🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Hayat çok pahalı para yetecek gibi değil artık.Bizde yatak baza aldık işbirden 12bin tuttu 9 taksit ödeyeceğiz bir borç yükü daha bindi kartımıza.Sağlık olsun napalım ödenir gider oda huzurla,mutlulukla,sağlıkla kullanmak nasip etsin Allah

Gerçekten ne olacak böyle bilmiyorum
Büyük kız Jordan Nike istiyor orjünilai 2000 civarı kızım sakın babana söyleme ben sana çakmasını alırım dedim

Güle güle kullanın canım rahat uykular

Sağolun kızlar
Yedik içtik sohbet ettik çok yorgunlardı yataklarını hazırladık herkes odasına çekildi yarın ya balık yemeğe gideriz göl kenarına yada mangala bakalım
Kardeşim muammer usta dan kadayıf dolmasıceviz, reçel, erişte, gofret, yeşillik getirmiş gelirken sağolsun
Bana da bir takım iç çamaşırı

İYi eğlenceler zeynom

Günaydın kızlar küçüğüm gece biraz öksürdü hemen bişeyler takviye edeyimde hasta olmasın kuzum

Kızlar uyuyor daha bende yataktan kalkmadım

Herkese mutlu pazarlar

Slmlar
Ay çıldîracam .tam mutfağı temizliyorum oturuyorum.şunu getir bunu getir .tam oturuyorum bi daha.bayilacam artık. Mutfak ne bitmeyen ismis
Yarın annemlere gidecez.sil süpür yaptım. Bütün çamaşıları yîkadım .
Eşim çocuklara döner almış. Bende bayat ekmekler değerlensin diye hamur yaptım. Sıkma pişirdim. Kızı yîkadım. Namaz kıldım. Akşama kadar döndüm evde.ama tekrar başa sarıyor işler.

Yok kizzz erkenden kalktım yine isler daha cok tatil olunca ev uçuyor resmen
Sırtım cok agriyor kemiklerim sızlıyor
Kendimi yaşlanmış hissediyorum
Yaaa canım dikkat et kendine boşver işleri dinlen bşrqz
Büyük bir heyecanla bekliyoruz sizi annemde

İyi akşamlar kızlar anneme geldik
Küçüğümü uyutuyorum sabah büyüğü hastaneye götüreceğim okuldan sağlık raporu istemişler onu almaya bir de aşı yaptıracağım

İyi akşamlar kızlar dünde evdeydik bugünde temizlik yap çamaşır yıka uğraştık durdum yarın hastaneye gitcem sonuçlarımı göstermeye çocuklarıda sağlık ocağına götürcez rapor için kendime az önce çanta aldım.Çamaşır kurutma makinası bakıyorum biyandan

Günaydın dün gece la casa de papelin son sezonunu izlememiştim onun 3 bölümünü izledim uyuya kalmışım.İşe geldim maaşım yatmış bereketli olur inşallah ödemeleri yaparım gün içinde saat 10.30 gibi eşim gelecek hastaneye gideriz ordan eve geçerim diye düşünüyorum tekrar işe gelmem

Günaydınnn bizde hastaneye gittik geldik büyük kıza EKG çektirdik ama kalp doktorunun görmesi gerekiyormuş bakmadılar çarşambaya randevu aldım

Dönüşte Büyüğe çakma jordan aldımmmm ohhhhhhhhh ben galibim

Küçüğe de prospan aldım hafif öksürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…