- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Bana hep tez canlı kıpır kıpır bir kadın izlenimi veriyorsunHerkese mutlu huzurlu sağlıklı pazarlar diliyorum
Oğluşun sinavlari benim yıl sonu toplantilarim ve egitimlerim eşimin de yoğun geçen iş günlerinden dolayı eve pek ugrayamamasi sebebiyle fırsat bulup pek giremedim.
Herkes iyidir inşallah
En yakın zamanda okuyup yazacagim beni merak etmeyin diye bir ses vereyim dedim
Kaynanatör olmak bunu gerektirirKızı dışarı çıkardım biraz oynuyor
Akşama menüde mangal var
Dün çok çalıştım bugün ödül günümKaynanatör olmak bunu gerektirir
Günaydın canımgünaydınnnnnnnnnn
Hatayda havalar temmuz sıcaklığı idi haftasonu... o kadar bunaldım ki kendimi dışarı saldım
2 gündür evde hiç bişey yapmadım.. temizlikte yapmadımeskiden olsa delirirdim.. tam temizlik hastasıyım ama hamilelikte ve bebekten sonra sanırım biraz pasaklı oldum
2 gün kızçemle gezdik deniz havası aldık
doğaya kaçtık... kızçem o kadar mutlu olduki gündüzleri gözünü kırpmadı meraklı bakışlarla dışarı izlemekten
arabaya binmeye bayıldı
akşamlarıda eve geldiğimizde ikimizde bayıldık uyuduk
şu gezme işi bebeklerde gece uykusunu rahatlatıo.. çalışmıyor olsam hergün gezerdim uyusun diye sanırım
1 yıl aradan sonra dün maske yaptım kremlendim oje srdüm.. sabah kalktım makyaj yaptım ah ne iyi geldi
ayy benmde yazacak bişeylerim oldu cok mesudumama olsundu bşdaha bu kadar çenem düşmez.. külkedisi oldum
monoton hayatıma geri döndüm
bende tam tersini düşünmüştüm ah keşke yürüsede peşinden koşsam birlikte hoplayıp zıplasakGünaydın canım
Evet yaaa burası da çok sıcaktı haftasonu bekleyelim yağmur geliyor
Bebeğin yürümediği için dışarda gezmek çok iyi geliyor sana
Yürüsün bakalım peşinde koşturmaktan bişey anlamican
Ohhhh missss bakımları yapılmışşşşş
kolay gelsinGünaydın kızlar
Temizlik günümkalkıp bir yerden başlamam lazım
Günaydın zeynom kolay gelsinGünaydın kızlar
Temizlik günümkalkıp bir yerden başlamam lazım
Akşam kahveyi filan fazla mı içtin canım ondan mı uykun gelmediGünaydın Pazartesi sendromu yaşıyorum dün gece çok az uyudum uykum gelmedi şimdide sersem gibiyim bugün nasıl geçer bilmiyorum
Niye korkutuyorsun kızıGünaydın canım
Evet yaaa burası da çok sıcaktı haftasonu bekleyelim yağmur geliyor
Bebeğin yürümediği için dışarda gezmek çok iyi geliyor sana
Yürüsün bakalım peşinde koşturmaktan bişey anlamican
Ohhhh missss bakımları yapılmışşşşş
duymak istemiorumNiye korkutuyorsun kızı
Bizde hep diş perisi yaptık korkmasın diye kandan çok korkar oğlumOğlusun dişi çıktı 2 gün önce.Kırmızk bir elma dilemişti dün sabah bir kırmızı elma koymuş babası yastığının altına ay ne sevindiDünde 1 dişi çıktı benim için yeşil soğan diledi Az önce kapı çaldı diş perisi hediye göndermiş şimdi ziyafet zamanı
Bu serin havalari bir ben sevmiyorum galibaHerkese Günaydın kızlar. Bebişi gördük ne tatlı ya.bu kadarmı küçük olur.hayatı çok güzel olur inşallah
Gece eve gelince kimse salona geçmedi. Çocuklar hemen bayıldı lar. Bende biraz tlf bakıp yattım. Sabah oģlumu gönderdim.ev düzgündü zaten bi nescafe içtim. Serin hava en sevdigim
Hemen çamaşır attım makineye.kaç gündür hava yagmurluydu.çamaşır serdigimbalkonun mermer ve korkulukları ni sildim.Salonun ve oğlumun odasının mermer ve korkulukları ni sildim.yatakları topladım. Kahvaltı hazırladım. Kızı zorla yataktan kaldırdım. Dersimiz vardı. Dün evde olmadigimiz için yapamamistik. Kahvaltımızı yaptık. Çamaşırı serdim.şimdi ödev yapıyoruz.
Bu seneki kira Gelirim izi aldık çok şükür. Cumartesi kıyafet alışverişi yapacaz. Kızın çok eksiği yokta oğlanın çok var.ailecek eksikleri mızı alacağız. Oğlan artık lcw dan istemiyo. Herkes aynı şeyi giyiyor diyor.
Heryerde çok pahalı.
Gubaydin kızlar daha yeni oturdum . Birazdan okula gideceğim .
Kızı okula gönderdim kahvaltı etrafı toplama yemek derken bu saat oldu
Menü
Nohut
Princ pilavı
Ayran ve salata .
Yeter gariiiiii
Dün akşam yaprak sardım akşam gidince pişircem mercimek çorbam var yanına yogurt turşu çıkarırım.Yarınada karnı yarık pilav cacık çarşambayı bilmiyorum ya nohut ya kuru fasulye yanına pilav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?