- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
Ancak böyle tatlılar gider orda 40 derecedeYaz günü yenen efsane bir soğuk buzlu bir tatlı
Önce muhallebi pişirilir üzerine kırmızı bir şekerli su hazırlanır buzla servis edilir
Gel de anadaya yedireyim sana
40 derece ama hissedilen 60Ancak böyle tatlılar gider orda 40 derecedeAdanalı lar bu işi biliyorlar
En son yediğimiz Bici macerasını hatirliyormusun40 derece ama hissedilen 60
Geçen sene hatırlıyor musun minnoşla nasıl yemiştik rezil etmişti beniGecende en hamarat benim yarışmasında yaptılar biciyi. Ay olsada yesek
Hahaah aynı anda yazzmışızEn son yediğimiz Bici macerasını hatirliyormusun
İyi uykularHaydi kızlar iyi geceler geçim de bebemin yanına yatayım iyi uykular
Hic yemedim merak ediyorumGecende en hamarat benim yarışmasında yaptılar biciyi. Ay olsada yesek
Bigün adanaya yolun düşerse yazın muhakkak dene derim.yok böyle biseHic yemedim merak ediyorum
ooo gözüm gönlümüz açılsın aldığını bizede atGünaydın kızlar bugün kuyumcuya gideceğim
Atarım tqbikisi deooo gözüm gönlümüz açılsın aldığını bizede at
Oh oh gözüm gönlüm açıldı bereketli olsun tatlımSelam kızlar küçüğümü doktorq götürdüm kulağı için ilaç aldım
Dönüşte oyun alanına götürsüm oynadı biraz sonra kreşe bıraktım
Ordan kuyumcuya geçtim 1 tam altın ve 1 gram alabildim aylar sonra3650 tl verdim
Zeyno benim kızda hiç birşey yemiyor bugünlerde 1 kilo zayıflamışÖğlene şehriye çorbası yaptım cocukları içip okula gittiler
Akşam için kıyma çıkardım köfte, makarna, salata yapacağım
Miniğimi uyutuyorum
Kızlar gülcem tatilden bu yana bir buçuk kilo aldı vitamin kullandık iştahı açıldı hala zayıf sayılır ama eskiye nazaran çok çok iyi 11 kiloydu şu an 12.500 maşallah bu haline önce sağlık tabi ki ama üzülüyordum zayıf olmasına
Teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsunOh oh gözüm gönlüm açıldı bereketli olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?