- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Saol tatlım . Sıcaklar cok etkiliyor birde dediğin gibi su az içiyorumMerhaba canm.Sicaktan mi ağrıyor stres falan mı yaptın yoksa.Gecen hafta boyunca her gün yarım baş agrim oldu benimde hergunu ilaçla geçirdim.Dikkat et canm bolca su içmeyi ihmal etme susuzluk baş ağrısının başlıca sebeplerinden.
Vaka Türkiye genelinde artmaya başladı yine
Benim covit aşımin ikinci dozu iptal olmus 11 ay önce covit geçirdiğim için bagisiklik mevcutmuş falan filan
Saol tatlım . Sıcaklar cok etkiliyor birde dediğin gibi su az içiyorum
6 ay geçmesi yeteri diyorlardı asi için her gün farklı bir uygulama.
Balkonda tek basıma oturuyorum nasıl iyi geldi
Ev sahibi nerde enişteyi gördü unuttu bizi
Günaydın kızlar
Cankusunannesi aynen canım herkes çok mutlu zaman su gibi akıyor burada yağmur var hava serin
Kmsl Hnd nerelerdesin şekerim nasıl gidiyor İstanbul maceran
Cedric1003 canım cankuşun dediği gibi özellikle sıcaklarda suyu ihmal etme
Gidersen rahatlarsın değişiklik iyi gelecektir
Geçmiş olsun canım benim migrendir büyük bir bir ihtimalGünaydın kızlar dün gece resmen yüzümün kafamın yarısı zonkladı özellikle çenem midem bulandı 2 defa kustum niye öyle oldu birden anlamadım.Sonra uyuya kalmışım şimdi işe geldim nörolojiden randevu alcam gitmeden muayeneye gitsem iyi olacak dayanılacak gibi değildi ağrı kesici içtim ama fayda etmedi
Saol cnm sana da geçmiş olsun nasıl oldun şimdi haftaya tatil dinlen biraz sıcaklar çarpıyor insanıCedric1003 geçmiş olsun canım
Off elektriğe bak bizde gidince gelirGunaydin kızlar
Erkenden kalktık yine uyutmuyor sıcaklar . Elektrik 440 gelmiş
Zeynolin44 agustos sonuna kadar IrDA misin tatlım
Saol cnm sana da geçmiş olsun nasıl oldun şimdi haftaya tatil dinlen biraz sıcaklar çarpıyor insanı
Kışın doğalgaz yazın klima .Off elektriğe bak bizde gidince gelir
Ama klima candırKışın doğalgaz yazın klima .
Doğalgaza acımıyorum ama klima olunca üzülüyorum
Haftaya dönüş biletlerini alırız agustos un 20 si gibi düşünüyorum dönüşü bakalım canımGunaydin kızlar
Saol cnm sana da geçmiş olsun nasıl oldun şimdi haftaya tatil dinlen biraz sıcaklar çarpıyor insanı
büyük ihtimal bugün yine zonkluyor kafamGeçmiş olsun canım benim migrendir büyük bir bir ihtimal
son 1 haftam kaldı diyorum ama bu ağrı geçmezse burnumdan gelir tatil randevu alamıyorum hastanedenGunaydin kızlar
Sıcaklar tabi etkiiyor ama su gerçekten çok önemli salatalık ve karpuz tüket bolca su oranı çok yuksek ikisininde.Saol tatlım . Sıcaklar cok etkiliyor birde dediğin gibi su az içiyorum
6 ay geçmesi yeteri diyorlardı asi için her gün farklı bir uygulama.
Balkonda tek basıma oturuyorum nasıl iyi geldi
Ev sahibi nerde enişteyi gördü unuttu bizi
Ohhh keyfiniz ol olsunGünaydın kızlar
Cankusunannesi aynen canım herkes çok mutlu zaman su gibi akıyor burada yağmur var hava serin
Kmsl Hnd nerelerdesin şekerim nasıl gidiyor İstanbul maceran
Cedric1003 canım cankuşun dediği gibi özellikle sıcaklarda suyu ihmal etme
Gidersen rahatlarsın değişiklik iyi gelecektir
Özel hastanedemi randevu vermiyor?Allah şifa versin canımson 1 haftam kaldı diyorum ama bu ağrı geçmezse burnumdan gelir tatil randevu alamıyorum hastaneden
3. Çocuk loindingSıcaklar tabi etkiiyor ama su gerçekten çok önemli salatalık ve karpuz tüket bolca su oranı çok yuksek ikisininde.
Ev sahibi İstanbul'u fetediyor kocişiyle beraber bizi ne yapsın
Ahahahh ha yok yok sağol almayayım bu küçük cadı beni epey korkuttu valla
Haklısın vallahi allah kızlarımıza sağlık versin yeter bunlar bize .Ahahahh ha yok yok sağol almayayım bu küçük cadı beni epey korkuttu valla
Aynen canım Rabbim olmayana versin kızlarımıza da sağlık uzun ömür versinHaklısın vallahi allah kızlarımıza sağlık versin yeter bunlar bize .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?