🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Aynen ya bu hayat pahali liği kötü yerlere gidiyor sonumuz Hayır olsun

Ben Diyarbakır I cok severim ilk görev yerim .
bende Siirt’te görev yapıyorum ogretmenim 14 yıllık .
Göreviniz hayırlı uğurlu olsun . İnsaalh bol bol birikimler olur

Ben Diyarbakır I cok severim ilk görev yerim .
bende Siirt’te görev yapıyorum ogretmenim 14 yıllık .
Göreviniz hayırlı uğurlu olsun . İnsaalh bol bol birikimler olur
Tesekkur ederim
Bizim de 4 yilimiz bitti buraya atanmak nasip oldu ben de cok seviyorum diyarbakiri

Selam kizlar herkese mutlu gunler dilerim

Ben de yeni ise basladim birikim adina sizden feyz almak icin geldim buralara
Selam tatlım hoşgeldin
Ailenin yqmıma gitmek sana ve çocuklara iyi gelecektir canım benim
Hep aynı sil supur 2 saat sonra tozlaniyor bizim camlar açık sürekli ondan oluyor galiba.Kisinda camasirdan çok toz oluyor.
Ayyy gerçekten ya sabah dip köşe süpürdüm şimdi her yer de bişeyler var
Para yetecek gibi değil hersey çok pahalı çok fazla tutuyor harcamalar.Karın doyurmak lüks oluyor artık.
Gerçekten herşey çok pahalı oldu evdeki malzemenin biri bitiyor biri alınıyor
Yaaaaa çok sevindim atanma a Rabbim çabalarını boşa çıkarmamış bölümün neydi canım
Oğluna kim bakıyor

İnşallah güzel birikimleri olur canım

Tesekkur ederim Allah herkesin emeğinin karsiligini versin
Ben tercumanlik mezunuyum kendi bölümüme atanamadim ama malum alim olmayinca olana raziydim 112de calisiyorum. Suan annem yanimda ama ay sonu gidecek oglum da anaokuluna baslayacak. Ben de 24 saat calisma 72 saat dinlenme seklinde vardiyali calisiyorum. Esimle dönüşümlü idare edecegiz bakalim

Çok iyi canım
Oğlunda alışır zamanla annen yakınsa arada yine yardıma gelir

İleride bizde belki Diyarbakır’a tayin oluruz arkadaşım orada yaşıyor çok memnun.Hayırlı uğurlu olsun atamanız.Benim eşimde askeri personel bizde paso tayinciyiz

Çok iyi canım
Oğlunda alışır zamanla annen yakınsa arada yine yardıma gelir
Alisir insallah canim daha once kres deneyimimiz bile olmadi pandemi dolayısıyla göndermedik . Yok annem uzak malesef bi basimizayiz burda.
İleride bizde belki Diyarbakır’a tayin oluruz arkadaşım orada yaşıyor çok memnun.Hayırlı uğurlu olsun atamanız.Benim eşimde askeri personel bizde paso tayinciyiz
Tesekkur ederim diyarbakir dogudaki en guzel memleketlerden biriymis gercekten.Benim esim de emniyet personeli canim ekmek nerde biz orda

Pandemi dolayısıyla çocuklarımız herşeyden geri kaldılar ama toparlar canım hiç merak etme
Gurbetlik zordur

Pandemi dolayısıyla çocuklarımız herşeyden geri kaldılar ama toparlar canım hiç merak etme
Gurbetlik zordur
Evet canim malesef. Insallah bundan sonra daha iyi olur zor bu gidisle ama .
Zor tabi aileden uzak olmak ama bugunumuze şükür saglik huzur olsun gerisi bir sekilde halloluyor

İyi geceler babyler
Sizleri unutur muyum eşkola
Netim bitmişti fatura kesimini bekledim
Herkes iyidir umarım
Günler yoğun geciyor
Biraz anneme ve bana kabak, fasulye, biber kuruttuk
Anneme menemen yaptık
Yarın Kuru fasulye ve barbunya toplayıp kurutacagız
Haftaya salı eşim geliyor bir sonraki salıda kv uçuyoruz bir gün kalıp eve gideriz inşallah

Zeyno Ooooo kız yokluğun belli oluyor

GünaydınMaaşa son 5 günTatil yaptık kartlar doldu borçları ödeyelim kart limitimiz rahatlasınZaten çocuğun okul,kredi,kira gelen gidecek aynı gün.
Para geldiği gibi gidiyor

Bizde pazar günü gidiyoruz tatile Marmaris’e bakalım ne kadara patlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…