11. 30 da çıkıyoz evdenKreşi yokmu onun uyandır gitsin kreşe
He geç gidiyor uyusun ozaman11. 30 da çıkıyoz evden
Gerçekten hayat çok pahalıHerkese Günaydın kızlar. Bebişi gördük ne tatlı ya.bu kadarmı küçük olur.hayatı çok güzel olur inşallah
Gece eve gelince kimse salona geçmedi. Çocuklar hemen bayıldı lar. Bende biraz tlf bakıp yattım. Sabah oģlumu gönderdim.ev düzgündü zaten bi nescafe içtim. Serin hava en sevdigim
Hemen çamaşır attım makineye.kaç gündür hava yagmurluydu.çamaşır serdigimbalkonun mermer ve korkulukları ni sildim.Salonun ve oğlumun odasının mermer ve korkulukları ni sildim.yatakları topladım. Kahvaltı hazırladım. Kızı zorla yataktan kaldırdım. Dersimiz vardı. Dün evde olmadigimiz için yapamamistik. Kahvaltımızı yaptık. Çamaşırı serdim.şimdi ödev yapıyoruz.
Bu seneki kira Gelirim izi aldık çok şükür. Cumartesi kıyafet alışverişi yapacaz. Kızın çok eksiği yokta oğlanın çok var.ailecek eksikleri mızı alacağız. Oğlan artık lcw dan istemiyo. Herkes aynı şeyi giyiyor diyor.
Heryerde çok pahalı.
Canım sanki biz çok mu farklı şeyler yapiyoruzben bişey anlatamıyorum
yaptığım tek şey süt sağmak, bebeği doyurmak, alt temizlemek, 8de işe gitmek
öğlen eve gelmek bebekle ilgilenmek temizlik yapmak
Ben böyle değildimCanım sanki biz çok mu farklı şeyler yapiyoruzhergün aynı isler sen yaz yinede
Kız bizde aynıyız ev işi yemek çocukben bişey anlatamıyorum
yaptığım tek şey süt sağmak, bebeği doyurmak, alt temizlemek, 8de işe gitmek
öğlen eve gelmek bebekle ilgilenmek temizlik yapmak
Yaaa canım çalışmak çok zor hem evde hem okulda çok iş yapma evde kendine biraz vakit ayırSelam kızlar okuldan geldim yemek yapıyorum . Haftasonu da hiç dinlenemedim cok yoruluyorum .
Kasım tatili gelse hemen bir hafta dinlenirim
Cok yoruluyorum gerçekten . Allah sağlık versin hersey hallolurYaaa canım çalışmak çok zor hem evde hem okulda çok iş yapma evde kendine biraz vakit ayır
Aynen canımCok yoruluyorum gerçekten . Allah sağlık versin hersey hallolur
teşekkürler kuzum ben iyiyim kız biraz kötü.ateşi sık sık çıkıyor sonra terliyor boğazı da kötü .şimdi uyudu
Ateş yükselmesi iyi diye biliyorum çocuklarda yiğenimde atlattı eniştesi doktor öyle söylemiştiteşekkürler kuzum ben iyiyim kız biraz kötü.ateşi sık sık çıkıyor sonra terliyor boğazı da kötü .şimdi uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?