- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
Sagolun arkadaslar aslinda gepimiz bu yolda kardesiz...bnmkiler 2gun embryosu..cok yumurtam var dollenip dondurulan..neden uc kondu bilmiyorum aslinda...buda negatif gibi bi his var icimde ama bol bol dua ediyorum allah hepimize hayirli bebisler nasip etsin...olmazsa yilmadan deniyces ..imtihanimiz bu bizim sabredelim insallah hepimiz...
saol tatlım darısı sizlere inşallah ama umutsuz olma sakın benim sadece 4 yumurtam vardı 4 düde döllendi 2 si tıransver edildi diğer 2 side donmaya bırakılmıştı ama malesef gelişimleri durmuş bende çok üzülmüştüm keşke dursalardı en azında bu olmasa bile tekrar denerim diye düşünüyordum bu beni rahatlatıyordu ama çok şükür biri tutunmayı başardı bence hiç umutsuz olma güzel düşün inşallah sen ve diğer arkadaşlar 2013 de mutlu haberler alırsınızEncan çok sevindim..rabbim bir ömür boyu evladınla guldursun inşallah
Transferden sonra atmayın diyor hekimler herkes yatan gerekir di
kızlar bilgim olduğu kdar size yardımcı olmak istiyorum çünkü bende geçtim bu yollardan bu yüzden takip ediyorum sizi ben ilk 2 denememde yattım hiç kalkmadım yemeği bile yatarak yedim ama buseferki dr yatma dedi bende yatmadım sadece ilk gün dinlendim okadar hatta tıransverden sonra bile hiç odaya almadılar beni hemen eve gönderdi hatta hemen vc ye git idrarını boşalt dedi ben korktum tabi hemen tuvalete gitmekten ama gittim hatta çarşıya bile çıktım çok şükür rabbim nasip etti bencede verecek rabbim herne yaparsan yap veriyorTransferden sonra atmayın diyor hekimler herkes yatan gerekir di
Transferden sonra atmayın diyor hekimler herkes yatan gerekir di
Cumartesiden sonra dun bir saat tek disari ciktim evde yatiyotum dolaniyorum ymk fln kayinvalideme yardim ediyorum cay fln dolduruyorum ..normalde bn biraz hoplaya xiplaya is yaparim simdi tabii dikkat ediyorum..aslinda bu sureci stressiz kasmadan gecirmemiz gerekiypr..rabbim dediginiz gibbi bizden dogacak bir yavrumuz varsa olur..olmazsada onunda bi hayri vardir..boyle oldugunu bildigimiz halde yinede iste hep bi acabalar var iste:/
Benim doktorum da kesinlikle yatma taraftarı diyil. Diyor ki, transferden sonra bilimsel olarak 15-20 dakika yatmak için yeterli bir süre, biz hastalarımızın içi rahat etsin diye 1 saat yatırıyoruz. Embirio 20 dakika içinde rahimde kendine yatak ediyor, o zamandan sonra zıplasan bile düşmez. Düşeceyi de varsa yatsan bile fark etmez.Yat-yat insan strese giriyor, bu da yan etki ola biliyor.
Kesinlikle yatmaya karşı. Hatta ben sordum ki, transferden sonra 1 saatliyine sabah yürüyüşü zararlı ola bilirmi, aksine faydalı olur dedi.
Düşünsenize normal hamilelik zamanı kim günlerce yatıyor ki... Hayat normal akışında giderken bir bakıyolar adet gecikdi.
Kız kardeşim evlendiyi ay hamile kaldı. Hamileliyi kesinleşmemişken hopladı-zıpladı düşmedi. Kesinleşdikden sonra kendine dikkat etmeye başladı.
Ağır iş yapmamak şartıyla günlük yaşama devam.
Ozmn arkadaslar hepimiz burdan bi grup kuralimmi..herkes suanki durumunu
Yasini nerde tedavi hordugunu ..hangi tedavilerden gectigini sorununu yazsin mi :)
Bende 31 yasindayim on yillik evliyim..almanyada yasiyorum orda genetik seker hastasi oldugum icin baya bi tedavi oldum cunku dogarsa bebegim seker hastasi dogacakti..ama maalesef biraz yanlis tedavi uygulanmis pko lu oldugumu solemediler .istambulda umut tup bebekte randevu aldim orda bana pkolu oldugumu kilo verip metformin ilacini kullanarak bebek sahibi olursun dediler bir sene kullandim ama birsey olmadi bnde daa fazla beklemek istemedim..kayinvalidemler antalyada yasadigi icin antalya tup bebek merkezinde mayisda ilk tup bebege basladim 25 yumurtam toplandi 11 bitinvi kalite ikidi transfer edip digerleri donduruldu negatif...bu ayin 29 unda donmus embryolardan transfer oldum..bekliyorum iste..hayirlisini diliyorum hep allahdan..ona siginip caba sarf edip beklicem nasipse artik
Bende 31 yasindayim on yillik evliyim..almanyada yasiyorum orda genetik seker hastasi oldugum icin baya bi tedavi oldum cunku dogarsa bebegim seker hastasi dogacakti..ama maalesef biraz yanlis tedavi uygulanmis pko lu oldugumu solemediler .istambulda umut tup bebekte randevu aldim orda bana pkolu oldugumu kilo verip metformin ilacini kullanarak bebek sahibi olursun dediler bir sene kullandim ama birsey olmadi bnde daa fazla beklemek istemedim..kayinvalidemler antalyada yasadigi icin antalya tup bebek merkezinde mayisda ilk tup bebege basladim 25 yumurtam toplandi 11 bitinvi kalite ikidi transfer edip digerleri donduruldu negatif...bu ayin 29 unda donmus embryolardan transfer oldum..bekliyorum iste..hayirlisini diliyorum hep allahdan..ona siginip caba sarf edip beklicem nasipse artik
Ozmn arkadaslar hepimiz burdan bi grup kuralimmi..herkes suanki durumunu
Yasini nerde tedavi hordugunu ..hangi tedavilerden gectigini sorununu yazsin mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?