- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Ayyyy hadi insallahBen bekliyorum bir tane İstanbul hatırasi
Sus kızzzzzzzAyyyy hadi insallah
Gubaydin kızlar güzel bir hafta olsun
Yanıyor kız yanmaz olur mu klima hiç kapnmıyor odadan çıktığım an alev vuruyor yğzümegünaydın kızlar bugün kendime kot pantolon alcam maviye giderim kargom gelmiş onu şubeden alcam evde yoktuk cumartesi göle gittik çok güzel avanis tarafı kollarım sırtım çok kötü yandı.
heryer yanıyorKmsl Hnd sizin oraları düşünemiyorum klimasız oturulmaz sanırım kardeşim mersinde çok sıcak nemden nefes alınmıyor dedi
Yazdım canım özeldennasıl geçti istanbul gezisi eşin hangi ülkeye gitti canım.
Dimi ya pencereyi açınca alev vuruyorYanıyor anacım yanıyor buralar.
9 yıl yozgatta yaşayın ca bu sıcağı nemi teri unutmuşum.
Klima 24 saat aćik. Bugün eşim az pencere leri açayım ev hava alsın dedi.dedim pencereye yaklaşanı mahfederim
Gün sayıyorum kış gelecek diye
Ev işlerini dinlene dinlene yapıyorum
Evi süpürdüm sildim Toz aldım Balkonları yîkadım. Pazara eşimi yolladim☺☺
Sarımsaklı köfte yaptım bugün çok lezzetli ydi.
Kızla akşamüstü bime gittik..
Pazar günü adanaya gidecez.oğlum adanada onu çok özledim gün sayıyorum valla
Yaşayan bilir canım gerçekten yazın Adana çekilmez oluyorAbim geçen hafta düğün için Adana mersin taraflarındaydı delirmişti sıcaktan klimanın altında durmaktan beli tutuldu alışkın değiliz biz klimaya çarpıyor hemen bir haftadır evde dinleniyor
Kork kork bildiğin gibi değilGunaydin kızlar korkutmayın beni bende bugünden itibaren oradayım
Doğrusu burası da cok sıcak kavruluyoruz
Gelsin mayislar ödensin borçlar
Oohhh hiç yanlız bırakmıyorlar ne güzelGünaydın canlar dün Kayınvalidem geldi 1 2 gün kalacak
Cumartesi gidiyoruz canım inşallah annemle köye gitcem fasulye falan ekmiş ot alınacakmış bekle beraber yapalım yorma kendini dedim.Günaydın canım ne zaman tatil bqşlıyor
bebiş nasıl çıktı mı test sonuçlarıHerkese selamlarara ara okuyorum kimsede pek bişey yazmamis herkes tatil modunda tabi
Bizim tatil daha Ağustos sonundaEv iş arası kosturmacali geçiyor günler.Birde gircelerim geldi kv de kalıyorlar oraya gidip geliyoruz yoğun ve yorucu oluyor günler.
Neyseki yarın evdeyim bugün de ikinci doz aşımı olucam.
Bebişim çok hareketli ve her yeri alerji onu özel bir prof.'a getirdik alerji testleri falan yapıldı hem masrafları hemde yıpratıcı oldu zapdetmek çok zor oldu.
Benden haberler böyle sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?