🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Canım doktorumuz yazdı ismi şimdi aklıma gelmedi iki şişe kullandık bıraktık eşime sorar yazarım sana çocuğun midesi açıldı resmen yemek istiyor artık çok şükür

Canım doktorumuz yazdı ismi şimdi aklıma gelmedi iki şişe kullandık bıraktık eşime sorar yazarım sana çocuğun midesi açıldı resmen yemek istiyor artık çok şükür
Supravittir bence olmazsa bende yazdırqyım kızıma hiç birşey yemiyor

bereketli olsun canım çok güzel görünüyor sarı sarı

Bereketli olsun canımUzun zamandır almıyorum altın birikimden yiyiyoruz.Darısı başımıza inşallah

Eline sağlık canm.Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin inşallah

Bugün yine aynı rutindi
Çocuklar Okula ben evde.ay iyice asosyal oldum ben ya evde durmaktan çok zevk alıyorum. Yıllar insanı değiştiriyormus demek.bi 10 yıl önce 3gun bi yere gitmeyi canım sıkılır dı. Şimdi hiç aramiyorum.aksine evi seviyorum.yılarca gurbette yaşamanın sonucu oda gerek..
Evi süpürdüm. Salon ve mutfağı sildim.banyoyu temizledim.on balkonu yîkadım. 2 mak.cam.katladım. Salonun tozunu aldım. Bugün bezelye bulgur Pilavi salata yaptım. Patlıcan oydum yarın dolması ni yapıcam.
Yarın eşimle 2.doz aşımızi vurulcaz. İlk seferde kolum çok ağırmış ti kaldıramiyom dum Agridan. Bu seferki nasıl olcak acabaa

2
Hangi vitamini kullandınız

Bereketli olsun canımUzun zamandır almıyorum altın birikimden yiyiyoruz.Darısı başımıza inşallah
Amin canım daha güzelleri sizin olur inşallah
Yok canım supraviti küçükken vermişti
Multimix kullandık en son daha iyiydi
Sorayım canım doktora
Hayırlı olsun kardesim
Teşekkür ederim ablam
Kuzum iştahlı ydi ya noldu niye yemiyor
Abur cubur u tamamen kes bakalım
Aynen ya hiçbirşey yemek istemiyor

Asini oldun mu canim gecms olsun insallah hafif gecer bizim esimle 2 .doz aksama kdr koronaymisiz gbi yatirdi bizi
Heryerimiz dokuldu agridan
Tam 1 gun surdu sonra normale donduk ama o gun baya zorlanmistik insallah sizin hafif gecer

Bende pandemide evcimen oldm, eskiden dedgn gbi biryere gitmeye can atardim evden cikmaya ama smdi oyle degilim. Gitsemde eskisi kdr huzurlu mutlu olamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…