🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ay bizde dün klima aldık 4700tl 6taksitPara su gibi gidiyor.Kartlar doldu coştu
Güzel günlerde serinleyin canm
Sorma hergun alacak birşey çıkıyor eksik hiç bitmiyor kartlar hep aynı ya şimdi elektirigede %15 zam geldi bu oran nedir yaa anlayan bir adım öne çıksın

günaydın kızlar işe geldim bugün ani bir kararla plan değiştirdik ben 1 ay izin alcam bayramdan önce ankarada olayım diye eşimde sonra gelecek bilet alalım dedim aldırmadı müdürünle konuş netleşsin öyle alırsın diye 200 tl birden arttı fiyatlar sağlık olsun artık gözden çıkardım.

Güzel günlerde serinleyin canm
Sorma hergun alacak birşey çıkıyor eksik hiç bitmiyor kartlar hep aynı ya şimdi elektirigede %15 zam geldi bu oran nedir yaa anlayan bir adım öne çıksın
Akşam bende okudum haberlerde Allahın cezaları demekten başka bişey diyemedim yüzde 15 çok fazla hayat zaten pahalı üstüne faturalar (((

Sen eşinle kavuştun ya onun için sıcağı hissetmemessindir (Adana sicagiyla boy ölçülmez tabi)
Hahahhaha kız burası gerçekten çok iyi adana yq dönmem herhalde
Ay bizde dün klima aldık 4700tl 6taksitPara su gibi gidiyor.Kartlar doldu coştu
Güle güle kullanın canım
Sağol canım kızlar çok mutlu
Hayırdır canım umarım bir sıkıntı yoktur
Selam kızlar
Kmsl Hnd Zeynolin44 gozunuz aydın kızlar . Bende haftaya yola çıkarım .
okyonus hayirlo olsun klima elektiruk uçuyor korkacağız klima çalıştırmaya
Mersi şekerim
Darısı senin ailenle kavuşmana

Sen yalnızmı kaldın istanbulda Zeyno sende gitsene kocaeline.
Yalnız değilim canım annemin evine yerleştim bir abim karşı daire de bir aabim alt katımızda gelinler yiğenler biraradayız çocuklar çok mutlu oynuyorlar
Dayımın oğlu evlenecek haftaya sonra bayram kurban işleri ondan sonra gideriz

iyiyim canım en son izne eşim çıkacak işlerden dolayı bayram tatilide uzun olunca siz önden gidin zaten kızları göndermek istiyorduk dedi bende mutlu oldum 15 gün fazla kalcam ankarada
İyi tatiller canım Van da bile nem var geceleri biraz serin olurdu dün gece pencereleri açıp yattık esmedi bile

sende kavuştun mu annene çok sevindim nasıl iyi gelmiştir

Hava çok sıcak. İki adım atsam yoruluyorum.Klima gece gündüz açık. Kahvaltı yaptık kız daha yiyor.Arka balkonu yîkadım birazdan çamaşır sercem.
kız yaprak sarması istedi her zamanki gibi.dünden ısladım birazdan sarmaya başlarım.

Selqm kızlar yazamadım hiç
Awm ye gittik
Büyük kızıma nike dan 5 tişört,,,1 elbise,,,1 sporcu sütyeni 1100 tl
küçüğüme nike dan spor ayakkabı 300 tl
küçüğe lcw dan 3 tişört,,,3 tayt şort 250 tl
Starbuks kahve 75 tl
starbuks termos 256 tl

Ayyy ne çok harcama olmuş

Günaydın kızlar haftasonu güzel geçti.Alt kattaki kadın sorunlu gerçekten çocuklar ses yapınca duvara vuruyor en son biz işteyken eve gelmiş çocuklara söylenmiş sinirlerimi bozdu utanmadan bide anlatıyormuş heryerde gerçekten manyak insanlarla uğraşmak ne zor sabrediyorum.Eşim umursama boşver yok say diyor elimde olmuyor bazen

Lojmanda çok problem oluyor malasef.Ankaradayken bizim dairede albay oturmuş üst komşum diyor hergün şikayete gelirdi ses oluyor diye.Onunda 3 oğlu vardı.Biz gelince rahatladı kadınCok rahatsız olursa lojman yönetimine dilekçe veriyormuş uyarı geliyormuş sizede haberiniz olsun.

Keşke öyle bişey yapsa canım tam tayin dönemi daireler boşalıyor üst kata geçirirler ama öyle biride değiller kadın zaten biraz sorunluymuş öyle dediler.Eşim Lojman yönetiminde zaten en hızlısından yeni daireye geçirirler ama ne emmeye ne gömmeye misali saat 10 da yatıyoruz biz diyor sen yatabilirsinde biz yatmıyoruz küçük kızım gece çok uyanıyor bebek gibi saat başı ayaktayız ben çok mu memnunum bu durumdan istermiyim eşiyle konuştu eşim adamda yok sıkıntı anlatınca anlıyor ama kadın tuhaf dengesiz kapıya gelmek nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…