🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Geçmiş olsun, canım neden oldu ki acaba ballı zencefil filan versen bir de oda kuru olmasın

Verdim canım bi şeyler antibiyotik başladım ufak p kadar kötü değil
Geçmiş olsun canım bizde aynı hastalıkla uğraşıyoruz büyük kız önce sonra babası küçük kız derken bugünde bana geçti

Öyle mi geçmiş olsun canım ilaç başladılar mı

Geçmiş olsun canım.Kuzenin kızıda kurup olmus bronşite çevirdi hava veriyorlar dikkat edin Allah şifa versin.%50 bronşite çeviriyor demiş doktor

Geçmiş olsun canım anlamadım mi her doktor farklı bir şey söylüyor, biri ilaca gerek yok diyor bugün tekrar doktora gittik antibiyotik verdik.

Allah ıslah etsn hepsini

Geçmiş olsn

Sağol canım

Günaydın kızlar. Sürünerek kalktım havada karanlık oluyor nasıl uyuma isteği oluyor anlatamam Alarm çaldı pisicik geldi hemen saçlarımı ısındı kalk diye
Günaydın canım çok tatlı benim cadı da çişimmm varrr diye bağırdı

Çok güzel yağmur yağıyor

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sabah 6da uyandım hemen bebeye sütünü verdim... gazını cıkardım yatağa bıraktım
çünkü süt sağmam lazım
giyinmem hazırlanmam lazm
bebeyi anneme çıkarmam ve işe gitmem lazım
tam süt sağma makinasını elime yeni almıştımki birde ne göreyim bebe oynaşırken kaka yapmış ve sırtına kadar dolu
Allahım ben şok
hemen anneme cıkardım verdim aşağı indim süt sağdım derken ter içinde kaldım
günede böyle başlamak ne bileyim

başladık ailece çocuklara daha fazla yazdı evde de bulunsun diye kullanması gereken antibiyotik ve soğuk algınlığı agrı kesici suya karıştırılan toz var onları içiriyoruz.Bugün sabah daha iyilerdi ateş olmadı ama kuru öksürük var hepimizde gece peteklerin ayarını çok kıstım üzerine havlu ıslatıp koydum

ahh o kakalar gazlı kakalar sırtından saçına bile bulaşan aklıma geldi :)))
Günaydın erken başlamak güzel oluyor güne eğer erken uyuduysan tabi

ahh o kakalar gazlı kakalar sırtından saçına bile bulaşan aklıma geldi :)))
Günaydın erken başlamak güzel oluyor güne eğer erken uyuduysan tabi
erken uyumadım gece uyandım son olarak 6da güne böyle başladık
ama olsun varlığı yeter
ben tüp bebek annesiyim cok çile çektim şimdi rahat olmayı beklerken aksiyonla uyanıorum

Anladım canım bizim bebek içim bişey kullanmıyorum şimdilik oğluma başladık babası biraz daha kötü ona vereyim. Bizimde kuru öksürük sadece geçmiyor 1 haftayı geçti ama küçük nispeten daha iyi ona takviyeler veriyorum. Biz zaten extra ısıtmayı hiç açmadık zorunlu 22-23 derecede tutuyorlar evi buhar açıyorum arada

Yaaaa ne güzel telaşlar bunlar Allah tan annen üstünde ohhh missss ne güzel

Anladım anladım dedim Cedric paraları harcıyor sefan olsun kuzum

Yaaa çok tatlı özlemişiz bebeği

Neden otomatikmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…