Allah kabul etsin canımGünaydın kızlar dün akşam yaptım aşuremi çok şükür güzel oldu dağıttım.Çok az kaldı evde onuda eşim iş yerine götürecek bugün
Selam canm işlerinizi baya yoluna koymussunuz maşallahSelam kızlar nasılsınız
Biz bir koşturmacanın içindeyiz
Okul hazırlıklarımız ancak bitti dün kitaplar kaplandı son olarak
Oğlum seviyor hevesli bakalım başarı olur inşallah tüm yavrularımız
Bugün ilk toplantısı var 14.30 da okula gidicem ordan cıkıp Dr giderim tahlil sonuçlarıma bakacak ben netten baktım demirim çok düşük bakalım ne diyecek
Öğlen için yeşil mercimek corbası yaptım
Akşam için yeşil fasulye, pilav
Dünden ağlayan pastamız var
Çok gider oldu daha da olacak
Kışlık hazırlıklar bitmedi zeytin yağı sipariş ettik
Bizde durumlar böyle sizlerde ne var ne yok
okyonus
@Cedric1003
Kmsl Hnd
Penguen
Cankusunannesi
@01deren87
Sağol canım bitirdin mi oğluşun kırtasiyeden alınacaklarını bugün ben biraz dolaştım bulduklarımı aldım.Allah kabul etsin canım
Alınacaklar bitti kırtasıye ama bende bittimSağol canım bitirdin mi oğluşun kırtasiyeden alınacaklarını bugün ben biraz dolaştım bulduklarımı aldım.
Tesekkur ederim canim size de hayirli olsun insallah .Yaaa Maşallahhhhh kuzuma ne de güzel olmuştur onun için bende küçüğümü kreşe verdim yarım gün hem onun için hemde benim için çok iyi oldu
Sorma vallahi 2 aylik aidat birden yatirdik1 tane kızın vardı dimi senin.düsünüyormusun bi tane daha.
Hayırlı olsun okulunuz. Anaokuluda bayağı masraflı oluyor.valla bu ay çocuğu okula giden herkes iyi para döktü.
Ay bugun 3.gun henuz mutlulugu keyfi yssayamadimEn çok biz
yok canım ilana koyduk izne gidince tam satıyorduk yedek anahtar stepne van da kalmış eşim almayı unutmuş onlar yanımızda olmayınca bunu satarsak burda beğendiğim araç yok nasıl döneceğiz diye vazgeçtik.Tekrar ilana koyalım dedim acele etmeyelim dediPenguen arabayı değiştirdinizmi?
Aynen canım koronadan korktum kızlar okula gidiyor diyeKmsl Hnd neyseki korona değilsin canım Allah şifa versin
Bende dün tahlil sonuçlarım için gittim troid yüksek ilaca devam dedi demir düşük ilaç verdi
okyonus kolay gelsin canım güzel telaşlar bunlar en kötü günümüz böyle olsun
Penguen Allah kabul etsin canım
Cankusunannesi domatesli süs biberli sos yaptım 5 lt
Kuru patlıcan biber dizdim ipe balkonda kuramadalar
Bu hafta domates konservesi
Köz patlıcan
Karnıyarık yapacağım
Sonrada biraz tursu yeter
Taze fasulye, kabak annem kuruttu bahcesinde yeter bunlar
Kuru fasulye, kuru barbunya da annem verdi
Dünden yemeğim var
Eşimden 10 kg süt istedim peynir yapıcam 40 TL
Ekmek 4 TL bugünkü harcamalar
Eksik çok maaşta toplu alışveriş yaparım
Öfffff vallahi yaşanacak yer klöadıŞimdide mu varyantı çıkmış kızlar
Amerikada heralde 7 aşı olmuş kişi bu varyanttan ölmüş. Napcaz ya.dünyadan kacsakmi napsak
Okul açılınca sürekli bir masraf çıkıyor canım rabbim ödeme kolaylığı versin inşallahSorma vallahi 2 aylik aidat birden yatirdik
O bu bisuru liste biseyler istendi onlari tamamladim bugun al al bitmedi kac gundur tasiyoruz .
Baya zorladi bizi acikcasi daha onumuz kis ust bas alisverisi de var sirada artik diger aya biraktim onu .
Evet 1 kizim var suan baska cocuk dusunmuyorum, ileride ne olur kismet
Alışır canım zamanlaAy bugun 3.gun henuz mutlulugu keyfi yssayamadimbugun daha iyi ayrildik okulda cok sukur ama bakalim yarinlardan umutluyum .
Yok bizim değiştirme niyetimiz paramız yok.Bayada içeri girmeye başladık aylardır birikim yok olanıda harcıyoruz 3 aydıryok canım ilana koyduk izne gidince tam satıyorduk yedek anahtar stepne van da kalmış eşim almayı unutmuş onlar yanımızda olmayınca bunu satarsak burda beğendiğim araç yok nasıl döneceğiz diye vazgeçtik.Tekrar ilana koyalım dedim acele etmeyelim dedi
Siz ne yaptınız değiştirme fikriniz var mı
Annen gitti mi cqnımYok bizim değiştirme niyetimiz paramız yok.Bayada içeri girmeye başladık aylardır birikim yok olanıda harcıyoruz 3 aydır
Haftasonı bıraktım geldim annemi.Baya erzak aldım annemden Allah razı olsunAnnen gitti mi cqnım
Rabbim can sağlığı versin cqnım annelerimzeHaftasonı bıraktım geldim annemi.Baya erzak aldım annemden Allah razı olsun
Bizim varda bir türlü denk gelmiyor işte nasip açılmadı sanırım :)Ben çok bişey getirmedim araba valizlerle dolunca yer kalmadı.Kışın içinde kargo yaparız dediler yok yapmayın ben yaparım dedim.Bugün biraz patlıcan ve biber alırım kahvaltılık sos yaparım turşuluk kornişon alcam.Evde şeker kalmamış alınacaklar var migrosa uğrarım salça bitti hepsi arka arkaya bitiyorYok bizim değiştirme niyetimiz paramız yok.Bayada içeri girmeye başladık aylardır birikim yok olanıda harcıyoruz 3 aydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?