Aynen ya bu hayat pahali liği kötü yerlere gidiyor sonumuz Hayır olsunSorma en az yüzde 40 zam lazım ne hoş zamda cozum degil zam yaptıklarında herseyinde fiyatı artıyor . Enflasyon olayının bitmesi lazım . Ya Ege de incir in kilosu 30 olur mu
Sana torpil geçiyorum var yazıyorum
Bu sene hastalık yangınlar tüm enerjimizi aldı . Hiç gönlüm tatil deniz istemiyor . Cok üzülüyorum ülkemizin bu haline .
Ben Diyarbakır I cok severim ilk görev yerim .Merhabalar
Diyarbakirda yasiyorum esim isi dolayisiyla tayinciyiz aslen ankaraliyim 5 yasinda bir oglum var zorlu kpss sureci sonrasinda 33 yasinda memur olarak atanmak nasip oldu cok şükürTaze memurum henuz daha 2. Maasimi almadim
Ilk aydan bile az biraz kenara atabildim. Her ay damlaya damlaya göl olur misali birikim yapmak istiyorum o yuzden solugu sizin topikte aldim
Tesekkur ederimBen Diyarbakır I cok severim ilk görev yerim .
bende Siirt’te görev yapıyorum ogretmenim 14 yıllık .
Göreviniz hayırlı uğurlu olsun . İnsaalh bol bol birikimler olur
Selam tatlım hoşgeldinSelam kizlar herkese mutlu gunler dilerim
Ben de yeni ise basladim birikim adina sizden feyz almak icin geldim buralara
Ailenin yqmıma gitmek sana ve çocuklara iyi gelecektir canım benimHerkese selamlar hanımlarCedric1003 etiketlemis selam vermeden kaçmak olmaz degilmi.
Ben çalışmaya devam izne çıkmadım tatil planlarimizi artan vakalar ve yangınlardan sebep iptal ettik bu kış çok korkutuyor beni herşey ateşpahası olacak her yer bütün sebze meyveler yandı malesef.
İş arladasim balayında covit oldu 1 aydır hem düğün izni hem de covit karantinası dan sebep tek çalışıyorum aşırı yoğun ve yorucu bir ay oldu.
Haftaya 1 yada 2 hafta izne çıkacağım bakicimizin fındıkları var fındık toplayacaklar(ilk basta anlaştık) bende anneme memlekete gideceğim çocuklarla eşim çalışmaya devam edecek.Orada inşallah domates sosu ve biraz kış hazırlığı yapmayı planlıyoruz annemle.
Harcamalara hiç gelmiyim bir yere gittiğimiz yok ama para su gibi akıyor,market bez,mama,çocukların kıyafet ,oyuncak v.s ihtiyaçları birde tadilatt ve eşya değişimi yapmıştık onunda ödemeleri var birkaç aydır eksiden gidiyoruz malesef
Ayyy gerçekten ya sabah dip köşe süpürdüm şimdi her yer de bişeyler varHep aynı sil supur 2 saat sonra tozlaniyor bizim camlar açık sürekli ondan oluyor galiba.Kisinda camasirdan çok toz oluyor.
Gerçekten herşey çok pahalı oldu evdeki malzemenin biri bitiyor biri alınıyorPara yetecek gibi değil hersey çok pahalı çok fazla tutuyor harcamalar.Karın doyurmak lüks oluyor artık.
Yaaaaa çok sevindim atanma a Rabbim çabalarını boşa çıkarmamış bölümün neydi canımMerhabalar
Diyarbakirda yasiyorum esim isi dolayisiyla tayinciyiz aslen ankaraliyim 5 yasinda bir oglum var zorlu kpss sureci sonrasinda 33 yasinda memur olarak atanmak nasip oldu cok şükürTaze memurum henuz daha 2. Maasimi almadim
Ilk aydan bile az biraz kenara atabildim. Her ay damlaya damlaya göl olur misali birikim yapmak istiyorum o yuzden solugu sizin topikte aldim
Tesekkur ederim Allah herkesin emeğinin karsiligini versinSelam tatlım hoşgeldin
Ailenin yqmıma gitmek sana ve çocuklara iyi gelecektir canım benim
Ayyy gerçekten ya sabah dip köşe süpürdüm şimdi her yer de bişeyler var
Gerçekten herşey çok pahalı oldu evdeki malzemenin biri bitiyor biri alınıyor
Yaaaaa çok sevindim atanma a Rabbim çabalarını boşa çıkarmamış bölümün neydi canım
Oğluna kim bakıyor
İnşallah güzel birikimleri olur canım
Çok iyi canımTesekkur ederim Allah herkesin emeğinin karsiligini versin
Ben tercumanlik mezunuyum kendi bölümüme atanamadim ama malum alim olmayinca olana raziydim112de calisiyorum. Suan annem yanimda ama ay sonu gidecek oglum da anaokuluna baslayacak. Ben de 24 saat calisma 72 saat dinlenme seklinde vardiyali calisiyorum. Esimle dönüşümlü idare edecegiz bakalim
İleride bizde belki Diyarbakır’a tayin oluruz arkadaşım orada yaşıyor çok memnun.Hayırlı uğurlu olsun atamanız.Benim eşimde askeri personel bizde paso tayinciyizMerhabalar
Alisir insallah canim daha once kres deneyimimiz bile olmadi pandemi dolayısıyla göndermedik . Yok annem uzak malesef bi basimizayiz burda.Çok iyi canım
Oğlunda alışır zamanla annen yakınsa arada yine yardıma gelir
Tesekkur ederimİleride bizde belki Diyarbakır’a tayin oluruz arkadaşım orada yaşıyor çok memnun.Hayırlı uğurlu olsun atamanız.Benim eşimde askeri personel bizde paso tayinciyiz
Pandemi dolayısıyla çocuklarımız herşeyden geri kaldılar ama toparlar canım hiç merak etmeAlisir insallah canim daha once kres deneyimimiz bile olmadi pandemi dolayısıyla göndermedik . Yok annem uzak malesef bi basimizayiz burda.
Tesekkur ederimdiyarbakir dogudaki en guzel memleketlerden biriymis gercekten.Benim esim de emniyet personeli canim ekmek nerde biz orda
Evet canim malesef. Insallah bundan sonra daha iyi olur zor bu gidisle amaPandemi dolayısıyla çocuklarımız herşeyden geri kaldılar ama toparlar canım hiç merak etme
Gurbetlik zordur
Zeyno Ooooo kız yokluğun belli oluyorİyi geceler babyler
Sizleri unutur muyum eşkola
Netim bitmişti fatura kesimini bekledim
Herkes iyidir umarım
Günler yoğun geciyor
Biraz anneme ve bana kabak, fasulye, biber kuruttuk
Anneme menemen yaptık
Yarın Kuru fasulye ve barbunya toplayıp kurutacagız
Haftaya salı eşim geliyorbir sonraki salıda kv uçuyoruz bir gün kalıp eve gideriz inşallah
2 gün agrı olur canım sonra rahatlarsın.Günaydın kızlar
Aşı yaptırdım ya kolum ağrıyor
Para geldiği gibi gidiyorGünaydınMaaşa son 5 gün Tatil yaptık kartlar doldu borçları ödeyelim kart limitimiz rahatlasın Zaten çocuğun okul,kredi,kira gelen gidecek aynı gün.
Evet 1. Aşıda da ağrımıştı aman tek kol ağrısı olsun2 gün agrı olur canım sonra rahatlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?