🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Büyüğüm le beraber cilt bakımına gittim 200 tl vermiştim zaten
Küpe,, saatimin kordınunu yaptırdım,,, starbucks,,, telefon klipsi toplam 150 TL gitti

Dönüşte pazara gittim 45 TL de burası

Markette 35 tl

Menümüzde köfte patates salata ayran olacak

Sabah kızı okula bıraktım. Her zamanki gibi güne nescafe yle başladım. Sonra yatakları topladım. Çay koydum.havalar iyice ısındı o yüzden dinlene dinlene yapıyorum işlerimi. Salonla mutfağı sildim
Çamaşır serdim
Ön balkonu yîkadım
Mutfağın tezgah camını sildim
Yatak odasının kapısını sildim
Salonun fransız balkon parmakliklarini sildim.kafamı esen işleri yavaş yavaş yaptimwc banyoyu elden geçirdim
Dünden humus vardı bide şehriye çorbası yaptım. .
Eşim bimde blendax şampuan almış indirimli 3 kutu.yarın biraz daha alayım diyor.oğlan zaten clear kullanıyor. Onun saçına çok iyi geliyor.alışverişi eşim yarın ise gitmeyecegiiçin yarın yapacaz.
Sabah ta oģlumu hastaneye goturecez. Yıkanıyor yine.sabah tan çıkarız. İlk defa bu hastaneye gidecez

Saatler olsun.kuzucuk kavustumu babinnisine

Günaydınlar
Herkes nasıl.Benim günler kosturmacali geçiyor evde işler herzamanki gibi bitmiyor iş yerimde öyle.4 kişiyiz benim yaptığım işi yapan biri izinli digeri raporlu haliyle çok yoğun geçiyor.Evde de bazı eksikler kalmıştı akşamları ara ara onları hallediyoruz.Dun akşam avizelerimizi taktırmak için elektrikçi komşumuzu çağırdı oglusa 6 yaşında aşırı hareketli onu getirmiş gelirken.Antreye takılacak avizemizi kostururken kutusuna takılarak kırdı Bu işimizde yarım kalmış oldu
Ev harcamamiz bitti çok şükür
Ama market fenaaaDün akşam yine 3-5 parça ıvır zıvıra 167 TL ödedik.
E bebekten de bez ve bir iki şey aldık orayada 200 TL ödedik.
Köy ekmeği içinde 7 TL ödedik.
Bu hafta sonu evden harcamali yerlere çıkmayı düşünmüyorum ancak dağ bayır orman gezeriz çıkarsak.
Bu arada da yarın saat 1 de asi randevum var.Aile hek.randevu vermedi sistem benim penesilin alerjimden dolayı mecburen hastane kalabalığına gireceğim.
Benden haberler böyle sizler nasılsınız.

Ahhh canım seni okurken ben çok yoruluyorum

Para su gibi akıp gidiyor

Dikkatli olursan hastanede hiç birşey olmaz geçmiş olsun şimdidrn

Ahhh canım seni okurken ben çok yoruluyorum

Para su gibi akıp gidiyor

Dikkatli olursan hastanede hiç birşey olmaz geçmiş olsun şimdidrn
Yaşarken daha yorucu oluyor 45.5 kiloya düşmüşum onuda geçen hafta bebişi doktora getirdik kont.icin bebek tartisina oturtamadik doktor önce seni tartıp sonra bebekle tartalim kilosuna bakmak için dedi baskule çıktım ve sen yasadigina eminmisin dedi
Para olaylari öyle ya şimdi de kurban bayramı var 2200 gibi bir rakam ödicekmişiz sanırım hisse için.Artik birikimden ziyade elimizdekileri korumaya çalışıyoruz bozmayalım diye.

Burdayım öörrttttmeeniimmm
45 kiloyla ancak benim ogrencim olursun tatlım
Tadilat cok yoruyor ama tertemiz oluyor ev . Bizde de paralar uçtu gitti sağlık olsun . Aşıdan sonra yorma kendini kol agrisi cok oluyor canım

Ahhhh ahhhhh evlendiğimde 45 kiloydum yoiıllar çok acımasız

Ya 45 buçuk ne guzel
Benim oğlum 47 kiz☺
Ama çok şanslısın.bende evlendiğimde 45tim.ama ne yaptim da 63lere çıktım ah ah kader utansın

Yemeğimiz yedik büyük kızım küçüğümü dışarı çıkardı biraz

Bizde kaynanama sosyal medyaya takılıyoruz

Markete gidip birkaç parça şeye 150 TL harcadım geldim sadece küçüğü gezdirmek için çıkmışritım halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…