- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
Aaa sen gene mi banlandın?Canımsın seviliyorsun
Doğum günü kutlu olsun uzun ve sağlıklı bir ömrü olsunBugün büyük kızımın doğum günü küçük bir pasta alır akşam kutlarız annem aradı para gönderecekmiş kızıma istediğini al dedi
Günaydın. Borsa düşecekmiş ne parası ayolllGünaydın kızlar.Mutlu,sağlık dolu güzel haberler alacağımız bir hafta olsun hepimiz için.Haaaa birde bol para
İnsan önce bir amin der hemen niye moral bozuyorsun belki çıkacakGünaydın. Borsa düşecekmiş ne parası ayolll
Keşke çıksaİnsan önce bir amin der hemen niye moral bozuyorsun belki çıkacak
çok teşekkür ederim inşallah :)Doğum günü kutlu olsun uzun ve sağlıklı bir ömrü olsun
amin inşallah ama bitcoin yine tepe taklak olmuşGünaydın kızlar.Mutlu,sağlık dolu güzel haberler alacağımız bir hafta olsun hepimiz için.Haaaa birde bol para
Bitcoin anlamadığımdan hiç almadım. Kazananlar iyi kazanıyor ondan kaybeden de büyük batıyoramin inşallah ama bitcoin yine tepe taklak olmuş
5.500 tl var kaç aydır bir kazanamadım.Al sat yapmak lazım bende anlamıyorum yoksa güzel kazanan kuzenim var 80 binle başladı 2 ye katlamak üzereydi en son yıl sonuna kadar elleme dedi yükseliş bekliyormuş o ders falan aldı banada dedi ama vakit yok hem iş hem çocuklar zor oluyorBitcoin anlamadığımdan hiç almadım. Kazananlar iyi kazanıyor ondan kaybeden de büyük batıyor
Bu ara kafamda virüs var okul açıldı açılalı. Her gün korkuyorum çamaşır yıkamaktan bıktım okul çantasını bile haftada 2 kez yıkıyorum. Günde 3 kere okula gidiyorum. Öğle arasında arabada yemek yediriyorum. Kış geliyor sınıf camları kapanacak. O zaman ne olacak hiç bilmiyorumm5.500 tl var kaç aydır bir kazanamadım.Al sat yapmak lazım bende anlamıyorum yoksa güzel kazanan kuzenim var 80 binle başladı 2 ye katlamak üzereydi en son yıl sonuna kadar elleme dedi yükseliş bekliyormuş o ders falan aldı banada dedi ama vakit yok hem iş hem çocuklar zor oluyor
Sen ne kadar dikkat etsende bir şekilde geliyor buluyor çocuklara yok öğretmende çıkmış üst sınıflarda yine kapattılar sınıfı 2 haftaBu ara kafamda virüs var okul açıldı açılalı. Her gün korkuyorum çamaşır yıkamaktan bıktım okul çantasını bile haftada 2 kez yıkıyorum. Günde 3 kere okula gidiyorum. Öğle arasında arabada yemek yediriyorum. Kış geliyor sınıf camları kapanacak. O zaman ne olacak hiç bilmiyorumm
Bizim sınıf mevcudu az ama klima falan açmışlar.Oğlan nezle gibi burnu tıkandı haftasonu onu besledim devamlı.Portakal suyu vitaminler şimdi benimle yattı 3 gün ondan bana geçmez ins. Okullar kapanırsa ayvayı yeriz çocuk 1. Sınıf ve online derse falan bağlanamaz.İkimizde calısyoruz hemde oturmaz PC basındaBu ara kafamda virüs var okul açıldı açılalı. Her gün korkuyorum çamaşır yıkamaktan bıktım okul çantasını bile haftada 2 kez yıkıyorum. Günde 3 kere okula gidiyorum. Öğle arasında arabada yemek yediriyorum. Kış geliyor sınıf camları kapanacak. O zaman ne olacak hiç bilmiyorumm
ceycey yanliz bu mesaji alintiladigin okyonus daha bir sayfa once ne pisirdigini yazmistiKeşke çıksaburda tuhaf topikler var . Adı yatırım ama resmen övünmek üzerine açılmış. O gün ne pişirdiklerini pahalı ne aldıklarını ayrıntılı yazıyorlar.her gün ne pişirdiğimden kime ne ki
Birikimden ziyade burada konu baslıgımız hayata dair hersey.Herseyi yazıyoruz buraya.Üzüntümüzü,sevincimizi,derdimizi birikimimizi herseyimizi paylaşıyoruz.Böyle gidiyor burası böylede çok mutluyuz.Ona bakılırsa sadece birikim yazılacaksa hayat pahalılığı çocuğun okulu hastalık ıvır zıvırda yazılmaz yani.Rahatsız olanda okumaz haklısın ben üzerime alınmadım arkadaşım sende alınmaceycey yanliz bu mesaji alintiladigin okyonus daha bir sayfa once ne pisirdigini yazmistiisteyen istedigini konusabilir .hem kendi yazdigim topigi hem de burayi severek okuyorum .ama bu yaptigin kalkip diger topikte dedikodu yapmak sacma degil mi ? isteyen istedigini yaziyor konusuyor seni niye rahatsiz ediyor ki bu durum. begenmiyorsan okuma o topigi yazma vs .keske her gun bir suru birikim yapip aldigimiz altinlari yazsak ama ancak bu kadar birikim oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?