Bereketli olsun canım benimGunaydin kızlar
Sağlıklı bereketli bir hafta olsun
Mayişlar yatmış
3800 ev kredisine gitti
1100 kredi kartı
130 internet
Kaldı 185
BEnde istiyorum yaaa kurutmaİyi akşamlar kızlar dünde evdeydik bugünde temizlik yap çamaşır yıka uğraştık durdum yarın hastaneye gitcem sonuçlarımı göstermeye çocuklarıda sağlık ocağına götürcez rapor için kendime az önce çanta aldım.Çamaşır kurutma makinası bakıyorum biyandan
Saol cnm benimBereketli olsun canım benim
Ayyy napim kızzz bu devirde 2000 veremem bir ayakkabıyaSaol cnm benim
Dıştık ayakkabısını güle güle kullansın . Akıllı kadinsin vesselam
2000 ne ya o parayla birkaç yıl öncesinde Şahin alınırdıAyyy napim kızzz bu devirde 2000 veremem bir ayakkabıya
He valla2000 ne ya o parayla birkaç yıl öncesinde Şahin alınırdı
Ay yok ne alami sabahtan para bitti benimEee nerde bi millet maaşlar alındı aleme mi aktınız
Bejim maaş bitti evde haberleri izliyorum
Maaşlar yatıyorEee nerde bi millet maaşlar alındı aleme mi aktınız
Bejim maaş bitti evde haberleri izliyorum
Geçmiş olsun cnm . Tatilde dinlensin bol bol .Ay yok ne alami sabahtan para bitti benimOğluş atesli gibi ona canım sıkıldı inş çok artmaz ateş düşürücü verdik takipteyiz.
Bugün mesleğe başladığım gün 15 yıl geçti . Hiç rahat rahat harcayamadimMaaşlar yatıyor
Yattığı gibi geri kalkıp gidiyor
Ah şu memurlara adam gibi bi zam yapsalar .ne zaman çatır çatır harcayacaz
Aynen sorun zaten hersey e zam olup maaslara olmaması. Bide bizim tek memur maaşı.Geçmiş olsun cnm . Tatilde dinlensin bol bol .
Bugün mesleğe başladığım gün 15 yıl geçti . Hiç rahat rahat harcayamadim
Maaşlara zam da cozum degil bence maaşa zam yapınca otomatik herseye de zam yapıyorlar verdiklerini alıyorlar . Paramızın değerli olması lazım alım gücümüz cok dusuk
işte bir geçinemeyen daha.aynı benn .dışarı çıkmaya korkar olduk para gidecek diyee.çocuk yapmak istemeyenlere hep kızardım pişman olursunuz diye.artık anlıyorum onlarıı .Aynen sorun zaten hersey e zam olup maaslara olmaması. Bide bizim tek memur maaşı.
Paramız pul oldu. Dolar 10 u geçti.
Ülkece toparlanmamiz çok güç artik
jordanlar 2000 tl mi oldu sonunda?Ayyy napim kızzz bu devirde 2000 veremem bir ayakkabıya
Nolcak bilmiyorum.evde yemek yapmak bile artık lükse giriyor.malzemeler bi dünya paraişte bir geçinemeyen daha.aynı benn .dışarı çıkmaya korkar olduk para gidecek diyee.çocuk yapmak istemeyenlere hep kızardım pişman olursunuz diye.artık anlıyorum onlarıı .
Sonuçlar çıktımı canım ne dedi doktor?Günaydın dün gece la casa de papelin son sezonunu izlememiştim onun 3 bölümünü izledim uyuya kalmışım.İşe geldim maaşım yatmış bereketli olur inşallah ödemeleri yaparım gün içinde saat 10.30 gibi eşim gelecek hastaneye gideriz ordan eve geçerim diye düşünüyorum tekrar işe gelmem
Yaaa evet çok pahalı o yüzden ilk defa çakma aldımjordanlar 2000 tl mi oldu sonunda?e kotonda ki montlar 500 ken olmuşturrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?