Gelim aplaaaa senin camları da sileyimSelam kızlar oğlusun Veli toplantısı vardı oraya gittim eşim nöbetçi bugün.Çay içiyorum birsey yapasım yok ama plan yapmam lazımNevresimleri değiştirdim salon perdelerini havluları yıkasam iyi olacak.Camlarda kirlenmiş
Geçmiş olsun çocuklarla alışveriş zor olur hele seninkilerleAlışverişe çıkacaz ya illa bi aksilik çıkar.
Eşimin kurul toplantısı vardı. Tam ayakkabısı ni giyer ken bel fıtığı hortladi yine.onsuz gidecem.çocuklar hiç anlasamiyo
Sabah hızlıca evi topladım. Kirli yerlere süpürge çektim. Çamaşır astım.
Çocuklar kahvaltı yi erken yapmıştı. Açıktı lar oğlum 1 tabak kısır yedi.sonra giti fırından poğaça aldı yedik.1 lokma şey 2 buçuk lira.gram da doyurmadi.
Buzlukta 2 tane küçük simit kalmış şimdi onun cozunmesinibekliyorlar. Çarşıda da acikirlar.benimde hafiften disim agriyor.
Evde yemek olmayınca bi kaos oluşuyor bizde
Masallah arkadaşıma hem huyu güzel hem kendiAyyyy yoruldum ama tertemiz oldu evvvv missss
Camları kapıları sildim
Heryerin tozunu aldım
Wc yıkadım
Çamaşır katladım
Halıları serdim
Yemeğimizi yedik şimdi kahve içeceğiz yine
Kaynanam bir dua ediyor Allah razı olsun diye bu yeter benim için
Büyük kızıma da öğüt veriyorum (Ayyy yaşlandım galiba))
Kızım el öpmeyle ağız kirlenmez saygılı ol evlenince kayınvalidenin işini gücünü yap hiç zorsunma kendi annene nasılsa eşinin annesine de öyle ol
Bu öğütü annemde bize verirdi
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı
Sağol canım. Bende disciden tırsıyorumGeçmiş olsun canım diş ağrısı da bel ağrısıda berbat
Bu perşembe diş randevum vartırsıyorum
Günaydın canım mutlu pazarlarGunaydin kızlar iyi pazarlar
Kahvaltıya misafirim varZeynolin44 reisin mükemmel poacasini yapacağım . Kızartma yumurta falanda yaparım .
Dükkan sahibi dun cok yoruldu uyuyor
Roborock s5 max cok memnunum .Selam kızlar
Robot süpürgesinden memnun olanlar marka ve model paylaşabilir mi ?
Özelden direk link de atabilirsiniz ..
Kasım indirimlerinde indirime giriyorsa almak istiyorum ..
Yaa bu çocuklar da RVS virüsü diye bir salgın başlamış üst solunumla başlayıp alt solunuma iniyormus hatta kuru okrusukle yani kurup gibi başlıyormuşGeçmiş olsun canım.Kuzenin kızıda kurup olmus bronşite çevirdi hava veriyorlar dikkat edin Allah şifa versin.%50 bronşite çeviriyor demiş doktor
Yaa bu çocuklar da RVS virüsü diye bir salgın başlamış üst solunumla başlayıp alt solunuma iniyormus hatta kuru okrusukle yani kurup gibi başlıyormuşGeçmiş olsun canım.Kuzenin kızıda kurup olmus bronşite çevirdi hava veriyorlar dikkat edin Allah şifa versin.%50 bronşite çeviriyor demiş doktor
Ohhh oh eline sağlıkKmsl Hnd süpersin canım maşallah
Güle güle giysin kuzucuklarımLcw da 1.500 tl harcadım
Cok pahalıydi hersey.aman Allahım
Dönüşte cıtır tavuk kola aldık. Pişirdim yedik .çok yoruldum uyumuşum. Ben uyuyunca kızda uyumuş. Çok uyuyorum ben ya
Yarın ne yapsam yemek.
Gece gece bunun düşünüyorum
Kolay gelsin canım benim özletme kendiniHerkese mutlu huzurlu sağlıklı pazarlar diliyorum
Oğluşun sinavlari benim yıl sonu toplantilarim ve egitimlerim eşimin de yoğun geçen iş günlerinden dolayı eve pek ugrayamamasi sebebiyle fırsat bulup pek giremedim.
Herkes iyidir inşallah
En yakın zamanda okuyup yazacagim beni merak etmeyin diye bir ses vereyim dedim
Kolaylıklar diliyorum canım herkeste bir koşturmacaHerkese mutlu huzurlu sağlıklı pazarlar diliyorum
Oğluşun sinavlari benim yıl sonu toplantilarim ve egitimlerim eşimin de yoğun geçen iş günlerinden dolayı eve pek ugrayamamasi sebebiyle fırsat bulup pek giremedim.
Herkes iyidir inşallah
En yakın zamanda okuyup yazacagim beni merak etmeyin diye bir ses vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?