🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Mantı yaptım yedik.Oğlusa ıspanak yaptım 2 gün yer.Kuru fasulye pilav yapacağım yarın.Bugün nevresimleri değiştirdim 2 makina yıkandı 2 makina kurutmaya attım.Şimdi saçıma bakım yaptım soda içiyorum.Yarın sabah dışarıya kahvaltıya gidecegız dönüşte pazara uğrarız gelincede temizlik yaparım

Ohhh menüler ayarlanmış yapılmış afiyet olsun canım

Sağolun, inşaallah batmam teşekkürler
Anlamak lazım bende anlamıyorum rastgele alıp satıyorum zararı tam çıkardım diyorum hop geri düşüyor stop koymak laZım diye düşünüyorum en azından ana parayı korurum zararımı kurtarayım stop koycam

Evet ya Allah korusun,ben de hiç kazanamadım,zarar kurtarıp durdum,bu sefer ilk kez böyle yaptım, korktugum başıma gelmez inşaallah stop derken yani kendinizi frenlemek mi yoksa yatırım ifadesi mi,onu anlamadım

Evet ya Allah korusun,ben de hiç kazanamadım,zarar kurtarıp durdum,bu sefer ilk kez böyle yaptım, korktugum başıma gelmez inşaallah stop derken yani kendinizi frenlemek mi yoksa yatırım ifadesi mi,onu anlamadım
Alıp satarken emir veriliyor BtcTurk de stop ta varmış aldığım maliyetin çok az üstüne stop koycam arkadaş geçen hafta öyle yaptı

Alıp satarken emir veriliyor BtcTurk de stop ta varmış aldığım maliyetin çok az üstüne stop koycam arkadaş geçen hafta öyle yaptı
Günaydın, binance benim,o daha rahat geldi bana, bu arada 50.000 imin yarısı gitti şimdiden, Allah'a şükür ki çok takmıyorum,uykum kaçmıyor ama çok olmasa da korkuyorum. Dedim ya 1 TL yukarısına emir verdim, yine kısmet olmadı. Senin aldığın ne durumda şuan? Zarar mı, düzgün gidiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…