- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
Bu ay herkesde harcamalar çok Rabbim kolaylık versinBizde liste yaptık forma kırtasiye gideri olacak yarın
Oğluşa spor ayakkabı kızıma spor ayskkabıçok harcama olacak
Benim de buzlukta 3 kilo çileğim var bir türlü reçel yapamadımÇilek aldı eşim kilosu 17 TL 3 kilo aldı reçel yapıyorum
Kv incirleri vardı 5 kg de incir yaptım yeter
Çıkar şekerim biraz çözülsün koy sekeri sabah kaynatBu ay herkesde harcamalar çok Rabbim kolaylık versin
Benim de buzlukta 3 kilo çileğim var bir türlü reçel yapamadım
Üşeniyom zeynoÇıkar şekerim biraz çözülsün koy sekeri sabah kaynat
Benide ćekistirecekmisiniz kızzzzxİyi akşamlar kızlar
Küçüğüm kreş sonrası kulağım ağrıyor dedi aldım acile gittik 50 tl verdim
Kulağında kir var dedi doktor sanırım da okulda çarpmış öyle diyor ilaç verdi çıktık gelirken markete uğradım 85 tl bıraktım bakarsan hiç birşey yok
Birqzdan şoktan sipariş oluşturacağım evde hiç bişey kalmadı
Küçüğümü uyuttum
Şimdi büyüğüm le biraz vakit geçireceğiz dedikodu timeeeee
Kız ne var.kendi kendine pisecek. Yarın ne yemek yapsam ya .sen yarın ne yapacanÜşeniyom zeyno
Ahahha kalbin temizmiş gerçekten çekiştirdikBenide ćekistirecekmisiniz kızzzzx
Bilmem belki anneme giderimKız ne var.kendi kendine pisecek. Yarın ne yemek yapsam ya .sen yarın ne yapacan
Saol zeynom52 kişilik sınıf mı olurnasıl yetişeceksin verimli olur mu bu kadar çok sayı ile
Oğlumun sınıfı 30 kişi 3 tane 1.sınıf var bir öğretmen ayarlayabilirse müdür 20 kişiye düşecekler ideal olanı 20 Allah güç kuvvet versin canım
Kızının okul işide hallolur inşallah stres yapıp daha çok hasta etme kendini
Çileğe acıdım yakın olsaydık alırdım senden çilekçikleriBilmem belki anneme giderim
Offf çok fazla canım yaaaa Rabbim yardımcın olsunSaol zeynom
58 olan sınıflar var
Cok zor oluyor canımız çıkıyor . Eve gelince iki iç saat kulaklarım duymuyor sese karşı cok hassaslaşıyorum
Hahhahaaha niye acıyın kız mutlu mesut donuyorlarÇileğe acıdım yakın olsaydık alırdım senden çilekçikleri
A
Aaaaa merak ettim kızAhahha kalbin temizmiş gerçekten çekiştirdik
Ay zor ya.ben iki çocuğum biraz ses yapsa kafam göturmuyor. Allah yardım etsin.geçen yıllarda arkadaş in kızının sınıfına girmistik kulağım çınladi ya nasıl bağırıyor lar dı. ya bazen diyorum bende öğrenciyken o seslere nasıl katlanirmısim.yaşlandım heraldeSaol zeynom
58 olan sınıflar var
Cok zor oluyor canımız çıkıyor . Eve gelince iki iç saat kulaklarım duymuyor sese karşı cok hassaslaşıyorum
Saol tatlım ama ilkokullar cok tatlı oluyor seviyorum onları .Ay zor ya.ben iki çocuğum biraz ses yapsa kafam göturmuyor. Allah yardım etsin.geçen yıllarda arkadaş in kızının sınıfına girmistik kulağım çınladi ya nasıl bağırıyor lar dı. ya bazen diyorum bende öğrenciyken o seslere nasıl katlanirmısim.yaşlandım heralde
Kilonu mu acaba şaka şakaA
Aaaaa merak ettim kız
Neyimi ćekistirdiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?