• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hudoplasti Lapioplasti

sisliginiz gecti mi bu arada klitoris bolgesi özellikle
Evet geçti dikişlerde çok az kaldı 2 güne kalmaz kalan dikişlerde düşer.Düzenli buz uyguladım .Özellikle ilk 3 gün sonra gerek görmedim.Ama benim iyileşme sürecim genelde hızlıdır.

Evet geçti dikişlerde çok az kaldı 2 güne kalmaz kalan dikişlerde düşer.Düzenli buz uyguladım .Özellikle ilk 3 gün sonra gerek görmedim.Ama benim iyileşme sürecim genelde hızlıdır.
keşke benimde öyle olsaydı hala şiş eriyen dikişlerim var bu arada benimde ama klitorisin sisligi gitmiyor böyle mi kalıcak acaba umarım kanamalarım da biter

keşke benimde öyle olsaydı hala şiş eriyen dikişlerim var bu arada benimde ama klitorisin sisligi gitmiyor böyle mi kalıcak acaba umarım kanamalarım da biter
Klitoris şiş mi yoksa zaten büyüktüde ancak olan fazlalıklar mı alındı? Çünkü boyut olarak zaten küçültülemez klitoris.Öncesinde zaten büyük ise ancak o fazla derilerden kurtulursunuz.Ama o bile eskiye göre çok daha iyi görünecektir.

Merhaba ben yarin olacagim bu ameliyati. Ertesi gun normal yasama donme oluyor mu

Merhaba ben yarin olacagim bu ameliyati. Ertesi gun normal yasama donme oluyor mu
Açıkçası mecbur kalınsa evet.Ama dinlenmek en güzeli.Ben tek başıma operasyona girdim.Tek eve geldim.Ama izinli olduğum için kendimi yormamaya çalıştım.4.gün gayet güzel arkadaşlarımla buluştum kimse fark etmedi.İyi ki olmuşum diyeceksiniz.İlk gün 2-3 saat arayla mutlaka buz uygulayın.Umarım başarılı ve güzel bir operasyon geçirirsiniz.

korkutmak icin soylemiyorum ama bence hayır ben hastane de bile kaldım eve geldikten sonra ki gün çok kötü oldum ama bünyem normalde de çok kaldırmıuor ondan da olabilir kaç saat acilde kaldım yani 3 günüm hastanede geçti ama ben beni hudoplastinin etkilediğini düşünüyorum çünkü labioplastinin dikisleri eridi falan ama digerinin şişliği bile gitmedi korkuyom☹️☹️☹️☹️

Teşekkürler yorumunuz için.Doktorda ç sıfır dudak yapmayacağını belirtti.Bende istemiyordum zaten.İyileşme süreci peki?Tek başıma eve gidebilir miyim?Birine haber vermeli miyim?Şehir dışından refakatçim geleceği için doktor gerek yok sadece araba kullanma dedi.
Merhabalar bende bu ameliyatı olmak istiyorum açıkçası deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Yöntemine doktor muayene sonrası karar veriyo cnm.herkesin dudak yapısı ve ihtiyacı farklı olduğu için doktorların ihtiyacınıza göre teşhis koyduğunu düşünüyorum bende sadece düz kesi ile işlem istemiştim ama doktorum hudoplastide yaptı ve size söylendiği gibi klitoris üzerindeki deri hiç alınmadan sadece yukarı doğru askılandı.ve görüntü olarak cok güzel durdu bu şekilde.kararan kısım tamamiyle gitti çünkü benimki Barbie vajina oldu😅yani sıfır dudak bırakıldı ben bunu sana tavsiye etmiyorum.doktorun zaten bunu belirtmiş yapacağı kesi yöntemini söyleyerek bir buna dikkat et.asla sıfır dudak olmasın.klitoris üstü ve yanlarına mutlaka müdahale edilsin cinsellik olayını aşırı etkiliyor.tavsiye ediyorum yani😅
Merhabalar hangi doktor acaba

Açıkçası mecbur kalınsa evet.Ama dinlenmek en güzeli.Ben tek başıma operasyona girdim.Tek eve geldim.Ama izinli olduğum için kendimi yormamaya çalıştım.4.gün gayet güzel arkadaşlarımla buluştum kimse fark etmedi.İyi ki olmuşum diyeceksiniz.İlk gün 2-3 saat arayla mutlaka buz uygulayın.Umarım başarılı ve güzel bir operasyon geçirirsiniz.
merhabalarr nasıl oldununuz surecınız nasıldıı ben de olmak ıstıyorum arastırma asamasındayım henuzz :)

Merhaba kızlar.Operasyonu olalı bir ay oldu.Yasaklar kalktı ve ilk birlikteliği yaşadım.Daraltma işlemi yok ama eşim zor girdi.Çok dardı.Bir aydır birlikte olmadık diye mi ameliyat etkisi mi.Hoşumuza da gitti açıkçası ama sizde nasıl olmuştu?

Merhaba kızlar.Operasyonu olalı bir ay oldu.Yasaklar kalktı ve ilk birlikteliği yaşadım.Daraltma işlemi yok ama eşim zor girdi.Çok dardı.Bir aydır birlikte olmadık diye mi ameliyat etkisi mi.Hoşumuza da gitti açıkçası ama sizde nasıl olmuştu?
Kime oldunuz acaba? Genel olarak memnun musunuz?

canım son durumun nedir nasıl oldun
detay aktarabilir misin
bende acilma vs bir sorun yokmus dikislerim zaten kalmadi duseli cok oldu 3 ay olmasina ragmen hala hassasim ama daha tam duzelemedim dikislerimdeki kanamada o zaman bir sorun cikmadi zamanla zaten kanamasi gecti zaten bir yere temas edince kaniyordu misal gunluk ped koyup ic camasiri giydigimde kaniyordu cok sukur acilma falan degilmis o yuzden sorun yasamadim ama cok korkmustum

Back
X