Offffff Rabbim korusunKmsl Hnd @Cedric1003 okyonus sağolun kızlar 4.1 olan uzun sürdü ilk deprem 3.8 miş o durunca hemen ocağın altı açıktı yemek koymuştum kapattım yangın falan çıkmasın diye çocukları aldım hemen kanpeye oturduk heryer sallandı çocuklar bağırıyor babam gelmedi baba gel hadi diye hem ağladık hem korktuk Allah kimseye yaşatmasın
Geçmiş olsun canım hiç duymadım okuyunca haberim oldu Rabbim afetleri göstermesin kimseyeKmsl Hnd @Cedric1003 okyonus sağolun kızlar 4.1 olan uzun sürdü ilk deprem 3.8 miş o durunca hemen ocağın altı açıktı yemek koymuştum kapattım yangın falan çıkmasın diye çocukları aldım hemen kanpeye oturduk heryer sallandı çocuklar bağırıyor babam gelmedi baba gel hadi diye hem ağladık hem korktuk Allah kimseye yaşatmasın
Mb faizi düşürmüş canımpiyasalar altüst oldu ne olacak bu durum(
bende takip ediyordum hemde 200 baz düşürmüş akşam belli olur heralde inecek mi çıkacak mı dahadaMb faizi düşürmüş canım
canım dot coinle ilgili düşüncen ne? çıkacak diye söylentiler varmış seninde fikrini almak istedimTepeden almadıysan sorun yok canım. Bi kaç coin var altcoin ath habercisi birisi de eth. Canım benim değişiyor al sat var orta vade var ama genelde al sat bir de iş olarak yaptığım İçin sürekli analiz yapıyorum.
Güzel günlerde giysin minnoşBabası minnoşuma bu, ceketi sipariş etmiş çok hoşuna gitmiş
Ya muhteşemBabası minnoşuma bu, ceketi sipariş etmiş çok hoşuna gitmiş
Sağol canım amin inşallahGeçmiş olsun canım hiç duymadım okuyunca haberim oldu Rabbim afetleri göstermesin kimseye
Güzel günlerde giysin minnoş
Benim cadı fazla süslüYa muhteşem
Cok gecmis olsun canim Rabbim tekrarindan ve buyugunden saklasinGünaydın kızlar kahvaltıyı evde yaptım öyle geldim işe dün deprem Allahım o nasıl bir korku anlatamam çocuklarımı aldım yanıma koltugun kenarına geçtim ama anlatamam çok korktum alttan vurmadı salladı direk 10 sn kadar sürdü 2 defa oldu kızlar çok korktu dün gece beraber uyuduk inşallah olmaz çok tediriginim
Sagol canm daha iyi işe başladı ama hala yüzü kireç gibi ilaçları kullanmaya devam ediyor.Cankusunannesi canım eşin nasıl oldu
Bende çarşamba sanıyordum. Çocuklar zorla inandırdılar perşembe olduğunaKız belki gerçekten cumadır bir persembe sandık
Kızlar ses verin bugün günlerden ne
Kmsl Hnd @Cedric1003 okyonus sağolun kızlar 4.1 olan uzun sürdü ilk deprem 3.8 miş o durunca hemen ocağın altı açıktı yemek koymuştum kapattım yangın falan çıkmasın diye çocukları aldım hemen kanpeye oturduk heryer sallandı çocuklar bağırıyor babam gelmedi baba gel hadi diye hem ağladık hem korktuk Allah kimseye yaşatmasın
Ortalığı toplayıp komşuma indim kahvaltıya çagırmıştı bu aralar geziyoruz inşallah Covid olmayız
Akşama da bir arkadaşa ev görmeye gideceğiz tek kişilik nevresim takımı aldım hediye eşim çocuklara bakacak biz birkaç arkadaş gideceğiz
canım dot coinle ilgili düşüncen ne? çıkacak diye söylentiler varmış seninde fikrini almak istedim
İyi akşamlar canlar
Yemeğimizi yedik üffff kızlar zorla yedi hamsiyi hele küçük beni çıldırttı
55 tl Kontür yükledim
Simit poğaça küçük pasta aldım 45 TL de oraya verdim
Birde marketten cips cola noodle aldık 18 tl burası tuttu
Küçüğümü uyuttum biraz pasta cola keyfi yapacağım
Şimdiden hepimize hayırlı nurlu cumalar
Babası minnoşuma bu, ceketi sipariş etmiş çok hoşuna gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?