Kızlar uzun zamandır bu operayonu yaptırmayı düşünüyordum.İç dudaklarım çok asimetrik ve sarkık.Klitoris etrafı yoğun bir şekilde deri ile kaplı.Ben Lapioplasti için gittim.Ama 2 doktorda asıl sorunun Hudoplasti olduğunu ve ikisini önerdi.Doktor ismi vermeyeceğim.Biri özel ,biri devlet.Ama doğru doktora karar vermek çok zor.Özeldeki kliniğinde yapacak.Refakatçiye gerek olmadığını o gün araç kullanmadan taksi ile eve dönebileceğimi söyledi.Ayrıca lapioplastiyi yandan incelterek değilde,ortadan daraltma ile yapacağını söyledi.İkisi arasında hangisi daha estetik yaptıranlar yorum yapabilir mi?Hudoplasti ile klitorisi çok ortaya çıkarmadan üstteki deriyi yukarı kaldıracağını söyledi.Devletteki bu kadar detaylı bilgi vermedi ama özelden devlete geçen bu operasyonları yapan bir doktor.Bu iki operasyonu yaptıranlar doktor seçiminde nelere dikkat etmem konusunda yardımcı olabilirler mi?Ortadan kesi ile yapılan operasyonda eski kararan derinin bir kısmı kalacak mı?Yoksa asıl olması gereken bu yöntem mi?