Kız robot duruken niye kendi süpürüyorGünaydın kızlar kahvaltı yapıyoruz dün salonu robota süpürttü eşim kendi süpürmedi yine toz aldık yerleri elimle sildim iyi oldu içime sindi çamaşır yıkanır bugün yine mutfak ve balkonu süpürür silerim çocuklarla parka inerim öğleden sonra
Sporu bırakmama güzel canım bende günlük yürüyorum ona ragmen biraz kilo aldım tatil dönüşü biraz sıkı tutarım yineGünaydın
Ev sildim toz aldım tekrardan
Kahvaltımı sporumu yaptım
Şimdi kahvemi içiyorum
Kargom geldi 200 TL ödedim
Kız yok Zeyno 1 aydır deli gibi yiyorum baktım kilo almaya başladım hemen bugün dikkat etmeye başladımSporu bırakmama güzel canım bende günlük yürüyorum ona ragmen biraz kilo aldım tatil dönüşü biraz sıkı tutarım yine
Vermek zor almak kolay ne yapalım süreklide diyet olmuyor kiKız yok Zeyno 1 aydır deli gibi yiyorum baktım kilo almaya başladım hemen bugün dikkat etmeye başladım
Aynen ya aç kalacaksın o zaman zayıflıyorsun gerçi benim 1 günde yediğimi millet 1 haftada yiyor orası da ayrıVermek zor almak kolay ne yapalım süreklide diyet olmuyor kibende kendime kabak yaptım akşam da yürürüm
Yaa çok geçmiş olsunKizlarrrrrr ben geldim
Ev bitti bizde bittik mahvolduk .
Burda kirli su teniz su karışmış herkes hasta oldu .bir hafta her gün serum taktırdık çocuklar falan şükür dünden beri iyiyiz cok zordu . Annemler geldiler sağolsunlar biraz tooarlanabildik . Hastaneler dolup taştı . Bide rota salgını varmış benimkiler asili diye bisey çıkmadı onlarda .
İyi tarafı uç kilo verdim
Herkesi cok özledim
Cok sağol tatlım 2 Temmuz a kadar okuldayız . Bizimkilerde kuru havaya alışkın degil annemlerde önce burda bi kötü oldularYaa çok geçmiş olsunAnnenlere kavuşmuşsun gözünaydın Evide hallettin okul kapanınca rahatla tatil yaparsın
Ben oğlanı anneme bıraktım.Dönüşümlü çalışıyorum.Kayınvalide evine gittiCok sağol tatlım 2 Temmuz a kadar okuldayız . Bizimkilerde kuru havaya alışkın degil annemlerde önce burda bi kötü oldularzordu ama geçti şükür allah kimseye yaşatmasın . Bi de buralarda sağlık hizmeti doğru düzgün yok hastaneler kirli . Özeller de aynı
Herkes iyi dimi sen naptin
Himmmm güzelmişBen oğlanı anneme bıraktım.Dönüşümlü çalışıyorum.Kayınvalide evine gittiEşim nöbetçi bugün bende tv izliyorum.
Yaaaaaa tatlım hoşgeldin kaç gündür işlerin bitmedi herhalde dedikKizlarrrrrr ben geldim
Ev bitti bizde bittik mahvolduk .
Burda kirli su teniz su karışmış herkes hasta oldu .bir hafta her gün serum taktırdık çocuklar falan şükür dünden beri iyiyiz cok zordu . Annemler geldiler sağolsunlar biraz tooarlanabildik . Hastaneler dolup taştı . Bide rota salgını varmış benimkiler asili diye bisey çıkmadı onlarda .
İyi tarafı uç kilo verdim
Herkesi cok özledim
Yat yat sennnnBen oğlanı anneme bıraktım.Dönüşümlü çalışıyorum.Kayınvalide evine gittiEşim nöbetçi bugün bende tv izliyorum.
Afiyet olsun canımHerkese selam
Pazqrtesilerim her zaman yogun geçer.
Eczaneye 90.bimde 43lr(limonlu chaske, ped,cola,meyvesuyu, bonibon, simit.
Pazara çıktım ordada 50tl harcadım. (Kavun,karpuz,şeftali,şekerpare,mısır,domates,patlıcan, salatalık,patates )oğlumun canı döner istemiş eve siparis istedik 36tlde oraya verdik.
Bugün eşimin doğum günü onun için onun en çok sevdiği yemeği yaptım humus
Yarın evi temizlerim .bugün bi evi süpürdüm çamaşır serdim Salonla antrenin tozunu aldım.
Yarın maaş günü markete gidecez. Yine harcanır. Harcamalar hiç bitmiyor
Cok sağol cnmYaaaaaa tatlım hoşgeldin kaç gündür işlerin bitmedi herhalde dedik
Kuzum haslıkları da atlatmışsınız geçmiş olsun yavrulara
Ohhh anneler de gelmiş bol hasret giderin
Yat yat sennnn
Afiyet olsun canım
Yeter ki dışarı çıkmayalım para hemen harcanıyor
Cok sağol tatlım ev mis gibi oldu biraz zorlandık ama geçti . Aman dikkat edin biz hep hazır su içmemize rağmen yakalandık . Doktor dişlerinizi bile fırçalamayın dediCedric1003 gecmiş olsun canım Burda da sular kirliymiş salgın varmış şükür bizde bişey yok inşallah olmaz
Sağlıkla otur evinde ohh mis gibi olmuştur
Öyle ya.Yaaaaaa tatlım hoşgeldin kaç gündür işlerin bitmedi herhalde dedik
Kuzum haslıkları da atlatmışsınız geçmiş olsun yavrulara
Ohhh anneler de gelmiş bol hasret giderin
Yat yat sennnn
Afiyet olsun canım
Yeter ki dışarı çıkmayalım para hemen harcanıyor
Bence de çocuklarla alakalı bende eskiden bu kadar market yapmazdım ama çocuklar olunca hiç ihtiyaç bitmiyor sağlıklı olsunlar da kuzular onlar için yaşıyoruz zatenÖyle ya.
Çocuklar büyüdü ondanmı
Sürekli evdeyiz ondanmı.yeni evli olduğum zamanlarda bu kadar ihtiyaç olmazdı.şimdi hergün zaruri ihtiyaçlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?