Sagolun arkadaslar aslinda gepimiz bu yolda kardesiz...bnmkiler 2gun embryosu..cok yumurtam var dollenip dondurulan..neden uc kondu bilmiyorum aslinda...buda negatif gibi bi his var icimde ama bol bol dua ediyorum allah hepimize hayirli bebisler nasip etsin...olmazsa yilmadan deniyces ..imtihanimiz bu bizim sabredelim insallah hepimiz...
Canim 10 ocak test gunu..daha bir hafta var iste...hic bisey yapilmamjs gibi hissediyorum..ne kadik agrim ne kabizlik ne baska birsey..jeli bide ilaclaru kullanmasam herzamanki gibiyim buda tedirgin edio bni
Aa canım ozaman mutlaka bana neticenin haber ver..inşallah rabbim güzel haberler nasip eder..
Sen ne durumdasınız argın fln var mi kaç yasindasin
Bende aynı durumdayıminşallah bu sefer kucağına alırsın bebishibi ..bende 32 olcam ikinci deneme daha. Ondan önce hep oldu olacak dedi doktor bekledik
arkadaşlar bende 4 hücreli ve 2. gün ebriyosu ile hamile kaldım 3. denemede ve hiç belirtim olmadı bunları takmayın kafanıza nasipse inanın hiçbişinin önemi olmuyor rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın gönlünüze göre versin inşallah
saol tatlım 15 yıl sonra gelen mucizem rabbim herkeze taddırsın inşallahinşallah cnm sende sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?