Yoo bence vur emri vermesi suc değil. Yapmasi gerekeni zamaninda degil de sonradan yaparsa elbette suc. Cozum sureci diyerek pkknin dagdan inip sehirde bu derece yapilanmasindan sonra ateskesin bitirilmesi ne anlam ifade eder ki? 100den fazla asker polisimiz sehit olduktan sonra vur emri verilmesi dogal olarak elestirilmez mi?Diyorsunuz ki vur emri daha yeni verildi.
Ama bakın ardından çıkan habere: Erdoğan oy için savaş başlattı!
Yani n'apsa suçlu olması çok tuhaf bir durum değil mi?
Vur emri vermesi suç, vermemesi suç.
3-4 seneye kadar doğuda kan akmaması suç (doğuyu sattı algısı), kana kan dişe diş demesi suç.
Sen devletsin, sosyal sorumluluğun var, elbette karşılık verdireceksin, vereceksin.
Öyleyse oy için diye yanıltılması da çok tuhaf değil mi?
Bu Akp olmasaydı da başka parti olsaydı yine de bunu mu diyecektik?
Erdoğan'ın ve ekibinin her yaptığını onaylamak zorunda değiliz.
Ama kalkıp Pkk'yı görmezden gelerek suçu ''devlete'' yıkmak en basit ifadesiyle acımasızlık.
Bunu anlayabileceğini umduğum insanlar var burada.
Umutsuz değilim.
Veya bu 3-4 yıllık süreçte mühimmat depolamışlar diye itirafta bulunmasalardı,oda sorgulanmazdı?Devlet tabi karşılık verecekti ama secimlerde oy kaybettikten sonra degil de hamile karisinin yaninda sehit edilen, carsi izininde sehit edilen askerlerinden sonra karsilik verseydi samimiyeti sorgulanmazdi
Hayir yanlis biliyorsun hukumet bu dediklerinin hepsini gormezden geldi. Kobani olaylarından sonra kim gozaltina alindi kim tutuklandi Yasin'in katillerini kim buldu? Kimse!Hı hı, çünkü Pkk ve uzantısı Hdp masumca(!) önce Kobani için yakıp yıkarken ve yetmeyip gariban doğu halkına eziyete başlamışken,
askerleri haince pusuya düşürürken, devetin milletin malına zarar verirken, Demirtaş silahlanın çağrısı yaparken, sırtlarını Pkk'ya dayarlarken
Hdp milletvekili Pkk tükürüğüyle boğar derken, Hdp'li diğer m.vekili Pkk'ya erzak yardımında bulunurken, ve daha niceleri için Erdoğan suçlu!
Devlet görmezden gelmediği için, askerinin kanını yerde bırakmadığı için suçlu,
Yoo bence vur emri vermesi suc değil. Yapmasi gerekeni zamaninda degil de sonradan yaparsa elbette suc. Cozum sureci diyerek pkknin dagdan inip sehirde bu derece yapilanmasindan sonra ateskesin bitirilmesi ne anlam ifade eder ki? 100den fazla asker polisimiz sehit olduktan sonra vur emri verilmesi dogal olarak elestirilmez mi?
Ben herhangi bir partiyi desteklemiyorum Hdp yi de ayni sekilde pkk ile es deger görüyorum. Baska bir parti de ayni tutumda olsa yine elestirilerim ayni sekilde olacakti.
Devlet tabi karşılık verecekti ama secimlerde oy kaybettikten sonra degil de hamile karisinin yaninda sehit edilen, carsi izininde sehit edilen askerlerinden sonra karsilik verseydi samimiyeti sorgulanmazdi.
Veya bu 3-4 yıllık süreçte mühimmat depolamışlar diye itirafta bulunmasalardı,oda sorgulanmazdı?
E ozaman sorarlar adama işte ''sen neden izin verdin,askerine karşı kullanılacak silah depolanmasına '' diye.
Yoo bence vur emri vermesi suc değil. Yapmasi gerekeni zamaninda degil de sonradan yaparsa elbette suc. Cozum sureci diyerek pkknin dagdan inip sehirde bu derece yapilanmasindan sonra ateskesin bitirilmesi ne anlam ifade eder ki? 100den fazla asker polisimiz sehit olduktan sonra vur emri verilmesi dogal olarak elestirilmez mi?
Ben herhangi bir partiyi desteklemiyorum Hdp yi de ayni sekilde pkk ile es deger görüyorum. Baska bir parti de ayni tutumda olsa yine elestirilerim ayni sekilde olacakti.
Devlet tabi karşılık verecekti ama secimlerde oy kaybettikten sonra degil de hamile karisinin yaninda sehit edilen, carsi izininde sehit edilen askerlerinden sonra karsilik verseydi samimiyeti sorgulanmazdi.
Tahmin ya da itiraf bir sey degistirmez ki. Bu ulkenin istihbarati ne is yapar bunlar silahlari depolarken biz ne yapiyormusuz?İtiraf mı tahmin mi?
Bunu bizler bile şu an tahmin ederiz de o açıdan.
Hayir yanlis biliyorsun hukumet bu dediklerinin hepsini gormezden geldi. Kobani olaylarından sonra kim gozaltina alindi kim tutuklandi Yasin'in katillerini kim buldu? Kimse!
Hukumet Kobani olaylarini, sehit edilen askerlerini, pkknin sehirde yapilanmasini gormezden gelirken ; oy kaybettigi ilk secimden sonra cozum surecini bitirdi.
Iki asker icin bombalanmaz diyenler kimler onlari da biliyoruz. Sehide kelle birkac mehmet icin meclis toplanmaz diyenleri de biliyoruz. Carsida, karisinin yaninda sehit edilen askerlerden sonra bunlar cozum surecine zarar veriyor diyerek gormezden gelenleri de biliyoruz.
Çok hoş.
Eşimle de bu konuyu tartışırken o da kızıyor, geç kalındı, diye.
Oysa bence ortada bir emek vardı, kendilerince samimiyetle başladıkları bir süreç vardı.
Bizler bazen kıytırık ev eşyalarımıza bile kıyamazken bir devletin birçok şeyi gözden çıkarması kolay olmamıştır.
10 sene diyelim, kurduğunuz bir düzen var.
Biraz toparlamışken, gelişmeye çalışırken, en ilkel şekline kim geri dönmek isterdi tekrar?
Doğulu arkadaşlarımın çoğu memnundu gidişattan.
Ben bile onların yerine daha çok kızmıştım örneğin Kobani'den sonra, karşılık verilmemesine.
Ki Akp'nin bazı üyeleri de bir süre görmezden gelmeye çalıştık, diyor zaten.
Ancak ben inanıyorum ki o zaman da demokrasinin önü tıkanıyor, devlet çok erken savaş başlatıyor, denilebilirdi, anlatabiliyor muyum?
Bugün bile hala insanlar ''oy için yapıyor'' diyorsa o zaman daha da saçmalanabilirdi.
Erdoğan söyledi,ben onun yalancısıyımİtiraf mı tahmin mi?
Bunu bizler bile şu an tahmin ederiz de o açıdan.
Tahmin ya da itiraf bir sey degistirmez ki. Bu ulkenin istihbarati ne is yapar bunlar silahlari depolarken biz ne yapiyormusuz?
Bu aciklama tamamen acziyet
Daha yeni dolmabahcede pozlar verilirken ne degisti de birden cozum sureci bitirildi? Aponun mesjlarina duygulanan bazi akpliler ne degisti de birden pkk dusmani kesildi? Pkk secimden sonra kudurmadi ki. Tsk acikladi ne kadar eylem yaptığını verdigimiz sehitleri . Secim sonrasi mi akli basina geldi Akpnin?
Oy icin yapiliyor ve bu sacmalik degil. Saldirilarin sonucu secime yansir umarim diyen bir cumhurbaskanimiz var. Operasyonlar AKP'nin oyunu yukseltiyor diyen Akp milletvekilleri var. Dağlıca sehitlerinden sonra bu olay secime nasil yansir diye program yapan devletin kanali var.
Yani biz her seye sizin gibi gozlerimizi kapatamiyoruz kusura bakmayın. Bu yuzden bize sacmaliyorsunuz diyemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?