🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

0 araç almayı düşünmedinizmi?Ben değiştirirsem 0 araç almak istiyorum bakalım kredinin birisi bu kış bitiyor biraz rahatlarız inş. Bakarsın şansımız yaver gider birkaç yıla alırız araç.Nasip bakalım sağlık olsun çok şükür suan var arabamız

sıfır bakmadım honda cıvıc aldı arkadaşları o ara satmış olsaydık alabilirdik ama şimdi çok zor almamız

Olsun çocuğun hevesi kalmasın.Bak babası burada olaydı şimdiye 10kere alırdı sen iyi direndinAferin sen artık tutumlusun
Ben hala almama taraftarıyım eşim kargoyla gönderecekti en son dedim tamam tamam gidip alacağım

Kız tutumlumuyum gerçekten O1deren87 bqk gör bak bacına tutumlu dedi

Ben hala almama taraftarıyım eşim kargoyla gönderecekti en son dedim tamam tamam gidip alacağım

Kız tutumlumuyum gerçekten O1deren87 bqk gör bak bacına tutumlu dedi
Pahali bir oyuncak o da ya bi ara benim kizimda istiyordu gecen sene sonra unuttu
Hele ki 2 gunde kiracaksa ...

Bugun off gunumdu dedgn halde neler yapmissin oyle ne guzel . Ben 3 gndur bi tuhafim ya okul telasindan mi ne elim kolum is tutmadi pek silkelenmem gerek yarin insallah

Menu paylasalim ne yapacagmi da bulamiyorum bu ara

Evet ya bence de çok pahalı bir de. Benim kız hemen Kırar geçen sene istiyordu bende Niloya aldım unutmuştu bikaç defa babasına söyledi durur mu ki baba da neyse hafta sonu alacağım oyuncaklar oynarken yalnız bırakmam gözüm gibi bakarım

Ya yemek konusu sıkıntı mesela bugün Hünkar beğendi yaptım büyük zorla yedi küçük tadına bile bakmadı çorba içti

Üffff o yüzden yemek bile yapasım gelmiyor sürekli ne pişirsem diye düşünüyorum tabiki de burda da ne yaptığımızı yazalım fikir olur hepimize

Mesela yarına ne yapsam
Bugünden 1 tabak kaldı yemek ben onu yerim kızlara da az biraz çorba var yanına bişey bulmam lazım

Valla kabak yemegi yaptim pirincli harika ama bana gore yanina da arpa sehriye pilavi yapmistim ve salata. Esim kabak yemedi kizdim yarini da sen belirle ozaman biktim karar vermekten diye oda patates kizartma nugget pilav dedi. Menum belli yani yarinlik ama bugun kizim icin kizartmistim patates yarin tekrar kizartasmda hic yok

Hahahah klasik erkek menüsü benim büyük kızda diyor anne sana haftalık menü belirledim birde notlara yazmış gösteriyor

Pazartesi çıtır tavuk
Salı tavuk kızartması
Çarşamba fırında tavuk
Perşembe beşamelli tavuklu makarna
Cuma tavuk mangal
Cumartesi çöp şişte tavuk

Pazar ı da sen bul çok düşündüm bu menüler için diyor

Oldu dedim

Benimde bir arkadasim var asiri tavuk seviyir ayni senin kizz tavuk zehirlenmesi oldum menuyu okuyunca bile

Ay bugün benimde aklıma geldi kışlık kıyafet işi.
Bide o var.kredi kartı nin limiti 5 bindi bitirmisiz
Su gibi gidiyor para

Zahmet etmiş canım yazmakla.kısaca tavuk ve yemekleri yazsa yeterliymis yani boşuna yormus elcaazlarinı
Bugün dereotlu poğaça ve el açması peynirli ve patatesli el açması kol böreği yaptım
Bugün kızın toplantısı vardı.toplantıdan sonra eve geldik .çocukların karnını doyurdum. Saat 4gibi oğlan kız ve ben üçümüzde koltuğun üstünde uyumusuz. Hatta bayilmisiz
Telefon sesine uyandım. Eşim aradı eve yaklaşım ne lazım diye.bi baktım herkes yatiyor.
Bulaşîk mak.çalıştırdım. bi tonda elimde yîkadım sigmayanları.
Biraz öncede hepsini yerine yerleştirdim. Yarın bezelye yapsam diyorum yanına pilav.bi sabah olsun bakalim

Offfff keşke yakın olsaydık o börekler den verirdin yaaaa
Afiyet olsun

Sen seversin zaten gündüz uykularını
Geçen gün orman kebabı yaptım içine 3 yemek kaşığı bezelye koydum yine bana kaldı yemesi

Verirdim kız. Artık o kadar ustalasmisimki 10 dakkada 2 tepsi böreği hallediverdimbezelye yi sulu yiyorlar.öyle fırında olunca Benimkiler de yemek istemiyor.
Geçen patates salatası yapacaktım başka yemekte vardı. 3 patates haşladım çocuklar yedigittim bidaha haşladım patetes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…