- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
Valla yemek yapmaya bende usenmiyorum tek sıkıntı evde herkesin seveceği yemegi bulmak işte bulma kısmına aşırı aşırı üşeniyorumHahahha ben demiştim 1 çocuk hiç çocuk 2 çocuk çok çocuk
Hahahah kız kendim de yapıyorum sevdiğim yemeklere hiç üşenmem o yüzden bana hep pratik gelir
Hemen efenim hangi güne yazayım randevuyu
Kendi çok farklı sanki
Bende işler yogun malum yıl sonuna yaklaşıyoruz eğitimler dosyalar falan yığınlaSağlıklı mutlu güzel yilllari olsun fıstığın
Yorgunum hemde cokkkk heyecanla tatili bekliyorum
Sen nasılsın özletme kendini
Gözün aydın canmÇok yoruldum bugün
Lahana ve yaprak sardım
Köfteli etli nohut yaptım
Evi temizledim
Kardeşim yolda gelmek üzere
Güle güle güzel gunlerde kullanın canmHayat çok pahalı para yetecek gibi değil artık.Bizde yatak baza aldık işbirden 12bin tuttu9 taksit ödeyeceğiz bir borç yükü daha bindi kartımıza.Sağlık olsun napalım ödenir gider oda huzurla,mutlulukla,sağlıkla kullanmak nasip etsin Allah
300 lüyü daha kış gelmeden gördük .küçük ilçedeki arkadaşa 40 tl su parası geliyormuş.bize 10 sene önce ondan fazla geliyordu2 makine çamaşır 1 makine bulaşık günde dedi.e bende de aynısı bize niye 130 a yakın geldi?tuncelideyse bedavaymış valla .Azoncede doğalgaz faturamiz gelmiş oğluşum aradı anne alıştiralim soyliyim birden mi söyliyim diyorDedim hiç söylemesen direkt babanı ara olsun sanada soylicem diyor iyi madem dedim 345 TL cik gelmiş Daha kar yok kış yok.Gecen ayda yani Ekim'de 209 gelmişti
Geçen haftada elektirik gelmisti 201 TL
çıktı canım hormonları önemsemiyorum dedi diyabet hastasısın 3 ay ilaç tedavisi beslenme düzenin değiştirceksin spor yapacaksın dedi.Sonuçlar çıktımı canım ne dedi doktor?
Hem sana hem evinize geçmiş olsun cnm . Sigortadan yapılıyor annemlerin öyle olmustu hepsini karşıladı . İnsallah birsey olmamıştır .Grip oldum dünde kötüydüm bugün daha kötüyüm hem burnum hem gözlerim su gibi akıyor.Kiracımız haber verdi evdeki sıcak su borusu çıkmış yerinden evi su basmış inşallah şişmemiştir parkeler dolaplar( evin sigortası vardı her yıl yenileniyor umarım onunla halledilir
çıktı canım hormonları önemsemiyorum dedi diyabet hastasısın 3 ay ilaç tedavisi beslenme düzenin değiştirceksin spor yapacaksın dedi.
Canım çok geçmiş olsun yaaa herşey üst üste gelir zaten canınız sağ olsun yeterGrip oldum dünde kötüydüm bugün daha kötüyüm hem burnum hem gözlerim su gibi akıyor.Kiracımız haber verdi evdeki sıcak su borusu çıkmış yerinden evi su basmış inşallah şişmemiştir parkeler dolaplar( evin sigortası vardı her yıl yenileniyor umarım onunla halledilir
Aynen yaaa bana da ne yemek yapacağımı söyleseler gerisi çok kolay geliyorValla yemek yapmaya bende usenmiyorum tek sıkıntı evde herkesin seveceği yemegi bulmak işte bulma kısmına aşırı aşırı üşeniyorum
Geçmiş olsun canım benim oğluşaHerkese tunaydiinnn
Dün izin aldım evde kalayım dinlemeyin dedim biraz grip oldumama yine bana sıra gelmedi bebis gece kustu sabaha kadar uyumadı birazda ishal var gibi.Takipteyiz eğer cogalirsa(inşallah olmaz )acile getireceğiz yarınada randevu aldım yedekte dursun duruma göre sabah iptal edicem.
Dün evdeyken market işlerini halletik herkes bimde 4-5 adet yağ alıyorduGeldiğimiz duruma bakın.Sokta migrosta falan yağ yok
Sağol canım inşallah yeni evliler zaten bide bununla uğraşmasınlar daha önce hiç olmamıştı tazyikli su verdiler heralde gevşeyenler çıkmış yerindenHem sana hem evinize geçmiş olsun cnm . Sigortadan yapılıyor annemlerin öyle olmustu hepsini karşıladı . İnsallah birsey olmamıştır .
Yaaa ben size cok fransız kalınca
Canım yoğun geçiyor günler
Canım çok geçmiş olsun kuzumaGunaydin kızlar
Gece hiç uyuyamadım büyük kız karnım agriyor diyip birden kustu.
Temizleme falan derken uykum kaçtı film izliyorum ozlemisim sessizlikte film izlemelyi .
En son 6 yıl ince falan böyle izlemişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?