Abovvv gelsin kuzum ben yedirrim ona kisirRutin uykuların
Bende küçüğüme bugün sana mısır getirim mi dedim evetttttt dedi sevindi haşlanmıl mısır verdim
Yaaaaaa bu değğl mısır mısır diyor meğersem kısırdan bahsediyormuş
Afiyet olsun
Önceden alışverişe çıkarken mutlu olurdum şimdi korkuyorum
Bende seminer haftası büyük bir temizlik yapmam lazım . Çamaşırlar birikti yıkamaya üşeniyorumBende öğle arası yemeğe geldim eve tost yedimSabah renkli çamaşır atmıştım şimdi kurutmaya attım gelene kadar onlar kurur katlarım hemen.Beyaz çamaşırları ayarladım onlar yıkansın akşamda onları atarım kurutmaya Çalışınca Hersey koştur koştur oluyor.Haftasonuda salon perdelerini koltuk örtülerini yıkarım inş
Geçen hafta aldım canım 6 TL di ama çok yumuşak suluydu haftaya biraz ayva alıp reçel yapacağım 5 kg incir reçeli bittievde meyve kalmadı özellikle mandalinayı çok alıyorum sıkıp içiriyorum.Kış mevsiminde ayva bulamadım kaç gündür manavlarda yok şaka gibi çok mu pahalıda getirmiyorlar dicemde bu yıl ayvalar çok dendi.Yarında gıda alışverişi yaparız bakalım ne kadar tutacak
Yaaaa bu çocuklar çok tatlılarrbenimde küçük kızım ingilizce öğretmenine çiçır diyor teacher demek istiyor :))) anlayana kadar neler yaşadım.
Hayırlı olsun canım güle güle giy afiyet olsunSelam babyyler
Para harcama günümdü bugün evde giymek için sweat aldım 2 tane 120 tl
Manav 90 biraz turşuluk aldım kardeşime 10 kg turşu yaptım
Market 260 TL ağır kalem 4 kg deterjan, sıvı el sabunu, 1.5 kg helva gerisi Ivır zıvır
Öğretmen annenin hali bir başka oluyorKitap fuarına gittik . Pek bisey yoktu kendime 3 kitap kızlara 10 tane aldım . Gitti 450 lira
Masallah ne güzel iliskiniz varAkşam kızı kreşten alırken öğretmeni iyi tatiller dedi
Benim kızda anne tatil olmuş babaanneye gidelim dedi
Neyse aradım kayınvalidemi anlattım güle güle illa gelin dedi neyse hazırlandık geldik burdayız haftasonu
Ispanaklı börek tahinli kurabiye yapmış baklava filan da vardı
Yarın içinde buzlukta kelle vardı çıkardı paça yapacak kızlara başka bişey yaparız
Şimdi kızı uyutuyorum geç kaldık bugün
Sağol canım karşılıklı ilişkimiz ben saygıda kusur etmem onlarda kırmazMasallah ne güzel iliskiniz var
Maşallah kayınvalideneAkşam kızı kreşten alırken öğretmeni iyi tatiller dedi
Benim kızda anne tatil olmuş babaanneye gidelim dedi
Neyse aradım kayınvalidemi anlattım güle güle illa gelin dedi neyse hazırlandık geldik burdayız haftasonu
Ispanaklı börek tahinli kurabiye yapmış baklava filan da vardı
Yarın içinde buzlukta kelle vardı çıkardı paça yapacak kızlara başka bişey yaparız
Şimdi kızı uyutuyorum geç kaldık bugün
Reçel yapmadım uzun zamandır kendim çok yiyorum diye yapmıyorum çocuklarda unuttuGeçen hafta aldım canım 6 TL di ama çok yumuşak suluydu haftaya biraz ayva alıp reçel yapacağım 5 kg incir reçeli bitti2 kilo kadar çilek reçelimiz kaldı sadece
Ayyy ne bilim bu saatte kalkıyorum gün boyu sersem gibiyimKızzzz bu saatte ne işin var
Geçmiş olsun canım diş ağrısı da bel ağrısıda berbatAlışverişe çıkacaz ya illa bi aksilik çıkar.
Eşimin kurul toplantısı vardı. Tam ayakkabısı ni giyer ken bel fıtığı hortladi yine.onsuz gidecem.çocuklar hiç anlasamiyo
Sabah hızlıca evi topladım. Kirli yerlere süpürge çektim. Çamaşır astım.
Çocuklar kahvaltı yi erken yapmıştı. Açıktı lar oğlum 1 tabak kısır yedi.sonra giti fırından poğaça aldı yedik.1 lokma şey 2 buçuk lira.gram da doyurmadi.
Buzlukta 2 tane küçük simit kalmış şimdi onun cozunmesinibekliyorlar. Çarşıda da acikirlar.benimde hafiften disim agriyor.
Evde yemek olmayınca bi kaos oluşuyor bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?