🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İyi akşamlar kızlar
Bugün oğlumla ilk okumamızı yaptık iki harfli okumaiyi gidiyor çok şükür

Bugün bütün tavuk, mantar, domestos, salça, süt, meyve suyu, 5 lt sıvıyağ 145 TL gitti

Miniğimin bezi az kalmış yarın alırız
Çocukları tranboline götüreceğiz Cafe de bişeyler içeriz yarın da harcamalı olur

Msji tamamlamadan yanlışlıkla gönderdim
Kızım okula gidemiyeck. YANLIZ vaka sayısı çok fazla.hiç göründüğü gibi değil. Sürekli sınıf kapanıyor. Bu gidisle okullar kapanır gibi.
Sabah 8de uykum kaçtı. Kalktım bi kahve .sonra mutfak cekmecelerin dağılmış ti onların içini sildim düzenledim. Ocağın üstüne gelen dolabı Aspiratör u ocağı ,ocağın telini bir güzel sildim.Bul. mak.boşalttım. çayı koydum.kahvalti yaptık. Ay benim kızın saçı cook dökülüyor. Şaştım kaldım. Dün silip süpürdügüm evden avucla saç çıktı. Açtım yine süpürgeyi süpür babam süpúr. Tabi öncesinde kızımı yîkadım saçlarını tarayıcı kuruttum dedim süpürdükten sonra yine dökülmesin
Fasulye ısladım. Et çıkardım. Yarın kuru fasulye yaparım.
Yarın eşimle pazara çıkarız meyve sebze al

Eline sağlık canım bende yarın dip köşe yapacağım ev baya dağildi kirlendi
Tavuk mantar almıştım yarın sote yaparım pilav, salata, ayran yenir
Islak kurabiyelere dokunulmadı yarın yer çocuklar
Allahım olmayanlara da versin

Valla erkek doğmak varmış.Alışveriş neredeee ancak bogaz derdi para su gibi gidiyor.Hep kartlara çalışıyorum daraldım artık nakit bile harcayamıyoruz kalmıyor.
Evet gerçekten erkek olmak varmış.Sadece gıda işine kafa yoruyorlar.cocuklara vitaminmiş,kıyafet mis,kışlık hazirliklikmis,ev eşya hiç birinden haberdar değiller.

Maşallah oglusa canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…