Ben hç denk gelmemişimNiye kiz
Neredeyse bütün kk biliyor
O günler de gelir merak etme hep kıs hep kıs nereye kadarKeşke bende bu ay paralaro yiyip içsem harcasam eğlensem
Bu ay adak yapınca kredi kartı fullendi
Onu kapatacam aldığım gibi bitecek
Eşim zaten araba kredisi ödüor
Hayat zor
Hayırlı olsun teyzesiSlm kızlar
Otomatikman benimde yigenim oldubu aksam bebişi görmeye gidicez adanaya.bi ikisaat görüp geri döncez mersine. Ay çok sabirsızlaniyorum minnoşum u görmeye. Maşallah bide tatlıki.
Çocuklar okulda sessizliğini keyfini çıkarıyorum yağmur sesiyle ☺
Yaaaaaa sen bilmirsen mi yoksammmmNeden otomatikmen
Görüşürüz aksamaSelam kızlar kızı kreşe bırakıp anneme geçtim biraz bebişi gördüm tekrar kalktım yağmur durmuşken pazara gittim
Patates,, soğan,,, havuç,,, elma,,, mandalina,,, kabak,,, yeşil fasulye,,,, yeşil biber,,,, Marul,,, yeşillik,,, domates,,, salatalık,,,, yufka,,, aldım 75 tl gitti
Eve geldim onları yerleştirdim ablamla biraz dedikodu yaptık
Birazdan kızı alıp anneme gideceğim tekrar
3bin küsür cnmO günler de gelir merak etme hep kıs hep kıs nereye kadar
Araba kredisini ne kadar ödüyorsunuz canım
Bir de eşim Haftaiçi nerde kalıyor
Hayırlı olsun teyzesi
Yaaaaaa sen bilmirsen mi yoksammmm
Yap kız enişte gelince bitaneAnladım anladım dedim Cedric paraları harcıyor sefan olsun kuzum
Yaaa çok tatlı özlemişiz bebeği
Düşüncesi bile korkutuyor beniYap kız enişte gelince bitane
Adana dan geçerken sevmeye gelirim
Bebek bahane annesi şahaneDüşüncesi bile korkutuyor beni
Demek bebek olmasa beni görmicen
Maşallah kuzuma yaaaa ne kadar güzelOğlusun dişi çıktı 2 gün önce.Kırmızk bir elma dilemişti dün sabah bir kırmızı elma koymuş babası yastığının altına ay ne sevindiDünde 1 dişi çıktı benim için yeşil soğan diledi Az önce kapı çaldı diş perisi hediye göndermiş şimdi ziyafet zamanı
Maşallah :)Oğlusun dişi çıktı 2 gün önce.Kırmızk bir elma dilemişti dün sabah bir kırmızı elma koymuş babası yastığının altına ay ne sevindiDünde 1 dişi çıktı benim için yeşil soğan diledi Az önce kapı çaldı diş perisi hediye göndermiş şimdi ziyafet zamanı
Evet ufak ufak tadımlara başladıkmaşallah
ek gıdaya geçtinizmi
Kreşi yokmu onun uyandır gitsin kreşeGünaydın kızlar uzun zamandan beri ilk defa bu kadar geç uyandım minnoşum yatıyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?