- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
Canım doktorumuz yazdı ismi şimdi aklıma gelmedi iki şişe kullandık bıraktık eşime sorar yazarım sana çocuğun midesi açıldı resmen yemek istiyor artık çok şükürZeyno benim kızda hiç birşey yemiyor bugünlerde 1 kilo zayıflamış
Hangi vitamini aldın
Ben bağışıklığı güçlensin diye sumbucol aldım eczaneden
Teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun
Supravittir bence olmazsa bende yazdırqyım kızıma hiç birşey yemiyorCanım doktorumuz yazdı ismi şimdi aklıma gelmedi iki şişe kullandık bıraktık eşime sorar yazarım sana çocuğun midesi açıldı resmen yemek istiyor artık çok şükür
bereketli olsun canım çok güzel görünüyor sarı sarıSelam kızlar küçüğümü doktorq götürdüm kulağı için ilaç aldım
Dönüşte oyun alanına götürsüm oynadı biraz sonra kreşe bıraktım
Ordan kuyumcuya geçtim 1 tam altın ve 1 gram alabildim aylar sonra3650 tl verdim
Bereketli olsun canımSelam kızlar küçüğümü doktorq götürdüm kulağı için ilaç aldım
Ordan kuyumcuya geçtim 1 tam altın ve 1 gram alabildim aylar sonra3650 tl verdim
Eline sağlık canm.Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin inşallahKmsl Hnd neyseki korona değilsin canım Allah şifa versin
Bende dün tahlil sonuçlarım için gittim troid yüksek ilaca devam dedi demir düşük ilaç verdi
okyonus kolay gelsin canım güzel telaşlar bunlar en kötü günümüz böyle olsun
Penguen Allah kabul etsin canım
Cankusunannesi domatesli süs biberli sos yaptım 5 lt
Kuru patlıcan biber dizdim ipe balkonda kuramadalar
Bu hafta domates konservesi
Köz patlıcan
Karnıyarık yapacağım
Sonrada biraz tursu yeter
Taze fasulye, kabak annem kuruttu bahcesinde yeter bunlar
Kuru fasulye, kuru barbunya da annem verdi
Dünden yemeğim var
Eşimden 10 kg süt istedim peynir yapıcam 40 TL
Ekmek 4 TL bugünkü harcamalar
Eksik çok maaşta toplu alışveriş yaparım
canım bende möller's alacaktım bundan mı alsamBakın bu balık yağından alın hem dikkati artıyor.Akşamları bende sambucol veriyorum.
İçerşklerine bak bunun oranları daha yüksek hatta piyasada en iyisi bu.Möllerste güzel ama bunda omega 1600 epa 800 DHA 500canım bende möller's alacaktım bundan mı alsam
Yok canım supraviti küçükken vermiştiSupravittir bence olmazsa bende yazdırqyım kızıma hiç birşey yemiyor
Hayırlı olsun kardesimSelam kızlar küçüğümü doktorq götürdüm kulağı için ilaç aldım
Kuzum iştahlı ydi ya noldu niye yemiyorZeyno benim kızda hiç birşey yemiyor bugünlerde 1 kilo zayıflamış
Hangi vitamini aldın
Ben bağışıklığı güçlensin diye sumbucol aldım eczaneden
Teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun
Hangi vitamini kullandınızÖğlene şehriye çorbası yaptım cocukları içip okula gittiler
Akşam için kıyma çıkardım köfte, makarna, salata yapacağım
Miniğimi uyutuyorum
Kızlar gülcem tatilden bu yana bir buçuk kilo aldı vitamin kullandık iştahı açıldı hala zayıf sayılır ama eskiye nazaran çok çok iyi 11 kiloydu şu an 12.500 maşallah bu haline önce sağlık tabi ki ama üzülüyordum zayıf olmasına
Amin canım daha güzelleri sizin olur inşallahBereketli olsun canımUzun zamandır almıyorum altın birikimden yiyiyoruz.Darısı başımıza inşallah
Sorayım canım doktoraYok canım supraviti küçükken vermişti
Multimix kullandık en son daha iyiydi
Teşekkür ederim ablamHayırlı olsun kardesim
Aynen ya hiçbirşey yemek istemiyorKuzum iştahlı ydi ya noldu niye yemiyor
Abur cubur u tamamen kes bakalım
Multimix kullandık canım2
Hangi vitamini kullandınız
Teşekkürler canımMultimix kullandık canım
Asini oldun mu canim gecms olsun insallah hafif gecer bizim esimle 2 .doz aksama kdr koronaymisiz gbi yatirdi biziBugün yine aynı rutindi
Çocuklar Okula ben evde.ay iyice asosyal oldum ben ya evde durmaktan çok zevk alıyorum. Yıllar insanı değiştiriyormus demek.bi 10 yıl önce 3gun bi yere gitmeyi canım sıkılır dı. Şimdi hiç aramiyorum.aksine evi seviyorum.yılarca gurbette yaşamanın sonucu oda gerek..
Evi süpürdüm. Salon ve mutfağı sildim.banyoyu temizledim.on balkonu yîkadım. 2 mak.cam.katladım. Salonun tozunu aldım. Bugün bezelye bulgur Pilavi salata yaptım. Patlıcan oydum yarın dolması ni yapıcam.
Yarın eşimle 2.doz aşımızi vurulcaz. İlk seferde kolum çok ağırmış ti kaldıramiyom dum Agridan. Bu seferki nasıl olcak acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?