• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hudoplasti Lapioplasti

scar_let

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
Kızlar uzun zamandır bu operayonu yaptırmayı düşünüyordum.İç dudaklarım çok asimetrik ve sarkık.Klitoris etrafı yoğun bir şekilde deri ile kaplı.Ben Lapioplasti için gittim.Ama 2 doktorda asıl sorunun Hudoplasti olduğunu ve ikisini önerdi.Doktor ismi vermeyeceğim.Biri özel ,biri devlet.Ama doğru doktora karar vermek çok zor.Özeldeki kliniğinde yapacak.Refakatçiye gerek olmadığını o gün araç kullanmadan taksi ile eve dönebileceğimi söyledi.Ayrıca lapioplastiyi yandan incelterek değilde,ortadan daraltma ile yapacağını söyledi.İkisi arasında hangisi daha estetik yaptıranlar yorum yapabilir mi?Hudoplasti ile klitorisi çok ortaya çıkarmadan üstteki deriyi yukarı kaldıracağını söyledi.Devletteki bu kadar detaylı bilgi vermedi ama özelden devlete geçen bu operasyonları yapan bir doktor.Bu iki operasyonu yaptıranlar doktor seçiminde nelere dikkat etmem konusunda yardımcı olabilirler mi?Ortadan kesi ile yapılan operasyonda eski kararan derinin bir kısmı kalacak mı?Yoksa asıl olması gereken bu yöntem mi?

Yöntemine doktor muayene sonrası karar veriyo cnm.herkesin dudak yapısı ve ihtiyacı farklı olduğu için doktorların ihtiyacınıza göre teşhis koyduğunu düşünüyorum bende sadece düz kesi ile işlem istemiştim ama doktorum hudoplastide yaptı ve size söylendiği gibi klitoris üzerindeki deri hiç alınmadan sadece yukarı doğru askılandı.ve görüntü olarak cok güzel durdu bu şekilde.kararan kısım tamamiyle gitti çünkü benimki Barbie vajina oldu😅yani sıfır dudak bırakıldı ben bunu sana tavsiye etmiyorum.doktorun zaten bunu belirtmiş yapacağı kesi yöntemini söyleyerek bir buna dikkat et.asla sıfır dudak olmasın.klitoris üstü ve yanlarına mutlaka müdahale edilsin cinsellik olayını aşırı etkiliyor.tavsiye ediyorum yani😅

Teşekkürler yorumunuz için.Doktorda ç sıfır dudak yapmayacağını belirtti.Bende istemiyordum zaten.İyileşme süreci peki?Tek başıma eve gidebilir miyim?Birine haber vermeli miyim?Şehir dışından refakatçim geleceği için doktor gerek yok sadece araba kullanma dedi.

Rica ederim ben sürecimi post şeklinde paylaştım gün gün okuyabilirsin❤️. faydası olur diye düşünüyorum

Konunuzu bulamadım link gönderebilir misiniz?İlk ilişkiye 40 gün sonra girilebilir mi?Ağrı vs ilk ilişkide oluyor mu?

İki konum var biri cinsellik biri süreç ile ilgili ismimim üzerine tıklayın açtığı konular diyince çıkıyor diye biliyorum

Yarın bu operasyonu doktorun kliniğinde olacağım.Umarım sorunsuz ve başarılı geçer.Çok heyecanlıyım

Sonunda bugün lapioplasti ve hudoplasti ameliyatı oldum.Doktor kliniğinde çok başarılı geçti.Taksi ile eve geldim.3 saat oldu henüz olalı.Şimdilik ağrım yok.Buz uygulamaya başladım.Dikişlerle birlikte bile görüntü şahane.Klitoris kısmı hala biraz büyük gelsede ödem sonrası daha iyi olacak diye düşünüyorum.Ayrıca klitprisim zaten büyüktü.Foktor alabileceği fazla deriyi aldı.Klitorisin üstüne açmadan.Çünkü hassas bir bölge.

Kızlar dış dudaklarım çok morarmış.4.günüm her gün buz uyguluyorum.Morluk normal sanırım değil mi?Birde şimdiden vajina çok hassas.Klitoris üstü kapalı.Ama genel olarak bir cinsel haz arttı bende.Psikolojik belki.Bir an önce iyileşip denemek istiyorum ya da.

Kızlar dış dudaklarım çok morarmış.4.günüm her gün buz uyguluyorum.Morluk normal sanırım değil mi?Birde şimdiden vajina çok hassas.Klitoris üstü kapalı.Ama genel olarak bir cinsel haz arttı bende.Psikolojik belki.Bir an önce iyileşip denemek istiyorum ya da.
Merhaba. Uzun süredir bu ameliyatı araştırıyordum fakat klitoris bölgesinde his kaybı olmasından korktum. Siz sadece üst katmanın alındığını söylediniz. Benim klitorisimin üstünde de bir deri katmanı var. Teknikten biraz bahsedebilir misiniz? Ben de klitorisin üstündeki derinin küçülmesini istiyorum.

Merhaba. Uzun süredir bu ameliyatı araştırıyordum fakat klitoris bölgesinde his kaybı olmasından korktum. Siz sadece üst katmanın alındığını söylediniz. Benim klitorisimin üstünde de bir deri katmanı var. Teknikten biraz bahsedebilir misiniz? Ben de klitorisin üstündeki derinin küçülmesini istiyorum.
Klitorisin üstünde bir deri birikmesi vardı.Onu üst dudakla birleşen kısımdan fazlalık alınarak dikişlenmiş.Birde klitorisin üstünü örten deridende biraz alınmış ama klitoris kesinlikle açıkta kalmayacak şekilde.Açıkçası his kaybından ziyade bence o fazla deri gidince klitoris daha kolay uyarılacak.

Klitorisin üstünde bir deri birikmesi vardı.Onu üst dudakla birleşen kısımdan fazlalık alınarak dikişlenmiş.Birde klitorisin üstünü örten deridende biraz alınmış ama klitoris kesinlikle açıkta kalmayacak şekilde.Açıkçası his kaybından ziyade bence o fazla deri gidince klitoris daha kolay uyarılacak.
O bölgede çok fazla sinir ucu varmış o yüzden biraz korktum. Ama dediğiniz gibi olursa çok riskli değil sanırım

O bölgede çok fazla sinir ucu varmış o yüzden biraz korktum. Ama dediğiniz gibi olursa çok riskli değil sanırım
Sinir ucu klitorisin kendisinde daha çok.Açıkçası benim o deriler zaten fazlaydı aksine şimdi daha pürüzsün temiz bir deri var.Ve bence şimdi sinir uçları daha canlıdır.Klitorise dokunmamaları lazım doktorların.Kazara oraya dokunulursa sorun.Ve klitoris asla tamamen ortaya çıkmayacak.Üstü yine örtülü kalacak.

Sinir ucu klitorisin kendisinde daha çok.Açıkçası benim o deriler zaten fazlaydı aksine şimdi daha pürüzsün temiz bir deri var.Ve bence şimdi sinir uçları daha canlıdır.Klitorise dokunmamaları lazım doktorların.Kazara oraya dokunulursa sorun.Ve klitoris asla tamamen ortaya çıkmayacak.Üstü yine örtülü kalacak.
Teşekkür ediyorum. Umarım ben de sizin gibi olumlu bir sonuç alırım.

Kızlar benim dış dudaklar çok mor.2 hafta oldu.Krem alacağım sanırım.Geçmeyecek diye çok korkuyorum.Öyle yanlarda kaldı gibi.Bu arada 2.haftam ve sanki hiç operasyon olmamış gibiyim.

Kızlar benim dış dudaklar çok mor.2 hafta oldu.Krem alacağım sanırım.Geçmeyecek diye çok korkuyorum.Öyle yanlarda kaldı gibi.Bu arada 2.haftam ve sanki hiç operasyon olmamış gibiyim.
Gececektir mutlaka.geçmeyen morluk olurmu hiç.cildiniz biraz fazla tepki vermiş.beyaz tenliyseniz belki ondandır

Kızlar uzun zamandır bu operayonu yaptırmayı düşünüyordum.İç dudaklarım çok asimetrik ve sarkık.Klitoris etrafı yoğun bir şekilde deri ile kaplı.Ben Lapioplasti için gittim.Ama 2 doktorda asıl sorunun Hudoplasti olduğunu ve ikisini önerdi.Doktor ismi vermeyeceğim.Biri özel ,biri devlet.Ama doğru doktora karar vermek çok zor.Özeldeki kliniğinde yapacak.Refakatçiye gerek olmadığını o gün araç kullanmadan taksi ile eve dönebileceğimi söyledi.Ayrıca lapioplastiyi yandan incelterek değilde,ortadan daraltma ile yapacağını söyledi.İkisi arasında hangisi daha estetik yaptıranlar yorum yapabilir mi?Hudoplasti ile klitorisi çok ortaya çıkarmadan üstteki deriyi yukarı kaldıracağını söyledi.Devletteki bu kadar detaylı bilgi vermedi ama özelden devlete geçen bu operasyonları yapan bir doktor.Bu iki operasyonu yaptıranlar doktor seçiminde nelere dikkat etmem konusunda yardımcı olabilirler mi?Ortadan kesi ile yapılan operasyonda eski kararan derinin bir kısmı kalacak mı?Yoksa asıl olması gereken bu yöntem mi?
merhaba dikişlerinizde kanama oldu mu 11. 12. günde falanım dikişimde kanama var korkuyorum

Hayır kanama olmadı.Morluklar geçti.2 hafta oldu benim artık dikişlerim çoğu düştü.Ne olur ne olmaz doktorunuza yazın durumu
doktorum beni 1 ay sonraya çağırdı instadan yazdım ama bakmadı numarası yok yarın sağlık ocağına gösterip git derse gidicem gitmeye korkuyorum ☹️☹️☹️☹️😭😭😭😭😭

Back
X