- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
Geçmiş olsun, canım neden oldu ki acaba ballı zencefil filan versen bir de oda kuru olmasın
Geçmiş olsun canım bizde aynı hastalıkla uğraşıyoruz büyük kız önce sonra babası küçük kız derken bugünde bana geçti
Geçmiş olsun canım.Kuzenin kızıda kurup olmus bronşite çevirdi hava veriyorlar dikkat edin Allah şifa versin.%50 bronşite çeviriyor demiş doktor
Allah ıslah etsn hepsini
Geçmiş olsn
Günaydın canım çok tatlı benim cadı da çişimmm varrr diye bağırdıGünaydın kızlar. Sürünerek kalktım havada karanlık oluyor nasıl uyuma isteği oluyor anlatamamAlarm çaldı pisicik geldi hemen saçlarımı ısındı kalk diye
başladık ailece çocuklara daha fazla yazdı evde de bulunsun diye kullanması gereken antibiyotik ve soğuk algınlığı agrı kesici suya karıştırılan toz var onları içiriyoruz.Bugün sabah daha iyilerdi ateş olmadı ama kuru öksürük var hepimizde gece peteklerin ayarını çok kıstım üzerine havlu ıslatıp koydumVerdim canım bi şeyler antibiyotik başladım ufak p kadar kötü değil
Öyle mi geçmiş olsun canım ilaç başladılar mı
Geçmiş olsun canım anlamadım mi her doktor farklı bir şey söylüyor, biri ilaca gerek yok diyor bugün tekrar doktora gittik antibiyotik verdik.
Sağol canım
ahh o kakalar gazlı kakalar sırtından saçına bile bulaşan aklıma geldi :)))günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sabah 6da uyandım hemen bebeye sütünü verdim... gazını cıkardım yatağa bıraktım
çünkü süt sağmam lazım
giyinmem hazırlanmam lazm
bebeyi anneme çıkarmam ve işe gitmem lazım
tam süt sağma makinasını elime yeni almıştımki birde ne göreyim bebe oynaşırken kaka yapmış ve sırtına kadar dolu
Allahım ben şok
hemen anneme cıkardım verdim aşağı indim süt sağdım derken ter içinde kaldım
günede böyle başlamak ne bileyim
erken uyumadım gece uyandımahh o kakalar gazlı kakalar sırtından saçına bile bulaşan aklıma geldi :)))
Günaydın erken başlamak güzel oluyor güne eğer erken uyuduysan tabi
Anladım canım bizim bebek içim bişey kullanmıyorum şimdilik oğluma başladık babası biraz daha kötü ona vereyim. Bizimde kuru öksürük sadece geçmiyor 1 haftayı geçti ama küçük nispeten daha iyi ona takviyeler veriyorum. Biz zaten extra ısıtmayı hiç açmadık zorunlu 22-23 derecede tutuyorlar evi buhar açıyorum aradabaşladık ailece çocuklara daha fazla yazdı evde de bulunsun diye kullanması gereken antibiyotik ve soğuk algınlığı agrı kesici suya karıştırılan toz var onları içiriyoruz.Bugün sabah daha iyilerdi ateş olmadı ama kuru öksürük var hepimizde gece peteklerin ayarını çok kıstım üzerine havlu ıslatıp koydum
Ne kadarlık canım bebeğin Allah bağışlasın bende aynı uyku yokerken uyumadım gece uyandımson olarak 6da güne böyle başladık
ama olsun varlığı yeter
ben tüp bebek annesiyim cok çile çektim şimdi rahat olmayı beklerken aksiyonla uyanıorum
3,5 aylık teyzesiNe kadarlık canım bebeğin Allah bağışlasın bende aynı uyku yok
3,5 aylık teyzesi
siz daha büyüksünüzdür
maşallahBizimki de çok büyük değil yeni 6 aylık oldu
Yaaaa ne güzel telaşlar bunlar Allah tan annen üstünde ohhh missss ne güzelgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sabah 6da uyandım hemen bebeye sütünü verdim... gazını cıkardım yatağa bıraktım
çünkü süt sağmam lazım
giyinmem hazırlanmam lazm
bebeyi anneme çıkarmam ve işe gitmem lazım
tam süt sağma makinasını elime yeni almıştımki birde ne göreyim bebe oynaşırken kaka yapmış ve sırtına kadar dolu
Allahım ben şok
hemen anneme cıkardım verdim aşağı indim süt sağdım derken ter içinde kaldım
günede böyle başlamak ne bileyim
Anladım anladım dedim Cedric paraları harcıyor sefan olsun kuzumGunaydin kızlar ben geldim haftasonu cok güzel geçti . Yedik içtik gezdik paraları harcayıp geldim
Maaşa kaç gün kalmıştı
Kmsl Hnd bebesinize allah uzun ömür versin ne tatlıdır şimdi kokla yerimize ohhh
Herkes iyi dimi öpüyorum sizleri
Neden otomatikmenSlm kızlar
Otomatikman benimde yigenim oldubu aksam bebişi görmeye gidicez adanaya.bi ikisaat görüp geri döncez mersine. Ay çok sabirsızlaniyorum minnoşum u görmeye. Maşallah bide tatlıki.
Çocuklar okulda sessizliğini keyfini çıkarıyorum yağmur sesiyle ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?