Huffington Post: Erdoğan oy için iç savaş başlattı

Yunan ve İngiliz akraba mıymış?

sabahları yapma bana bunu..
Midem ağrıyo atık gülmekten
ah bee cicim illa açıklama istiyorsun neden leb demeden leblebiyi anlayamıyorsunuzz.. bak ingilizler derken bu yazı aklıma geldiği için yazdım
(Bordo Bereliler PKK'yı Vurdu, İngiliz Basını Rahatsız Oldu.)
lütfen yaa bide leb demeden leblebi dendiğini anlayınn bi anlayınn hani aa dur bir hata bulduk şunla geçelim dalgamızı modlarına girmeyinn.. yoksa sabah sabah cevap vermek zorunda bırakıyorsunuz benii..

HIMM .. anladım , özür dilerim.. deniz / dökmek deyince aklına Yunan gelenlerdenim
Çok pardon..

Olur mu kakaocum, sana takılıyorum hemen bozuluyorsun kusura bakma.
Kötü niyet yoktu.

Sadece bu haberi Almanya degil disaridan herkes öyle biliyor ve öyle görüyor.
Siz nasil görüyorsunuz iceriden ?

Her seyi birbirine karistirmaya bayiliyoruz. Hepsi bu iste sucluyken herkes kendini tertemiz oldugunu iddia ediyor.

Pkk teroristligine devam ediyor Erdogan da istediğini vermedigimiz icin izlemeye devam ediyor. Asker polise bile vur emri toplumsal baski dolayisiyla daha yeni verildi.

Yetti artik bu anti akpliller le olumune akplillerin hayir siz suclusunuz hainsiniz kavgaları. Kimse de yogurdum ekşi demiyor ki

aaaayyy bayılazaaaam

Hı hı, çünkü Pkk ve uzantısı Hdp masumca(!) önce Kobani için yakıp yıkarken ve yetmeyip gariban doğu halkına eziyete başlamışken,
askerleri haince pusuya düşürürken, devetin milletin malına zarar verirken, Demirtaş silahlanın çağrısı yaparken, sırtlarını Pkk'ya dayarlarken
Hdp milletvekili Pkk tükürüğüyle boğar derken, Hdp'li diğer m.vekili Pkk'ya erzak yardımında bulunurken, ve daha niceleri için Erdoğan suçlu!
Devlet görmezden gelmediği için, askerinin kanını yerde bırakmadığı için suçlu, evet!

Arkadaş, ne ülkede ne insanlarla beraber yaşıyoruz be.
Daha dün şehit kanı akmazken Pkk ile kola kola denilen Erdoğan ve nezdinde devlet suçluydu, vatan hainiydi.
Bugün bütün iyiniyetlerine rağmen yürümeyen çözüm süreci artan teröre karşı önlem almaya çalışırken yine suçlu.

Ya daha na'apmalı Pkk ve Hdp suçlu olabilmek için?
Vallahi ben de pkk'lı olsam bir gram davamdan vazgeçmezdim.
Nasılsa ben yakıp yıkardım ama birileri benim yerime mutlaka suçlayacak birini bulurdu.

Ha yoksa siz 2 asker için bombalanır mı diye bağıranlardan mısınız?
Acaba hiç evinize ateş düştü mü?
Nereye sakladınızsa naftalin kokan vicdanlarınızı bir zahmet iki dakika bi' çıkarıverin.
O askerler el ele şehit oldu.
Vatan için, bizim için.
Siz hala gelip burada Pkk seviciliği yapın da suçu ona buna yıkın diye değil!

Arkadaş, iyi ki bu mızmız tayfa kurtuluş savaşında, 1.dünya savaşında falan yoktu.
Almanya yenilince bizde yenilmiş sayıldık falan ya.
O vakit ne diyeceklerdi, kimi suçlayacaklardı, merak ettim.

Not: Üstün zekalı arkadaşlar, Akp güzellemesi yaptığımı sanmasınlar.
Eğer ''devlet'' diyorsam bu parti değildir ''devlet''tir.
Ve başında Chp, Mhp de olsaydı ve yine göz yummasaydı sırtını sıvazlamayı bilecek kadar ülkücüyüm, gerekirse solcuyum çünkü ben vatanseverim.

Bu arada daha dün Chp'liyim ama Hdp'ye oy vereceğim, diye yazanlar bugün gelip Hdp ve askeri kanadı (!) Pkk için Erdoğan'ın maşası imasını yapmayı kendilerine çok görmüyorlar :)
Bu da tarihe not olarak burada duruversin.

Diyorsunuz ki vur emri daha yeni verildi.
Ama bakın ardından çıkan habere: Erdoğan oy için savaş başlattı!
Yani n'apsa suçlu olması çok tuhaf bir durum değil mi?

Vur emri vermesi suç, vermemesi suç.
3-4 seneye kadar doğuda kan akmaması suç (doğuyu sattı algısı), kana kan dişe diş demesi suç.
Sen devletsin, sosyal sorumluluğun var, elbette karşılık verdireceksin, vereceksin.
Öyleyse oy için diye yanıltılması da çok tuhaf değil mi?
Bu Akp olmasaydı da başka parti olsaydı yine de bunu mu diyecektik?

Erdoğan'ın ve ekibinin her yaptığını onaylamak zorunda değiliz.
Ama kalkıp Pkk'yı görmezden gelerek suçu ''devlete'' yıkmak en basit ifadesiyle acımasızlık.
Bunu anlayabileceğini umduğum insanlar var burada.
Umutsuz değilim.

Kafam çok karışık, bu süreç bütün bildiklerimi unutturdu bana.

Yani Erdoğan'ın terörü patlatabilmesi için HDP ile işbirliğine girmesi gerek. Başka türlü olmaz. Çünkü HDP ve PKK yapılan saldırılara sahip çıkıyor. Ölenlerin cenazesine gidip şovanistlik yapıyor. AKP HDP'ye ve PKK'ya hadi savaş başlat mı dedi?

Ama HDP bu şekilde davranarak sade ve sadece ancak AKP'ye hizmet eder. Şu anda millet onlara öfkeli, onların oy oranının azalması ve barajı geçememesi AKP'nin işine gelir, HDP'nin kendi ipini çekmesi için ya salak olması ya da Erdoğan'a hizmet ediyor olması gerekir. Bu mümkün mü?

Yani ya HDP-AKP elele oyun oynuyor ve ikisi de vatan haini, ya da HDP sandığımız kadar akıllı bir parti değil, bildiğin on numara hıyar. Bi daha barajı geçemicez bari geçmişken şov yapalım zirvede bırakalım mı dediler? Ya da oy alıp barajı geçince neler yaptığımızı gördünüz, oyumuzu arttırın daha neler yaparız mı diyorlar inceden?

Erdoğan'a şaşıyorum, adam çıkıp terörü bitirmekle ilgili açıklama, önemli hamleler, stratejik kararlar almak yerine hala 400 mv diyor. Aklım bunu almıyor. Hazır HDP savaş başlattı bende bunu fırsata çevireyim diyorsa ki diyor, cidden yazıklar olsun. Yani vatan sevgisi bu olamaz, hele ki şu anda o ne dese kanun. Apoyu assın adam diyim.

Birileri beni süreçle ilgili aysın lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…