🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Yanıyor kız yanmaz olur mu klima hiç kapnmıyor odadan çıktığım an alev vuruyor yğzüme

Yanıyor anacım yanıyor buralar.
9 yıl yozgatta yaşayın ca bu sıcağı nemi teri unutmuşum.
Klima 24 saat aćik. Bugün eşim az pencere leri açayım ev hava alsın dedi.dedim pencereye yaklaşanı mahfederim
Gün sayıyorum kış gelecek diye
Ev işlerini dinlene dinlene yapıyorum
Evi süpürdüm sildim Toz aldım Balkonları yîkadım. Pazara eşimi yolladim☺☺
Sarımsaklı köfte yaptım bugün çok lezzetli ydi.
Kızla akşamüstü bime gittik..
Pazar günü adanaya gidecez.oğlum adanada onu çok özledim gün sayıyorum valla

Günaydın kızlar
Dün alışverişe çıktık yiğenim ile yüzmeye yazıldı yüzme için gerekli malzemelerini aldık
3 tane pijama alt 150
1 tişort 55 TL
1 pantolon 80 TL
Yemek 90 TL harcadım maaşa son 2 gün
Cuma günü Annemler geliyor
Kurbanlıklar çok pahalı abiler aldılar dün 3800 e geldi kişi başı
Biz ben Burda olduğum için kesmeyip bağış yapacaktık eşim kv yanında burda yapın ben etlerinizi dağıtır hazırlarım demiş öyle yapacaklar

Abim geçen hafta düğün için Adana mersin taraflarındaydı delirmişti sıcaktan klimanın altında durmaktan beli tutuldu alışkın değiliz biz klimaya çarpıyor hemen bir haftadır evde dinleniyor

Dimi ya pencereyi açınca alev vuruyor
Sıcakta ev işi yapmak da tam bir eziyet zatenn

Özledin dimi oğlunu
Abim geçen hafta düğün için Adana mersin taraflarındaydı delirmişti sıcaktan klimanın altında durmaktan beli tutuldu alışkın değiliz biz klimaya çarpıyor hemen bir haftadır evde dinleniyor
Yaşayan bilir canım gerçekten yazın Adana çekilmez oluyor
Geçmiş olsun abine biz alışkınız 24 saat çalışıyor klima

Herkese selamlar ara ara okuyorum kimsede pek bişey yazmamis herkes tatil modunda tabi
Bizim tatil daha Ağustos sonunda Ev iş arası kosturmacali geçiyor günler.Birde gircelerim geldi kv de kalıyorlar oraya gidip geliyoruz yoğun ve yorucu oluyor günler.
Neyseki yarın evdeyim bugün de ikinci doz aşımı olucam.
Bebişim çok hareketli ve her yeri alerji onu özel bir prof.'a getirdik alerji testleri falan yapıldı hem masrafları hemde yıpratıcı oldu zapdetmek çok zor oldu.
Benden haberler böyle sizler nasılsınız

bebiş nasıl çıktı mı test sonuçları

kızlar izne giderken sizce hediye olarak basmati prinç mi alayım hakkari balı var burda ondan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…