hucre ??

hayırlı olsun....hücre önemli değil...umarım sana sımsıkı tutunurlar...15 gün sonra hamileyim dersin

Hücre sayısı önemli deil cnm kaçıncı gün transferi ve neden 3 tane transfer edildi
Bu arada ben 4 hücreli enbriyolarla ikizlere hamile kalmıştım umarım seninkilerde tutunur sımsıkı

Allah tamamına erdirsin. Sağlıklı bebişler olarak kucağına almayı nasib etsin.

Hücre sayı hiç önemli diyil, yeter ki genleri sağlam olmuş olsun. Sadece bazan elde edilen embrioların say azlığında ve ya ilk başdan az sayda embrionun sağlıklı bölünmeye başladığını gördüklerinde, elde olan sağlıklı embrioların daha fazla yabancı ortamda kalmaması için (hiç bir yapay ortam anne rahmi kadar sağlıklı ortam olamaz) anne rahmine erken zamanda veriyolar. Tabii bu zaman embriolar az hücreli oluyorlar.

Hatta bazı merkezler haqqında okumuşdum, orada yalnız 2. gün(4 hücreli) ve ya 3.(8 hücreli) gün embrioları veriyolardı. Yabancı ortamda daha az kalmaları için. Çünki bazan sağlıklı embriolar yabancı ortamda gelişmeye biliyor, amma onları anne rahmine erken koyduklarında gelişimini sürdürüyor.

Türkiyede embrio sayısına koyulan limit doktorları daha kaliteli embrionu seçmek için daha fazla uğraştırıyor. Bu yüzden embrio sayısı çok olan hastalarda 5. ve ya 6. güne kadar embrioları bekletib, hangisinin daha sağlılkı olduğunu kısmen tahmin ede biliyorlar. Tabii her zaman en sağlıklısını bulamaya da biliyorlar. Önce de yazdığım kimi mühümm olan gen sağlığı. Bazen embrio genetik sorunlu olduğu halde bile 5-6 gün içinde en sağlılkı gibi gözüke de biliyor.

Yani demek istediyim sen saya, kaliteye falan takılma, bolluca dua et. Şu andan itibaren yapa bileceyin tek şey dua edib bebişlerine destek vermen.

Bana tam 4 tane 5. gün (yüzlerle hücreli), 3 tane 3. gün (8 hücreli) embriosu transfer edildi. Hepsi de 1. kalite. Malesef sonuç kocaman neqatif.

Sagolun arkadaslar aslinda gepimiz bu yolda kardesiz...bnmkiler 2gun embryosu..cok yumurtam var dollenip dondurulan..neden uc kondu bilmiyorum aslinda...buda negatif gibi bi his var icimde ama bol bol dua ediyorum allah hepimize hayirli bebisler nasip etsin...olmazsa yilmadan deniyces ..imtihanimiz bu bizim sabredelim insallah hepimiz...

hayatım ne kadar erken senle buluştu odadar iyi sana biran önce sana alışıp tutunucak asla kötü düşünme iyi düşün iyi olsun

test günün ne zaman?

Canim 10 ocak test gunu..daha bir hafta var iste...hic bisey yapilmamjs gibi hissediyorum..ne kadik agrim ne kabizlik ne baska birsey..jeli bide ilaclaru kullanmasam herzamanki gibiyim buda tedirgin edio bni

Canim 10 ocak test gunu..daha bir hafta var iste...hic bisey yapilmamjs gibi hissediyorum..ne kadik agrim ne kabizlik ne baska birsey..jeli bide ilaclaru kullanmasam herzamanki gibiyim buda tedirgin edio bni

bende 10 ocakta test yaptırcam benimkilerde 4 hücreli inan bana herkezde etkisi frklı ve zaten 8.günden sonra çıkıyo belirtiler

Aa canım ozaman mutlaka bana neticenin haber ver..inşallah rabbim güzel haberler nasip eder..

Aa canım ozaman mutlaka bana neticenin haber ver..inşallah rabbim güzel haberler nasip eder..

inşallah cnm
bu benim 8. denemem daha önce 4 düşüğüm var 2 negatif biri dondurulmuşla idi 1 de kimyasal gebliğim var

benim her hamileliğimde göğüslerde şişlik ve dokunulamıcak kadar ağrım oldu ve 8-10. günlerdede pembe akıntım oldu şimdi ben 8. günü bekliyorum göğüslerimde şimdiiden hafif ağrım var bile ama bakalım nasip rabbim kucağıma aldırsın inşallah bu sefer...

Bende aynı durumdayım inşallah bu sefer kucağına alırsın bebishibi ..bende 32 olcam ikinci deneme daha. Ondan önce hep oldu olacak dedi doktor bekledik

arkadaşlar bende 4 hücreli ve 2. gün ebriyosu ile hamile kaldım 3. denemede ve hiç belirtim olmadı bunları takmayın kafanıza nasipse inanın hiçbişinin önemi olmuyor rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın gönlünüze göre versin inşallah

inşallah cnm sende sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini...

Encan çok sevindim..rabbim bir ömür boyu evladınla guldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…