- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Amin canımAynen canım Rabbim olmayana versin kızlarımıza da sağlık uzun ömür versin
Uyuttun mu sen
Özelde nöroloji var mı bakmadım eğitim araştırma var ordan almaya çalıştım olmadı emara girmem lazımdı pandemiden dolayı hep erteledim.Ankaraya gidince giderim artık orda gittiğim doktorum vardıÖzel hastanedemi randevu vermiyor?Allah şifa versin canımİnş halledersin sorunsuz bir şekilde tatilinizi geçirirsiniz.
Geçmiş olsun canımÖzelde nöroloji var mı bakmadım eğitim araştırma var ordan almaya çalıştım olmadı emara girmem lazımdı pandemiden dolayı hep erteledim.Ankaraya gidince giderim artık orda gittiğim doktorum vardı
öyle canım çok tutuyor ben 2 kızıma 1300 ödedim bende arada indirimli oluyor bilet ama her zaman sefer açılmıyor riski göze almadım.Sağlık olsun gez bolcaDönüş biletlerimiz 2000 i geçecek eşimde gelecek en az 400 de ona gider bir hafta da gezeriz eylülde herşey normale dönerde bir düzen oturturuz inşallah
Hisgeldin cnmSelam canlar
Evimize geldik Adana yanıyor
Market siparişi oluşturdum 350 tl
Akşama da dışardan kebap söyleyeceğim canım hiç yemek yapmak istemiyor
Çamaşırları hallederim
Ev süpürüp silecem tozlanmış
Hoşbuldum canımHisgeldin cnm
Tatil dönüşleri isler cok sınır bozucu oluyor . Burası da çok sıcak
Yaz olunca hesap gidiyor . Boşver sefamız olsunHoşbuldum canım
Aynen işlerimi yaptım
Kızı birqz dışarı çıkardım
Şimdi yemek söyledim yicez ondan sonra kızı uyutur kahvemi içerim
Sizin tatil ne zaman başlıyor
Bu arada ne kadar harcadık nereye para gitti bütçe tutamadım
Ayyyy ben önceden böyle değildim hiç para hesabı yapmazdım şimdi içim içimi yiyorum çok mu harcadık diye
İstikamet nereye nerelere gideceksinizYaz olunca hesap gidiyor . Boşver sefamız olsun
Salı günü yola çıkıyoruz
Havalar sıcak zor olacak yolculuk
Evet sıcak olur ama olsun deniz güneş kummmmŞimdilik plan Antalya tarafı cok sıcak olur napalim artik
Ben bekliyorum bir tane İstanbul hatırasi
Yok yok beklemeBen bekliyorum bir tane İstanbul hatırasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?