🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar çok harcamalı bir gün oldu

Büyüğüm tenis raketi ve topu 280 tl

Küçüğümü ciccibella sı 700 tl

Yemek 70 tl

Kreş parası 1000 tl

Şimdi eve girdik bende çok yorgunum

Bizim 2 gün 1 sayfa verdi öğretmen ödev.Başka yok ödev şimdilik.
Hafta sonu 11 sayfa çizgi calışması verdi fasikül ü bitirip dün E harfine geçtiler dün 2 sayfaydı ödev ilk kez yazıyorlar elleri çabuk yoruluyor dinlene dinlene yaptırıyorum hızlanacaklar inşallah

Günaydın kızlar bende çok yorgunum dün akşam kitap defter kapladık büyük kızımın sonra küçüğün kırtasiye malzemelerini tek tek etiketledik sabah onları gönderdim.Kahvalltı hazırla kendin hazırlan derken yoruluyorum

Slm kızlar çok şükür yarın maaş günü
Ama bu ay çok harcamalı oldu herkes gibi
Dolapta bişe kalmadı. Yarın aylık market alışverişi yapacaz.liste yapmıştım kaybettim. Yine yapmam lazım
Buzdolabını sildim temizledim
Çocukların dolabını temizledim.gereksiz ne varsa attım tam 3 büyük boy çöp poşeti çöp çıktı kapıda atılmayi bekliyor
Havlular mak.attım. .eşim illa yikayacak bişe buluyorsun hergün diyr
Dün eşim savanı yıkadı sağolsun balkonda.bugünde salondaki halımı yikayacak. Kız su döktü kokuyor
Salonu mutfağı süpürdüm. Evi topladım.
Eşim hamurisi istiyordu. Kıymalı kol böreği yapcam.daha wc banyo yıkanacak pöf

Herkese selamlar Yoğun geçtiği için bakamıyorum buralara baya okumam lazım müsait zamanımda okuyacağım indirim haberi vermeye geldim hızlıca
Trendyol uygulamasında hızlı markette yudum 4 lt pet ayçiçek yağı sepette 28 TL ye düşüyor,5 lt tenekede 41yada 48 TL ye(şimdi Tam emin olamadim fiyattan ) düşüyor haberiniz olsun değerlendirmek isteyen olursa diye haber vermek istedim.

Selam kızlar.Maaş günü en sevdiğim günKredimi yatırdım biraz eşime gönderdim kartımı yatırdım param bitti bileBu ay çok açık vardı kirayada zam geldi.Ekim kasım toparlarız diye umuyorum.Aralıkta yine büyük bir kalem harcaması olacak ocakta kasko sigorta vergiÇok şükür karşılıyoruz borçlarımızı. Allah Ödeme kolaylığı versin hepimize.Allah bugünlerimizi aratmasın

günaydın kızlar sabah 7 ye 10 kala kalkıyoruz servis 7.35 te anca yetişiyoruz.Eşim bugün nöbetçi işten biraz erken çıkıp ufaklığı ben alırım servisten sabah kartları yatırdım kalanı eşime yolladım 90 tl paramız kaldı bu ay çok fenayız diğer ay biraz daha toparlarız inşallah.Çok şükür kimseye muhtaç olmadan borçları kapattık bu ay

Mayıslar bereketli olsun
Bizde eksideydik maaşla düze çıktık
Bu ay ehliyete yazılacağım ama oğluma çok zaman ayırmam gerekiyor ekime de sarkabilir bakalım
Komşularla gün düzenledik 300 TL bugün vereceğim
Kasımda da ben alacağım
Akşam için içli köfte yaptım dolaba koydum
Öğlen için siğara böreği yaptım çocuklar yediler

Kızımın sınıfında dün bir arkadaşı pozitif çıktı pazartesiye kadar cocukları göndermeme kararı aldık yayılmasın diye inşallah yayılma sınıfta

bende arkadaşlarımla girdim az kişiyiz 200 tl olsun dedik bende kasımda alcam :) biz kredi kartı kullanıyoruz bana telefon aldık hediye çocuklara yiğenlere kıyafet derken baya zorlandık çok şükür azda olsa harçlık kaldı onuda süt parası yaparım ben diğer ay bu kadar zorlanmayız inşallah

Bizde klıma aldık araba bakımı tatil çocuğun okul masrafları falan baya bizimde harcama oldu.

Bizde klıma aldık araba bakımı tatil çocuğun okul masrafları falan baya bizimde harcama oldu.
iyi olmuş almanız alınan kalıyor inan bende eşime dedim klima alalım hasta mısın dedi daha burdan gitmeye 2 yıl var gideceğin yer belki çok sıcak olmayacak :) olsun alalım taksitle öderiz nasılsa pahalanıyor diyorum.Artık bu fazla neden aldım denmiyor iyiki almışım diyorsun.Altın biraz daha yükselirse krediyi yapılandıralım dedim ikna oldu çok şükür en azından senesinden düşürürüz ben sıkılıyorum uzun süreli borçlardan

Kredi kira gibi ödeniyor sabit bence paran varsa arabaya yatır model yükselt.Ben param olsa araba alırdım

Kredi kira gibi ödeniyor sabit bence paran varsa arabaya yatır model yükselt.Ben param olsa araba alırdım
krediyi çok fazla ödüyoruz 4300 8 yıl daha ödenecek düşündükçe daralıyorum.Evi sattığımızda gel yapılandıralım dedim dinlemedi altın aldık oda aldgımız fiyata 2 defa çıktı bizde bozdurmadık hala zarar devam ediyor şans yok neye elimizi atsak zarar ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…