Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Hepsi zarar benim az param o yüzden kafaya çok takmıyorum seninki bana göre baya yüksek beklemekten başka çare yok nasılsa yükseliyor bende sabır yok işte sen sabırlıysan her gün kontrol et ben hemen satıyorum ondan zarar ediyorum hepGünaydın, binance benim,o daha rahat geldi bana, bu arada 50.000 imin yarısı gitti şimdiden, Allah'a şükür ki çok takmıyorum,uykum kaçmıyorama çok olmasa da korkuyorum. Dedim ya 1 TL yukarısına emir verdim, yine kısmet olmadı. Senin aldığın ne durumda şuan? Zarar mı, düzgün gidiyor mu?
Ben de işte sata sata zarar ettim, korkuyorum çünkü düşerken,ethrym 28 den almistim işte diyorum ya beklesem 40 bin olacaktı ,12.000 kâr ama zararına satmıştım onu da, ana para gider diye korkuyorum ben de. Senin ki azmis olsun fazla olmasın en iyisi. Bir daha da zor alırım, beceremedim bu işi boşverHepsi zarar benim az param o yüzden kafaya çok takmıyorum seninki bana göre baya yüksek beklemekten başka çare yok nasılsa yükseliyor bende sabır yok işte sen sabırlıysan her gün kontrol et ben hemen satıyorum ondan zarar ediyorum hep
Çıkarız düze sıkma canını az önce baktım iyice düşmüş anaparadan baya eksilmiş dursun nasılsa çıkacak Ocak ayına kadar baya yükseliş bekliyor coin uzmanlarıBen de işte sata sata zarar ettim, korkuyorum çünkü düşerken,ethrym 28 den almistim işte diyorum ya beklesem 40 bin olacaktı ,12.000 kâr ama zararına satmıştım onu da, ana para gider diye korkuyorum ben de. Senin ki azmis olsun fazla olmasın en iyisi. Bir daha da zor alırım, beceremedim bu işi boşver
İnşaallah sağol canımÇıkarız düze sıkma canını az önce baktım iyice düşmüş anaparadan baya eksilmiş dursun nasılsa çıkacak Ocak ayına kadar baya yükseliş bekliyor coin uzmanları
Olsun bir sürü şey yapmışsın ne güzel. Ben evde olduğu mm halde hiç bişe anlamiyorum sürekli bi kosturmacaTemizlik yaptık pikniğe gittik pazara gittik banyo yaptık derken bu saat oldu yarın mesai başlar tatilden birsey anlamadım yine
babaya söyle Ali Baba eksik çiftlikte.Selam kızlar ay yeni oturdum şimdi cay içiyorum hemen yatacağımKostüm partisi varmış çocuk kostümde kostüm diyor.Örğmcek adam falan baktık 250tl naylon tulumlar.Cadılar bayramı varmış heryer kabak Bizde bir üst ve siyah pelerin aldık siyah pantolon almıştım 29ekim için onunla giyer gider.Atatürk’lü bir üst aldık oda okuldan sipariş.Masraflı geçiyor günler.İngilizce öğretmeni çiftlik istedi o konuyu işlemişler babasıyla çiftlik yaptılar yarın okula götürecek.
Ay doğru onu yapmadık bak çiftlik sahipsiz kaldı hababaya söyle Ali Baba eksik çiftlikte.
Bizde yüzmeye vermeye niyetlendik ama konuşamadık tesiste kimse yoktu haftaiçi arayacağız yada cımartesi sabahtan gidecegız ins ayarlarız çok hevesli yavrucak.Eşimle ben ćocuklar a sürekli ders çalıştırıyor uz.haftaya oģlanin sınavları var.sürekli kitap defter elimizde.nefes alsınlar diye 2gündur çocuklara bisiklet sürdürduk.
Oğlanı spora yazdirdik. Enerjisini atacak bi aktivite olsun dedik.eşim izinde çok şükür bu hafta.yine bol ders çalışmaca
Temizliği bitirip ev serecektim güya. Sınavlar bi yandan okula git gel.yemek pisir tasir. Derin temizliğe vakit yokki
Mutfağı bi halledebilseydim.olmadı bi gün üst dolaplar bi gün alt dolaplar mi yapsam öffff. ..
Yarın çocuklara düğün çorbası yapacam.tavuk haşlanmış hazır bi tek terbiyesini yapacam. Yemek ne yapsam acaba.yarın eşimle pazara çıkarız.
şöyle bir maho ağa resmi de olurdu.züğürt ağa yaniii.Ay doğru onu yapmadık bak çiftlik sahipsiz kaldı ha
haftasonu askeriyenin marketine gittik 400 tl lik abur cubur yiyecek aldık.heryerden ucuz marketleriniz.bundan sonra ordan çıkmammmBizde yüzmeye vermeye niyetlendik ama konuşamadık tesiste kimse yoktu haftaiçi arayacağız yada cımartesi sabahtan gidecegız ins ayarlarız çok hevesli yavrucak.
Yarın yine düdükleyeceğiz zatenşöyle bir maho ağa resmi de olurdu.züğürt ağa yaniii.
Bende yuzmeyi çok istedimde eve uzaktı. Eve yakın olan tenis vardı. Onuda oğlan istemedi.bi gitsin bakalım. Yüzme en guzeliBizde yüzmeye vermeye niyetlendik ama konuşamadık tesiste kimse yoktu haftaiçi arayacağız yada cımartesi sabahtan gidecegız ins ayarlarız çok hevesli yavrucak.
efsunum batırmaz bizi .batarsak ta batarız zaten alıştıkkYarın yine düdükleyeceğiz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?