🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

B BEnde istiyorum yaaa kurutma

Ay yok ne alami sabahtan para bitti benimOğluş atesli gibi ona canım sıkıldı inş çok artmaz ateş düşürücü verdik takipteyiz.
Geçmiş olsun cnm . Tatilde dinlensin bol bol .
Maaşlar yatıyor
Yattığı gibi geri kalkıp gidiyor
Ah şu memurlara adam gibi bi zam yapsalar .ne zaman çatır çatır harcayacaz
Bugün mesleğe başladığım gün 15 yıl geçti . Hiç rahat rahat harcayamadim
Maaşlara zam da cozum degil bence maaşa zam yapınca otomatik herseye de zam yapıyorlar verdiklerini alıyorlar . Paramızın değerli olması lazım alım gücümüz cok dusuk

Aynen sorun zaten hersey e zam olup maaslara olmaması. Bide bizim tek memur maaşı.
Paramız pul oldu. Dolar 10 u geçti.
Ülkece toparlanmamiz çok güç artik

Aynen sorun zaten hersey e zam olup maaslara olmaması. Bide bizim tek memur maaşı.
Paramız pul oldu. Dolar 10 u geçti.
Ülkece toparlanmamiz çok güç artik
işte bir geçinemeyen daha.aynı benn .dışarı çıkmaya korkar olduk para gidecek diyee.çocuk yapmak istemeyenlere hep kızardım pişman olursunuz diye.artık anlıyorum onlarıı .

işte bir geçinemeyen daha.aynı benn .dışarı çıkmaya korkar olduk para gidecek diyee.çocuk yapmak istemeyenlere hep kızardım pişman olursunuz diye.artık anlıyorum onlarıı .
Nolcak bilmiyorum.evde yemek yapmak bile artık lükse giriyor.malzemeler bi dünya para

Sonuçlar çıktımı canım ne dedi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…