Oohhhhh ne güzel ellerine sağlıkVerirdim kız. Artık o kadar ustalasmisimki 10 dakkada 2 tepsi böreği hallediverdimbezelye yi sulu yiyorlar.öyle fırında olunca Benimkiler de yemek istemiyor.
Geçen patates salatası yapacaktım başka yemekte vardı. 3 patates haşladım çocuklar yedigittim bidaha haşladım patetes
Aynen vallaOohhhhh ne güzel ellerine sağlık
Maşallah canım seninkiler avcı gibi mübarek yemek avcıları
Merak ettm bK smdiEfsane birşey benim küçük bile 2 tabak yiyor
Ayy menuye bakk harikaymis bugunkiZahmet etmiş canım yazmakla.kısaca tavuk ve yemekleri yazsa yeterliymis yani boşuna yormus elcaazlarinı
Bugün dereotlu poğaça ve el açması peynirli ve patatesli el açması kol böreği yaptım
Bugün kızın toplantısı vardı.toplantıdan sonra eve geldik .çocukların karnını doyurdum. Saat 4gibi oğlan kız ve ben üçümüzde koltuğun üstünde uyumusuz. Hatta bayilmisiz
Telefon sesine uyandım. Eşim aradı eve yaklaşım ne lazım diye.bi baktım herkes yatiyor.
Bulaşîk mak.çalıştırdım. bi tonda elimde yîkadım sigmayanları.
Biraz öncede hepsini yerine yerleştirdim. Yarın bezelye yapsam diyorum yanına pilav.bi sabah olsun bakalim
Boyle bi ablam olsa borekkler acsa asla uzagnda oturmazdimOfffff keşke yakın olsaydık o börekler den verirdin yaaaa
Afiyet olsun
Sen seversin zaten gündüz uykularını
Geçen gün orman kebabı yaptım içine 3 yemek kaşığı bezelye koydum yine bana kaldı yemesi
Ay Sağol canımAyy menuye bakk harikaymis bugunki
Bizimde bugun veli toplantimiz oldu veli oldum ben
Yaa bende yakın isterim ama şartlar tabikiBoyle bi ablam olsa borekkler acsa asla uzagnda oturmazdim
Senin esin hala uzaktami calisiyor kavustunuzmu yoksa uzaklktan bahsednce aklma geldi
Kiyamam ya zor tabi hayat sartlariYaa bende yakın isterim ama şartlar tabiki
Yok canım uzaktayız hala
Masterchef i izliyor musunKiyamam ya zor tabi hayat sartlari
Gonul neler istiyor da
Hoşbuldum şekerim
He valla bir Adanalı olarak mahvetti biciyiBen bakıyorum
Mevzu bici bici
Yaaaa zeynom pek hamaratsın maşallah enerjin hiç bitmesinHoşbuldum şekerim
Zeynolin bu sene mini mini bir annesioğluşumla ilgilenmem gerekiyor zor ama çok da keyifli onun bişeyler yaptığını görmek
Zaman yetmiyor fırsat buldukça girmeye calışıyorum
Yarın ne yemek var menülerde ben hala adını koyamadım
Bugün kilo peynir
2 tepsi ekmek
1 tepsi kek yaptım
Yemek vardı yendi bitti
Yarına Allah kerim
İzleyemedim orasını yeni açtım bilmiyorum nasıl bir tatlıHe valla bir Adanalı olarak mahvetti biciyi
Allah razı olsunYaaaa zeynom pek hamaratsın maşallah enerjin hiç bitmesin
Evet canim tam suanMasterchef i izliyor musun
Yaz günü yenen efsane bir soğuk buzlu bir tatlıİzleyemedim orasını yeni açtım bilmiyorum nasıl bir tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?