🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar sabah aşı randevum vardı gittim sağlık ocağına aşı yok
Neyse kızı kreşe bıraktım babamla beraber gittik hastaneye aşımı vururdum eve geldim
Yemek yedik şimdi uzanıyorum biraz

Cok saol canım allah dusmanimin basına vermesin bu agriyi .
Kulak goz bogaz hepsi agriyor
Gunaydin kızlar hayırlı bereketli bir hafta olsun .
Mayişlara kaldı 6 gün
Ne hoş hepsi borca gidicek ama olsun yine de alalım
Ay evet pazar maaş günü ama çoğu gidiyor şu memur lara adam gibi bi zam yapsalar

Selam
yağmur atistirdi ne güzel. Serinlik şu sıra en sevdiğim sey
Evi süpürdüm sildim Yatakodası ve kızın odasını dip köşe süpürdüm sildim.oğlum Salonun tozunu aldı.
Dünde akşam eşim on balkonu yıkamıştım.kısır yaptım öğlen yedik
Pazara gittim geldim. Meyveler almış başını gitmiş çilek 20 lira
Mısır kaynatıyorum. Akşama ne yapsam acaba .eşimi bi arayıp sorsam fikir verir bellki

Herkese selamlar hanımlar Cedric1003 etiketlemis selam vermeden kaçmak olmaz degilmi.
Ben çalışmaya devam izne çıkmadım tatil planlarimizi artan vakalar ve yangınlardan sebep iptal ettik bu kış çok korkutuyor beni herşey ateş pahası olacak her yer bütün sebze meyveler yandı malesef.
İş arladasim balayında covit oldu 1 aydır hem düğün izni hem de covit karantinası dan sebep tek çalışıyorum aşırı yoğun ve yorucu bir ay oldu.
Haftaya 1 yada 2 hafta izne çıkacağım bakicimizin fındıkları var fındık toplayacaklar(ilk basta anlaştık) bende anneme memlekete gideceğim çocuklarla eşim çalışmaya devam edecek.Orada inşallah domates sosu ve biraz kış hazırlığı yapmayı planlıyoruz annemle.
Harcamalara hiç gelmiyim bir yere gittiğimiz yok ama para su gibi akıyor,market bez,mama,çocukların kıyafet ,oyuncak v.s ihtiyaçları birde tadilatt ve eşya değişimi yapmıştık onunda ödemeleri var birkaç aydır eksiden gidiyoruz malesef

Cok saol canım allah dusmanimin basına vermesin bu agriyi .
Kulak goz bogaz hepsi agriyor
Gunaydin kızlar hayırlı bereketli bir hafta olsun .
Mayişlara kaldı 6 gün
Ne hoş hepsi borca gidicek ama olsun yine de alalım
Ayyy geçmiş olsun canm çok kötü birşey 20 Lik gömülü distem çok çektim gece kaç kez diş hastanesinin aciline gidip ugusturcu yaptırdım 10 gün çektim o ağrıyı sonra hemen opersyonla çıkardılar tamamen.
Allah yardcin olsun canm

Burdaki pazarda en ucuz şeftali üzüm 12.50 TL

Hep aynı sil supur 2 saat sonra tozlaniyor bizim camlar açık sürekli ondan oluyor galiba.Kisinda camasirdan çok toz oluyor.

Para yetecek gibi değil hersey çok pahalı çok fazla tutuyor harcamalar.Karın doyurmak lüks oluyor artık.

Ay evet pazar maaş günü ama çoğu gidiyor şu memur lara adam gibi bi zam yapsalar
Sorma en az yüzde 40 zam lazım ne hoş zamda cozum degil zam yaptıklarında herseyinde fiyatı artıyor . Enflasyon olayının bitmesi lazım . Ya Ege de incir in kilosu 30 olur mu
Örttmenimmm yaz tatili bitmedi ya daha yoklama da yok yazilinca karneye geçmiyor degilmi
Sana torpil geçiyorum var yazıyorum
Bu sene hastalık yangınlar tüm enerjimizi aldı . Hiç gönlüm tatil deniz istemiyor . Cok üzülüyorum ülkemizin bu haline .

Merhaba his geldiniz kendinizi tanıtın tanıyalım yeni arkadasimizi
Merhabalar
Diyarbakirda yasiyorum esim isi dolayisiyla tayinciyiz aslen ankaraliyim 5 yasinda bir oglum var zorlu kpss sureci sonrasinda 33 yasinda memur olarak atanmak nasip oldu cok şükür Taze memurum henuz daha 2. Maasimi almadim
Ilk aydan bile az biraz kenara atabildim. Her ay damlaya damlaya göl olur misali birikim yapmak istiyorum o yuzden solugu sizin topikte aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…