geçmiş olsunteşekkürler kuzum ben iyiyim kız biraz kötü.ateşi sık sık çıkıyor sonra terliyor boğazı da kötü .şimdi uyudu
Menüler yıkılıyor afiyet olsun en sevdiklerimizDün oğluş pizza istedi okul çıkışı ana oğul pizza günü yaptık pizzacıya gittikBugunde yemek yok köfte makarna biber kızartması salata ayran olacak menü
Bizim ek dersler He gec yatıyor . Ne güzel sizin erkenden yatmışYoğun geçiyor günler
Kızımın yazılı haftası onunla ilgileniyoruz Haftaya da devam edecek
Ek ders yatmış yarın alışverişe çıkarızeşim sabah evde kendime günlük giymek için bişeyler alırım yiğenim gelecek ona hediye almak istiyorum mutfakta da eksikler var
Akşam için sebzeli tavuk, spagetti, salata yapacağım
Bizim 6 yada 7 si gibi yatardı bu ay 3 ünde yattı iyi oldu çok teşekkür ederiz çok şükür 90 altı almadıBizim ek dersler He gec yatıyor . Ne güzel sizin erkenden yatmışgüle güle harcayın canım .
Fıstığa sınavlarında başarılar
Oh afiyet olsun.Yemeğin yanına 1 tepsi poğaça yaptım benim kızlar daha poğaça pişmeden biz fasulye yemeyiz dediler
Israrla ve azimle fasulyesini yemeyen poğaça yok dedim neyseki ben kazandım
Üzerine meyvelerini de yedirdim büyük kız çok zorluyor da yememek için
Üzerine Küçüğümle 1 dolu tabak turşu yedik yavrum anasına çekmiş turşu suyuda içti
Valla hayranım aynı gün biten yemeğe bizde ancak tavuk olursa bitiyor aynı güneBende bugun etli kuru fasülye ve pirinç pilavı yaptım. Yedik bitti.yarına ne yapsam acep
Oh hadi sen yirttin.Valla hayranım aynı gün biten yemeğe bizde ancak tavuk olursa bitiyor aynı güne
Bende de fasulye var küçükle onu yeriz
Büyüğe de pilav var yanına tavuk köftesi yaparım yesin hıhhhhhhhh ben buldum menüyü
İYi hadi bakim bulOh hadi sen yirttin.
Ben bi düşünüp bulim
Yazarim
İnşallah canımİyi akşamlar kızlar gelirken 2 kg hamsi aldık akşam mantı yaptım yedik.Balıkları temizledim yarın akşama kızartırım yanına bol salata gelirkende sıcak pide alırım diye aklımdan geçiyor yarın eşimin sınavı var inşallah mucize olurda geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?