🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bana hep tez canlı kıpır kıpır bir kadın izlenimi veriyorsun
Özletme kendini öptük seni

günaydınnnnnnnnnn
Hatayda havalar temmuz sıcaklığı idi haftasonu... o kadar bunaldım ki kendimi dışarı saldım
2 gündür evde hiç bişey yapmadım.. temizlikte yapmadım eskiden olsa delirirdim.. tam temizlik hastasıyım ama hamilelikte ve bebekten sonra sanırım biraz pasaklı oldum
2 gün kızçemle gezdik deniz havası aldık
doğaya kaçtık... kızçem o kadar mutlu olduki gündüzleri gözünü kırpmadı meraklı bakışlarla dışarı izlemekten
arabaya binmeye bayıldı
akşamlarıda eve geldiğimizde ikimizde bayıldık uyuduk
şu gezme işi bebeklerde gece uykusunu rahatlatıo.. çalışmıyor olsam hergün gezerdim uyusun diye sanırım

1 yıl aradan sonra dün maske yaptım kremlendim oje srdüm.. sabah kalktım makyaj yaptım ah ne iyi geldi

ayy benmde yazacak bişeylerim oldu cok mesudum ama olsundu bşdaha bu kadar çenem düşmez.. külkedisi oldum
monoton hayatıma geri döndüm

Günaydın canım

Evet yaaa burası da çok sıcaktı haftasonu bekleyelim yağmur geliyor

Bebeğin yürümediği için dışarda gezmek çok iyi geliyor sana

Yürüsün bakalım peşinde koşturmaktan bişey anlamican

Ohhhh missss bakımları yapılmışşşşş

bende tam tersini düşünmüştüm ah keşke yürüsede peşinden koşsam birlikte hoplayıp zıplasak
içimdeki çocuk ruhu öldüremiyorum

Niye korkutuyorsun kızı

Bizde hep diş perisi yaptık korkmasın diye kandan çok korkar oğlum Dış perisi sayesinde biraz panikli ama güzel atlattık süreci.Ama bizim peri hep nakit çalıştı

Bu serin havalari bir ben sevmiyorum galiba

büyük kızıma kitap okuma setleri aldım sabah 120 ona ödedim karttan akşam kaşar peyniri sipariş verdim ona 150 ödedim galiba çok şey alınca hatırlamıyorum nereye ne verdim eşimde arabaya kamera ev için matkap seti aldı onlar biraz pahalıydı sanırım diğer arabayı satarken içindeki kamerayıda vermiş kızınca kızdı oluyor neden veriyorsun dedim biz satarken hem ucuza gidiyor hem içindeki herşeyini bırakıyoruz alırken hiç öyle olmuyor

Gubaydin kızlar daha yeni oturdum . Birazdan okula gideceğim .
Kızı okula gönderdim kahvaltı etrafı toplama yemek derken bu saat oldu
Menü
Nohut
Princ pilavı
Ayran ve salata .
Yeter gariiiiii

Dün akşam yaprak sardım akşam gidince pişircem mercimek çorbam var yanına yogurt turşu çıkarırım.Yarınada karnı yarık pilav cacık çarşambayı bilmiyorum ya nohut ya kuru fasulye yanına pilav

Gubaydin kızlar daha yeni oturdum . Birazdan okula gideceğim .
Kızı okula gönderdim kahvaltı etrafı toplama yemek derken bu saat oldu
Menü
Nohut
Princ pilavı
Ayran ve salata .
Yeter gariiiiii

Dün akşam yaprak sardım akşam gidince pişircem mercimek çorbam var yanına yogurt turşu çıkarırım.Yarınada karnı yarık pilav cacık çarşambayı bilmiyorum ya nohut ya kuru fasulye yanına pilav

elleinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…