🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Abovvv gelsin kuzum ben yedirrim ona kisir

Bende seminer haftası büyük bir temizlik yapmam lazım . Çamaşırlar birikti yıkamaya üşeniyorum
Zaten çamaşır katlama olayından nefret ediyorum bi robot bulunması lazım

Geçen hafta aldım canım 6 TL di ama çok yumuşak suluydu haftaya biraz ayva alıp reçel yapacağım 5 kg incir reçeli bitti2 kilo kadar çilek reçelimiz kaldı sadece

benimde küçük kızım ingilizce öğretmenine çiçır diyor teacher demek istiyor :))) anlayana kadar neler yaşadım.
Yaaaa bu çocuklar çok tatlılarr

Benim küçük de geçen gün ben viççç yicem viçççç yicem diyor Allah ım dedim bu çocuk ne yicek sonra uzun uğraşlar sonucunda anladık kreşte sandviç yemişler ondan istiyormuş
Hayırlı olsun canım güle güle giy afiyet olsun
Kitap fuarına gittik . Pek bisey yoktu kendime 3 kitap kızlara 10 tane aldım . Gitti 450 lira
Öğretmen annenin hali bir başka oluyor

Akşam kızı kreşten alırken öğretmeni iyi tatiller dedi
Benim kızda anne tatil olmuş babaanneye gidelim dedi
Neyse aradım kayınvalidemi anlattım güle güle illa gelin dedi neyse hazırlandık geldik burdayız haftasonu
Ispanaklı börek tahinli kurabiye yapmış baklava filan da vardı

Yarın içinde buzlukta kelle vardı çıkardı paça yapacak kızlara başka bişey yaparız

Şimdi kızı uyutuyorum geç kaldık bugün

Masallah ne güzel iliskiniz var

Maşallah kayınvalidene

Geçen hafta aldım canım 6 TL di ama çok yumuşak suluydu haftaya biraz ayva alıp reçel yapacağım 5 kg incir reçeli bitti2 kilo kadar çilek reçelimiz kaldı sadece
Reçel yapmadım uzun zamandır kendim çok yiyorum diye yapmıyorum çocuklarda unuttu

Alışverişe çıkacaz ya illa bi aksilik çıkar.
Eşimin kurul toplantısı vardı. Tam ayakkabısı ni giyer ken bel fıtığı hortladi yine.onsuz gidecem.çocuklar hiç anlasamiyo
Sabah hızlıca evi topladım. Kirli yerlere süpürge çektim. Çamaşır astım.
Çocuklar kahvaltı yi erken yapmıştı. Açıktı lar oğlum 1 tabak kısır yedi.sonra giti fırından poğaça aldı yedik.1 lokma şey 2 buçuk lira.gram da doyurmadi.
Buzlukta 2 tane küçük simit kalmış şimdi onun cozunmesinibekliyorlar. Çarşıda da acikirlar.benimde hafiften disim agriyor.
Evde yemek olmayınca bi kaos oluşuyor bizde

Selam şekerler mutlu haftasonları
Kahvaltı edip çocukları çalıştırdık
İşlerimi hallettim
Kardeşim ev hediyesi yemek takımı almıştı onlar geldi yıkayıp yerleştirdim
Akşama eşimin öğretmen arkadaşı çaya davet etti ilk kez gideceğiz
Patlıcan kebabı hazırladım fırına götürecek eşim pilav, salata yer çıkarız

Geçmiş olsun canım diş ağrısı da bel ağrısıda berbat
Bu perşembe diş randevum vartırsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…