- 10 Nisan 2014
- 43.067
- 114.879
- 798
beraber güzel oluyorlar evet.2. el alabilirsin dolap modacruz vs de oluyor zen ürünleri.ben tamturu o şekilde almıştımAyyyy gözlerim parladı çok güzelbenimki ortadaki
Kızı uyutuyor ışık kapalı yoksa foto atardım
Bende 5 taş istiyorum artık ne zamana olırsa
Yaaa öyle satılıyor mu ben güvenemem yaberaber güzel oluyorlar evet.2. el alabilirsin dolap modacruz vs de oluyor zen ürünleri.ben tamturu o şekilde almıştım
istanbulda yaşayanlar da satıyor anlaşırsınız zen e gösterme şartıyla elden ödersin.en az yüzde 40 ucuza alınıyor.sertifikaları da var zaten bakımlarını ücretsiz yapar zen.bazen çok sıkışan yüz de 50 60 bile ucuza veriyor.allah kimseyi bu durumlarda bırakmasın ama oluyorYaaa öyle satılıyor mu ben güvenemem ya
İlk defa duydum gerçektenistanbulda yaşayanlar da satıyor anlaşırsınız zen e gösterme şartıyla elden ödersin.en az yüzde 40 ucuza alınıyor.sertifikaları da var zaten bakımlarını ücretsiz yapar zen.bazen çok sıkışan yüz de 50 60 bile ucuza veriyor.allah kimseyi bu durumlarda bırakmasın ama oluyor
dolap uygulamasına üye ol görürsün yüzlerce kişi satıyorçama zen ariş atasay değilse uzak dur.sahte satanlar tonla.hele elmas diye safları kandırıyorlar.kök zümrüt kök yakut kök safir diyede kolyeler satılıyorya renkli renkli hepsi başka taşlar.zümrüt mesela ağaç mı ki kökü dalı olsun demişti zendeki uzmanİlk defa duydum gerçekten
Ayyy yok korkarım ben fazla veririm temiz alırımdolap uygulamasına üye ol görürsün yüzlerce kişi satıyorçama zen ariş atasay değilse uzak dur.sahte satanlar tonla.hele elmas diye safları kandırıyorlar.kök zümrüt kök yakut kök safir diyede kolyeler satılıyorya renkli renkli hepsi başka taşlar.zümrüt mesela ağaç mı ki kökü dalı olsun demişti zendeki uzman
Şuan her yer sıcak batı Karadeniz bile yanıyorCanım buralarda çok sıcak dün evimize döndük geldiğimizde beri klima kapanmadı
Salı günü İstanbul a gidiyorum kurbana kadar rahatım sonrasında yine yangın yeri
Yaaaa kuzum benim ne çabuk büyüdü de yürüyorHepimizin mutlu haftalari olsun inşallah
Ara ara okuyorum ama bir fırsat bulup yazamadim.Bebis yürüyor ya evde durum fenaa evde fırtına gibi ordan oraya esiyoruz peşindeAbisi bile ben anneme ne zaman gidicem biraz dinlenmem lazım bacaklarım sırtım ağrıdı diyor
İş yeri her zaman hep yoğun zaten hep temastan birileri ya raporlu yada idari izinli malum birde yıllık izin sezonu olduğu için eksik çalışıyoruz işler zor yetisiyor burada da fırsat bulamıyorum bu sıralar girmeye.
Birikim yok malesefKurban paramızı falan ayarladık,küçükte bir tatil planımız var ama nezaman olur bilmiyoruz eşimin iş durumlarina göre plan yapicaz.Aslinda tatil de değil ama yakın yerlere 2 geceliğine gidip kalmalı şekilde birkaç kez böyle yapicaz.Oglumda böyle istiyor tatilin hepsi birden bitmesin canımız sıkılınca yine gidelim diyor.
Bende haberler böyle.
Sizler nasılsınız
Günaydın canım kolay gelsinGubaydin guzeller
İyi bir hafta olsun ben okula gidiyorum
Saol tatlimmmmGünaydın canım kolay gelsin
Var canım Arçelik. Annelerinde Arçelik yeni aldılar az yakıyor daha uygun diğer markalara gire . İzmirde klimasız olmaz . Cok sıcak orası da
Bizde Arçelik’e yoğunlaştık sanırım Arçelik alacağız hem sessiz çalışıyormuş.Var canım Arçelik. Annelerinde Arçelik yeni aldılar az yakıyor daha uygun diğer markalara gire . İzmirde klimasız olmaz . Cok sıcak orası da
Evet ya oğlum diyor ki anne bu bebek tam olarak ne zaman yürüyecek biz yokken diyor yürüyor işte diyorum yok bizim gibi biyerini çarpmadan düşmeden nezaman yüruyecek diyor.Zaten aklı çıkıyor tek basina kaltigini görunce hem peşinden fırlıyor düşecek falan diyeYaaaa kuzum benim ne çabuk büyüdü de yürüyor
Daha dur abisini nasıl yoracak
Birikim bu sıralar kimsede yok canım malum kurbanda geliyor
Ufak tatiller size ve çocuklara iyi gelecektir
Bizim klima Vestel canm ama 8 sene falan oldu çok sesi yok rahatsız edecek kadar.Ama fazla kullanmıyoruz büyük oglus alerjik olduğu için hemen göz altlari falan kızarıyor de tabi bebiste gelince pek açmaz olduk.Vantilatör kullanıyoruz çok bunalinca o daha iyi oluyor bizim içinBizde Arçelik’e yoğunlaştık sanırım Arçelik alacağız hem sessiz çalışıyormuş.
Sağol canım tavsiyen içinBizim klima Vestel canm ama 8 sene falan oldu çok sesi yok rahatsız edecek kadar.Ama fazla kullanmıyoruz büyük oglus alerjik olduğu için hemen göz altlari falan kızarıyor de tabi bebiste gelince pek açmaz olduk.Vantilatör kullanıyoruz çok bunalinca o daha iyi oluyor bizim için
Canım bizde Beko aldik geçen sene .bu senede reklamları var aynısı. Çok az yakıyor. Biz hem gündüz hem gece yakıyor uz yazın daha fatura 200 u bulmadı.ekonomi si ve gece modu var. Çok memnunuz.tavsiye ederim. Diğer odaya alırsam aynisindan alırımBizde Arçelik’e yoğunlaştık sanırım Arçelik alacağız hem sessiz çalışıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?