🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ay aynen eskisi gibi mutlu olamiyorum.
Şuan kolum ağrıyor artarmibilmiyorum ama 1.ye göre biraz daha iyiyim.sizede geçmiş olsun canım
Eşim tembihetti sakin is yapma dedi.bende dinlendim bugün .sadece tek elle ortalığı süpürdüm. Makarna yaptım en basitinden.

Günaydın
Bugün kışlık alışveriş yapacagım
Domates, biber, patlıcan, süs biberi alırım
Konserve
Karnıyarık
Patlıcan közleme
Süs biberi turşusu yapma niyetindeyim

Kızıma bir okul pantolonu daha alırım yetmiyor
Markettende alınacaklar var
Maaşlar yatsın artıkk

Eşim 2 hafta izin almış evde yani
Yarın görümcem lerle pikniğe gidecez.ona hazırlık yaptım. Sebzeleri yîkadım kuruyorlar.lazım olacak şeyleri tabak bardak hazırladım
Sabahta okul formasi almaya gittik yine gelmemiş ordan bime geçtik mangallık tavuk aldık.
Dünden beri cam.mak durmuyo.bir yıginda katladım
Dışardan gelince hemen duş alıp patlıcan dolması yaptım ocağa koydum.
Kızın dersleri ni yaptırdım .dahada var.bugün bitirmeliyiz.yarın yokuz.birazdan eşimle çocuklar arabayi yikamaya gidecekler.sabah 6da yola çıkacaz. Bide sabah poğaça yapacam.geceden hamuru mayalarim .Sabahta şeklini verir fırına atarım. Biz hazirlanana kadar piser

Ohhhh zeynom afiyetle yiyin
Icebildim cok sukur canim
Sen nasilsin napiyosun bugun okumadim sayfayi memleketten teyzem gelmis, birazdan bana gelecekler hazirliktayim
İyiyim canım arkadaşım geldi bikaç gündür bende yarın gidiyor çocuklarla geçiyor zaman
Ohhhhhh enişte bey evde çocuklar okulda 3. Bebek yükleniyor

İYi eğlenceler size afiyet olsun

İyi akşamlar kızlar

Kayınvalidem aşure yapmış çağırdı ama çocuklarlaa gitmeyelim dedik büyük kızım gitti gitmişken orda kalacak bugün

Şimdi de küçüğümü uyutuyorum kahve içeceğiz arkadaşımla

Ben pert
6 poşet Karnıyarık
3 poşet tavalık
3 poşet köz patlıcan
5 poşet mısır
20 şişe domates konservesi
3 adet 5 kiloluk Süs biberi turşusu
Birazda biber domates doğrayıp attım buzluğa çok yorgunum

Maşallah hamarat arkadaşım benim 3 çocukla bravo sana ellerine sağlık afiyetle yiyin

İyi pazarlar kızlar

Kahvaltımızı yaptık kahvemizi içtik arkadaşım gitti ev boşaldı

Ortalık topladım çamaşır attım birqzdan da sil süpür yaparım

Akşama da çökertme kebabı yapacam yanına salata çorba

maşallah canım ağız tadıyla yemek nasip olsun inşallah

Günaydın Kızlar dün göle gittik son güneşli günleri değerlendirelim dedik güzel geçti evden bişeyler hazırlayıp gittik akşam dönüştede çocuklara hamburger kendimize tavuk söyledik.

Ay yok Allahım isteyenlere versin.
Ben iki bücürüğümle zor uğrasiyorum
Teşekürler gUzel geçti piknigi mız. Çocuklar bol bol eglendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…