- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
İnşallah canımİkiside güzel araba Allah gönlünüze göre versin inş
İnşallah canımHakkınızda hayırlısı olsun, canım benim gönlünüze göre bulursunuz inşallahhh
Geçmiş olsun kızzz bizden mi bulaştı yoksa korona mııı kaçınnnnnAmin Allah kabul etsin
Kızımla ben nezle olmusuz. Benim hafif boğaz ağrım da var.geçen sizin olmuştu ya öyle. Dün öğlen komşu 1 tabak dolusu yaprak sarma göndermiş tabagim ondaydisağolsun. Çocuklarla yedik .ikindi gibi mrcimek çorbası yaptım.
Arka balkonu yîkadım
Sözde mutfak ve salonu süpürecektim bütün evi dolandim.halı olmayınca kolay oluyor
Akşam eşim ne yemek yaptın dedi zaten hiç halim yoktu dedim çorba var.tamam ben çay koyarım kahvaltı yeriz dedi sağolsun
Kızim dün kek istedi 5dkda çırptım attım fırına yediler
Bugün eşim evde oğlum okula gitti.kalkıp evi toplamam lazım .bi nescafe içtim boğazım için. Süt alır maya larım bugün. Yemeğide hiç bilmiyorum .kolay bişe uydurabilirim
Dikkatli olun ZeynoOğluşun okulunun biri bugün bitiyor veda programı var keşke velileri çağırmasalardı kalabalık olacak poğaça istedi öğretmeni yaptım pasta meyve suyu sipariş etmişler aidatla payımıza düşeni ödeyeceğiz miniği uyutuyorum 1 de gideceğiz
Akşama taze fasulye pilav yapacağım gelince
Araba kullanma işini çözdüm gibi daha rahatım kızlar
Dün sınavın yapıldığı alanda park çalıştık eşimle biraz daha park çalışmamız gerekEylül de ehliyete yazılacağım
Afiyet olsun canım dinlen bol bol sıcak şeyler içSlm
Boğaz ağrım var ama başka şikayet im yok.bugün yavaş yavaş evi süpürdüm sildim.Ön balkonu yîkadım. Kıza ders çalıştırdım. Biraz ben biraz babası
Buzlukta tüm tavuk vardı çıkardım dogradim .patates soğan sarımsak domates karıştırıp fırına sürdüm. Yanına pirinç pilavı. Bol bol dinleniyorrm.
Aynen ya.naneli limon yapıyor kocam sağolsun kaç gundurAfiyet olsun canım dinlen bol bol sıcak şeyler iç
Bende yarına yaptırayım ZeynoEv aldı başını gidiyor kahvaltıdan sonra çocukları eşimle dışarı gönderip temizlik yapacagım
Akşama lahmacun yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?