alıştı gibi ama erken kalkıyor onun huzursuzluğu var bütün gün okuldayım seni çok özlüyorum gitmek istemiyorum okula çok gidiyorum tatil az diyor :)))Güzel olur ins. Ben çok seviyorum aşure annem yaptı hala yiyiyorızMinik alıştımı okula?
kolay gelsin canım biz daha başlamadık kırtasiye alışverişine anasınıfı için liste geldi diğer kızım haftaya gidecek okula öğretmeni izin almış bu hafta onun için liste yok elimizde yavaştan bakalım diyorum akşam evde biraz kırtasiye malzemesi var eksikleri not alıp haftasonu alışverişe giderizSelam kızlar nasılsınız
Biz bir koşturmacanın içindeyiz
Okul hazırlıklarımız ancak bitti dün kitaplar kaplandı son olarak
Oğlum seviyor hevesli bakalım başarı olur inşallah tüm yavrularımız
Bugün ilk toplantısı var 14.30 da okula gidicem ordan cıkıp Dr giderim tahlil sonuçlarıma bakacak ben netten baktım demirim çok düşük bakalım ne diyecek
Öğlen için yeşil mercimek corbası yaptım
Akşam için yeşil fasulye, pilav
Dünden ağlayan pastamız var
Çok gider oldu daha da olacak
Kışlık hazırlıklar bitmedi zeytin yağı sipariş ettik
Bizde durumlar böyle sizlerde ne var ne yok
okyonus
Cedric1003
Kmsl Hnd
Penguen
Cankusunannesi
@01deren87
Canım 2 gündür çok kötü boğaz ağrım var konuşamıyorum sabah hemen gidip test verdim neyseki negatifSelam kızlar nasılsınız
Bugün ilk toplantısı var 14.30 da okula gidicem ordan cıkıp Dr giderim tahlil sonuçlarıma bakacak ben netten baktım demirim çok düşük bakalım ne diyecek
okyonus
Cedric1003
Kmsl Hnd
Penguen
Cankusunannesi
@01deren87
geçmiş olsun canım klima çarpıncada öyle oluyor dikkat etCanım 2 gündür çok kötü boğaz ağrım var konuşamıyorum sabah hemen gidip test verdim neyseki negatif
Teşekkür ederim canım bademciklerim şişmiş ilaç aldım şimdi iyi gelir umarımgeçmiş olsun canım klima çarpıncada öyle oluyor dikkat et
Ah canım çok geçmiş olsunCanım 2 gündür çok kötü boğaz ağrım var konuşamıyorum sabah hemen gidip test verdim neyseki negatif
ah Zeyno bizde aynı koşuşturmaca.Kırtasoye kıyafet tamamlamaya çalışıyoruz.Eve gelince yemek derdi kaç saat mutfakta oluyorum.Dün köfte makarna salata yaptım.Bide mercimek çorbası yaptım bugün yeriz diye makarnada kaldı onları yedik.Şimdi türlü yemeği yaptım azda çorba var yarında onları yeriz.Kek istiyorlar sabah yemek içşnde iyi olur yarında gelince kek yaparım bugün aşure var o bitsin.Çamaşır falan iş güç bitmiyor.Selam kızlar nasılsınız
okyonus
Cedric1003
Kmsl Hnd
Penguen
Cankusunannesi
@01deren87
Aynen canım bol bol c. Vitamini ilaç filan kullanıyorumAh canım çok geçmiş olsunBol bol C vitamini takviyesi ve sıvı al Allah şifa versin
ah Zeyno bizde aynı koşuşturmaca.Kırtasoye kıyafet tamamlamaya çalışıyoruz.Eve gelince yemek derdi kaç saat mutfakta oluyorum.Dün köfte makarna salata yaptım.Bide mercimek çorbası yaptım bugün yeriz diye makarnada kaldı onları yedik.Şimdi türlü yemeği yaptım azda çorba var yarında onları yeriz.Kek istiyorlar sabah yemek içşnde iyi olur yarında gelince kek yaparım bugün aşure var o bitsin.Çamaşır falan iş güç bitmiyor.
Canimsin tesekkur ederim icimi isttin
Canım birikim falan hak getire.valla ay dönse sükrediyom ben.boşver sen gel yine sohbet ederiz .günlük naparsak işte. Bu zamlar hepimizi yedi bitirdi.burdan birbirimize destek oluyoruz.bazende dertlesiyoruz❤❤Canimsin tesekkur ederim icimi isttin
Aslinda buralardayim ama yuzunden bakip cikiyorum siteye desem yeri. Giriyorum hergunde pek topiklere yazmiyorum hatta son yazilan topiklerde burayi gorunce bakiyim dedim sob 3 5 sayfayi okudum sizi ozledgmi hissettim. Birikim yapmamin imkani yok icinde bulundgmz durumlardan oturu birazda ondan kopmustum ozamanlar burdan ama gnluk sohbette ediyorduj yemek fikri kahve zamanlari vs paylasiyorduk guzeldi valla ozlemisim
Canım birikim filan hak getire herşey o kadar pahalı ki anı. VE günü kurtarıyoruzCanimsin tesekkur ederim icimi isttin
Aslinda buralardayim ama yuzunden bakip cikiyorum siteye desem yeri. Giriyorum hergunde pek topiklere yazmiyorum hatta son yazilan topiklerde burayi gorunce bakiyim dedim sob 3 5 sayfayi okudum sizi ozledgmi hissettim. Birikim yapmamin imkani yok icinde bulundgmz durumlardan oturu birazda ondan kopmustum ozamanlar burdan ama gnluk sohbette ediyorduj yemek fikri kahve zamanlari vs paylasiyorduk guzeldi valla ozlemisim
Valla kemal sunalin filmindeki gbi herseyi zama fiyata baglar oldum aklimz fikrimiz dusuncemiz onlar oldu .Allah herkese gecim kolayligi versin .Canım birikim falan hak getire.valla ay dönse sükrediyom ben.boşver sen gel yine sohbet ederiz .günlük naparsak işte. Bu zamlar hepimizi yedi bitirdi.burdan birbirimize destek oluyoruz.bazende dertlesiyoruz❤❤
Ah kalbi guzel kardesler siziiCanım birikim filan hak getire herşey o kadar pahalı ki anı. VE günü kurtarıyoruz
Başlıktan da olduğu gibi hayata dair herşey ev iş temizlik çocuk okul yemek kahve her telden sohbet ediyoruz özletme kendini
1 tane kızın vardı dimi senin.düsünüyormusun bi tane daha.Valla kemal sunalin filmindeki gbi herseyi zama fiyata baglar oldum aklimz fikrimiz dusuncemiz onlar oldu .Allah herkese gecim kolayligi versin .
Takilirim gene gunluk size ozaman
Benimde minnosum anaoklna basladi da stresli gunler geciriyorum iyi geliriz hepimiz brbrmze insallah biliyorum .
Yaaa Maşallahhhhh kuzuma ne de güzel olmuştur onun için bende küçüğümü kreşe verdim yarım gün hem onun için hemde benim için çok iyi olduValla kemal sunalin filmindeki gbi herseyi zama fiyata baglar oldum aklimz fikrimiz dusuncemiz onlar oldu .Allah herkese gecim kolayligi versin .
Takilirim gene gunluk size ozaman
Benimde minnosum anaoklna basladi da stresli gunler geciriyorum iyi geliriz hepimiz brbrmze insallah biliyorum .
Aynen ya çocuklar da mutlu bizdeYaaa Maşallahhhhh kuzuma ne de güzel olmuştur onun için bende küçüğümü kreşe verdim yarım gün hem onun için hemde benim için çok iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?