- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
Yunan ve İngiliz akraba mıymış?
ah bee cicim illa açıklama istiyorsun neden leb demeden leblebiyi anlayamıyorsunuzz.. bak ingilizler derken bu yazı aklıma geldiği için yazdımsabahları yapma bana bunu..
Midem ağrıyo atık gülmekten
ah bee cicim illa açıklama istiyorsun neden leb demeden leblebiyi anlayamıyorsunuzz.. bak ingilizler derken bu yazı aklıma geldiği için yazdım
(Bordo Bereliler PKK'yı Vurdu, İngiliz Basını Rahatsız Oldu.)
lütfen yaa bide leb demeden leblebi dendiğini anlayınn bi anlayınn hani aa dur bir hata bulduk şunla geçelim dalgamızı modlarına girmeyinn.. yoksa sabah sabah cevap vermek zorunda bırakıyorsunuz benii..
Olur mu kakaocum, sana takılıyorum hemen bozuluyorsun kusura bakma.ah bee cicim illa açıklama istiyorsun neden leb demeden leblebiyi anlayamıyorsunuzz.. bak ingilizler derken bu yazı aklıma geldiği için yazdım
(Bordo Bereliler PKK'yı Vurdu, İngiliz Basını Rahatsız Oldu.)
lütfen yaa bide leb demeden leblebi dendiğini anlayınn bi anlayınn hani aa dur bir hata bulduk şunla geçelim dalgamızı modlarına girmeyinn.. yoksa sabah sabah cevap vermek zorunda bırakıyorsunuz benii..
yok beyaa yazdınız bende açıklama yapmak istediğimi hissettimm. ne bozulması ayollOlur mu kakaocum, sana takılıyorum hemen bozuluyorsun kusura bakma.
Kötü niyet yoktu.
hımm bende konuya ingilizleri düşünerek yazmamalıydımm bendende özür .HIMM .. anladım , özür dilerim.. deniz / dökmek deyince aklına Yunan gelenlerdenim
Çok pardon..
Var ya dünyayı biz kadınlar yönetsek ortada savaş falan kalmaz.hımm bende konuya ingilizleri düşünerek yazmamalıydımm bendende özür .
yok beyaa yazdınız bende açıklama yapmak istediğimi hissettimm. ne bozulması ayollHanimKelesimiGetir rin dediği gibi çayımı ve kekimi yiyorum iş yerinde.saygılar keleşim
hep söylüyorum bunu erkeklerden adam olmazz bir baksana evdede siyasettede bir huzur vermiyorlarr.. ama napacan çocuk için şart bunlar ayoll..Var ya dünyayı biz kadınlar yönetsek ortada savaş falan kalmaz.
Elimiz mahkûmhep söylüyorum bunu erkeklerden adam olmazz bir baksana evdede siyasettede bir huzur vermiyorlarr.. ama napacan çocuk için şart bunlar ayoll..
Oooo demogoji alırım bi dalDEMİŞŞŞ ABİMİZZZ
Her seyi birbirine karistirmaya bayiliyoruz. Hepsi bu iste sucluyken herkes kendini tertemiz oldugunu iddia ediyor.
Pkk teroristligine devam ediyor Erdogan da istediğini vermedigimiz icin izlemeye devam ediyor. Asker polise bile vur emri toplumsal baski dolayisiyla daha yeni verildi.
Yetti artik bu anti akpliller le olumune akplillerin hayir siz suclusunuz hainsiniz kavgaları. Kimse de yogurdum ekşi demiyor ki
aparitifti arkasından ne arzu edersiniz efenimOooo demogoji alırım bi dal
Ustune bir de başörtülü baci ile bizi idam edecekler ajitasyonu gelirse dadindan yinmezaparitifti arkasından ne arzu edersiniz efenim
başörtülü bacıUstune bir de başörtülü baci ile bizi idam edecekler ajitasyonu gelirse dadindan yinmez
Her seyi birbirine karistirmaya bayiliyoruz. Hepsi bu iste sucluyken herkes kendini tertemiz oldugunu iddia ediyor.
Pkk teroristligine devam ediyor Erdogan da istediğini vermedigimiz icin izlemeye devam ediyor. Asker polise bile vur emri toplumsal baski dolayisiyla daha yeni verildi.
Yetti artik bu anti akpliller le olumune akplillerin hayir siz suclusunuz hainsiniz kavgaları. Kimse de yogurdum ekşi demiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?