🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Masallah birazdazdaha büyüsün kardesinede sahip çıkar.
Ooo şimdiden çok sahip çıkıyor.Daha bize kızıyor eline niye kapak verdiniz ağzına alır boğazında kalır diye bize bağırıyor bakıcıya karışıyor büyük lokma verme oraya çıkarma v.s

bende 2 gündür çocuklara üzüm pekmezinin içine tereyağı ve limon sıkıp veriyorum.Rakım yüksek oldugundan sabah kalktıgımızda sesimiz kısık boğaz ve burun tıkalı oluyor kuruluk yapıyor gece kalkıp su içiyoruz çocuklar okula gidince yorgun düşüyorlar su içmeye kalkamadılar sanırım sesleri kısık.Dün balık yağı siparişi verdim c ve d vitaminide almam lazım onalara bakıyorum vakit buldukça.Hangi siteden aldın canım

Bizde deniz kenarinda olduğumuz için mağduruz nem ve rutubet çok fazla onun için burun tikaniligi nefes darlığı çokça yaşıyoruz malesef
Evet okulda da çok yoruluyorlar terliyorlar camlar açık sonra ceryanda kaliyorlar.
Ben Hepsiburada dan aldım canm.Ocean in ürünlerini kullanıyoruz bütün takviyelerle biz.
Stremier burun spreyi kullanabilirsin oda temiz içerik ve güzel açıyor.

Birde sarımsağı ezip zeytin yağına karıştırıyorum buz dolabinda uzun zaman saklanıyor zaten karışım.hastalik sezdigim an ayak altlarına sürüp çorap giydiriyorm sabaha kadar öyle uyuyorlar.Burun tıkanıklığına ayrıca soğanı kesip karanfil bağırıyorum 5-6 tane baş ucuna koyuyorum kötü kokuyor ama çok işe yarıyor.

soğanı bende yapıyorum ama sarımsağı yapmadım hiç onuda yaparım sağol canım

Bende beyazlar ile bornozları yıkamaya attım çıktılar şimdi kurutmaya attım.Sabahte nevresimleri yıkadım öğlen attım kurutmaya.İş güç bitmiyor süt aldım ama yarın yogurt sütlaç yaparım bide temizlik yaparım yarın.Pazar günümde ütü yemek ile geçer hop pazartesi gelir ay hep kölelik

gezme dinlenme alışveriş vs yok mu?bu nasıl hayat okyonus?erkek doğmak varmış bu hayatta

Markete girdim biraz kahvaltılık falan aldım 300tl tuttu.Oradan eczaneye girdim vıtamın bogaz spreyi burun nemlendiricisi okyanus suyu aldım 300de orası tuttu 600tl kredi kartına geçirdim geldim.Hergün şok oluyorum nasıl geçineceğiz bilmem günden güne içim kararıyor.

gezme dinlenme alışveriş vs yok mu?bu nasıl hayat okyonus?erkek doğmak varmış bu hayatta
Valla erkek doğmak varmış.Alışveriş neredeee ancak bogaz derdi para su gibi gidiyor.Hep kartlara çalışıyorum daraldım artık nakit bile harcayamıyoruz kalmıyor.

Valla erkek doğmak varmış.Alışveriş neredeee ancak bogaz derdi para su gibi gidiyor.Hep kartlara çalışıyorum daraldım artık nakit bile harcayamıyoruz kalmıyor.
benim de çok kart borcum var 5 ayda anca hafifler.okul durmadan bir şeyler istiyor matematik hocası saatine 175 tl istedi öğrenci bakacağım yüksek geldi bana .koltuğum kötü oldu tv odamda değiştirmekte hayal olduu.bizler bu haldeysek dar gelirlilerin hali vahimm

Bizimde yatak çok kötü yana doğru kaydı yayları batıyor.Sabah dayak yemiş gibi kalkıyoruz hep yorgunum rahatla dinlenmiyorum.Yatak falanda alamayız suan.Ay ne zor hepte büyük kalemler alınacaksa ama öyle hayal.Allah herkesin yardımcısı olsjn bu kış daha Çetin geçecek.Allah bugünlerimizi aratmasın ins.

evet en azından aç açıkta değiliz diyorum.elektrik 244 tl geldi bugün o da vantilatör çalıştırmayı 20 gün önce bıraktığımız halde.doğalgaz 700 gelir kışın en az.büyük kalemleri ertelemek en mantıklısı.sıkarak yaşamayı sevmem ben.açık havada yemek yemek arada paket yaptırmak çocuğa bir şeyler almak lazımm.ince hesaplar yapacak kadar hayat uzun değill.

Biz bogazımızdan ve çocuktan kısmıyoruz kalan herseyden kısıyorum

Biz bogazımızdan ve çocuktan kısmıyoruz kalan herseyden kısıyorum
aynen biz de öyle.alışverişe gidiyorum ama hep çocuğa alıp dönüyorumm.boğazdan zaten kısılmaz pandemi de vitamin vs masrafı da var ayrıca eczaneye abone olduk.canları sağolsun da harcansınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…