- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
Gerçekten öyle malesef sadece 4 kilo mevsim meyvesine 60 TL ödedim dün akşamPara yetecek gibi değil hersey çok pahalı çok fazla tutuyor harcamalar.Karın doyurmak lüks oluyor artık.
Bende öyleyim bir bıkmışlik bezmislik var hiç birşey için hevesim heyecanım yok öylesine gün dolduruyoruz gibi.son yıllar çok sert ve acımasız geçti gelecek yıllar inşallah bu son yıllarıda aratmazSorma en az yüzde 40 zam lazım ne hoş zamda cozum degil zam yaptıklarında herseyinde fiyatı artıyor . Enflasyon olayının bitmesi lazım . Ya Ege de incir in kilosu 30 olur mu
Sana torpil geçiyorum var yazıyorum
Bu sene hastalık yangınlar tüm enerjimizi aldı . Hiç gönlüm tatil deniz istemiyor . Cok üzülüyorum ülkemizin bu haline .
Göreviniz hayırlı olsunMerhabalar
Diyarbakirda yasiyorum esim isi dolayisiyla tayinciyiz aslen ankaraliyim 5 yasinda bir oglum var zorlu kpss sureci sonrasinda 33 yasinda memur olarak atanmak nasip oldu cok şükürTaze memurum henuz daha 2. Maasimi almadim
Ilk aydan bile az biraz kenara atabildim. Her ay damlaya damlaya göl olur misali birikim yapmak istiyorum o yuzden solugu sizin topikte aldim
İnşallah iyi gelecek canm.Eylul ayına güzel girmek istiyorumSelam tatlım hoşgeldin
Ailenin yqmıma gitmek sana ve çocuklara iyi gelecektir canım benim
Ayyy gerçekten ya sabah dip köşe süpürdüm şimdi her yer de bişeyler var
Gerçekten herşey çok pahalı oldu evdeki malzemenin biri bitiyor biri alınıyor
Yaaaaa çok sevindim atanma a Rabbim çabalarını boşa çıkarmamış bölümün neydi canım
Oğluna kim bakıyor
İnşallah güzel birikimleri olur canım
Geçmiş olsun canm.Antikorun bol olsun inşallahGünaydın kızlar
Aşı yaptırdım ya kolum ağrıyor
Bende korkuyordum açıkçası ama neyseki kol ağrımdan başka bir ağrı olmadıGeçmiş olsun canm.Antikorun bol olsun inşallah
İlk asida kol ağrısı eklem ağrısı ve carpintim oldu 1 gün.2 dozda bildiğin covit gibi 1 hafta yorgan döşek geçirdim
Tabiki de cqnım bence çok güzel yatırım olur kışın çoğu şey çok pahalıHerkese günaydınlar
Birikimler den bahsedemiyoruz pek malum ekonomiden pahaliliktan .onun yerine Kış hazırlıklarımız dan falan bahsedelim hem motive oluruz hem de birbirimizin hazirliklarindan fikir sahibi oluruzsonuçta buda kısa yatırım değil mi
Cok tesekkur ederimGöreviniz hayırlı olsuninşallah güzel birikimler ve dikkatli harcamalarla devam eder iş hayatiniz.İlk aydan işi sıkı tutarak çok iyi yapmışsınız
Aa cok gecmis olsun benim ilkinde mide bulantisi halsizlik ve bas agrisi yapti 2. Sadece kol agrisiydi.Geçmiş olsun canm.Antikorun bol olsun inşallah
İlk asida kol ağrısı eklem ağrısı ve carpintim oldu 1 gün.2 dozda bildiğin covit gibi 1 hafta yorgan döşek geçirdim
Katiliyorum kislik hazirlik onemli bence de domatesler fasulyeler yakında baslar maratonHerkese günaydınlar
Birikimler den bahsedemiyoruz pek malum ekonomiden pahaliliktan .onun yerine Kış hazırlıklarımız dan falan bahsedelim hem motive oluruz hem de birbirimizin hazirliklarindan fikir sahibi oluruzsonuçta buda kısa yatırım değil mi
Cok sukur canimBende korkuyordum açıkçası ama neyseki kol ağrımdan başka bir ağrı olmadı
Fasulye patlican koyacagim ben de buzluga konserve domates biz cok yiyoruz ben biraz fazla yapiyorum cok ugrastiriyor ama kisin cok rahat oluyor.Tabiki de cqnım bence çok güzel yatırım olur kışın çoğu şey çok pahalı
benim zeytinim de salçamda var kışlık olarakpeynir de 10 kilo var kışa alınmaz
biraz patlıcan biber közlemek istiyorum
Yeşil fasulye koyarım buzluğa
Domatesi rendeleyip kaldırqcağım dondurucuya
Konserve annem yaparsa bikaç kavanoz verecek onun dışında biz çok kullanmıyoruz
Biraz daha dusecegi söyleniyor bekleyelim bakalimGunaydin kızlar altın düşüyor
Tabi senin çocuk falan var masraflar tabiki daha fazla olur . Ben bekarken atandım en büyük pişmanlıklarımdan biri her ay altın alıp köşeye atmamam şimdi nasıl rahat ederdik . Eşimde bende yedik içtik gezdik . Sağlık olsun bundan sonra yaparız . Hepimize bereketli kazançlar olsun .Cok tesekkur ederimhep beraber insallah
Aa cok gecmis olsun benim ilkinde mide bulantisi halsizlik ve bas agrisi yapti 2. Sadece kol agrisiydi.
Katiliyorum kislik hazirlik onemli bence de domatesler fasulyeler yakında baslar maraton
Cok sukur canim
Fasulye patlican koyacagim ben de buzluga konserve domates biz cok yiyoruz ben biraz fazla yapiyorum cok ugrastiriyor ama kisin cok rahat oluyor.
Biraz daha dusecegi söyleniyor bekleyelim bakalimilk maasimdan bi ceyrek alip kenara atsam super olur
Ohhhh sefan olsun kuzumTabi senin çocuk falan var masraflar tabiki daha fazla olur . Ben bekarken atandım en büyük pişmanlıklarımdan biri her ay altın alıp köşeye atmamam şimdi nasıl rahat ederdik . Eşimde bende yedik içtik gezdik . Sağlık olsun bundan sonra yaparız . Hepimize bereketli kazançlar olsun .
En iyisini yapmissinTabi senin çocuk falan var masraflar tabiki daha fazla olur . Ben bekarken atandım en büyük pişmanlıklarımdan biri her ay altın alıp köşeye atmamam şimdi nasıl rahat ederdik . Eşimde bende yedik içtik gezdik . Sağlık olsun bundan sonra yaparız . Hepimize bereketli kazançlar olsun .
Benimde z.yagim,tereyagim,visnem,çileğin var kompostoluk şimdilik bu kadar başka biseyim yok.İnsallah izne çıkınca domates fasulye,barbunya,kapya biber patlıcan işini falan halledeceğim.2 pisirimlikte bamya koysam yeter.Tabiki de cqnım bence çok güzel yatırım olur kışın çoğu şey çok pahalı
benim zeytinim de salçamda var kışlık olarakpeynir de 10 kilo var kışa alınmaz
biraz patlıcan biber közlemek istiyorum
Yeşil fasulye koyarım buzluğa
Domatesi rendeleyip kaldırqcağım dondurucuya
Konserve annem yaparsa bikaç kavanoz verecek onun dışında biz çok kullanmıyoruz
Neyse annenin yanına gidince halledersin bizde hiç bamya piçmezBenimde z.yagim,tereyagim,visnem,çileğin var kompostoluk şimdilik bu kadar başka biseyim yok.İnsallah izne çıkınca domates fasulye,barbunya,kapya biber patlıcan işini falan halledeceğim.2 pisirimlikte bamya koysam yeter.
CanımsınZeyno Ooooo kız yokluğun belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?