Yaa inşallah bizde doğudan sonra 4 yıl batıda bir yerde kalabilirizTeşekkür ederim.Allah annenize ve bütün hastalara şifa versin inşallah.Ben ankaradan geldim eşim önce şırnak silopiye gitti o zaman büyük kızım yeni doğmuştu ordan geldi 4 yıl ankarada kaldık geçen yıl buraya geldik sınıfını bilmiyorum eşinin van güzel hakkaride de lojman varmış onu duydum.Buralarda akraba olmayınca asker eşleri olarak birbirinden destek alıyorsun.Benim bildigim kaydırma değil burası lojman ve eşlerin çalıştıgı yer aynı yerde.Şırnak silopi varsa listede ordada lojman ve misafirhane var eşim söylemişti.
benim eşimde bakımcı astsubayYaa inşallah bizde doğudan sonra 4 yıl batıda bir yerde kalabilirizEşimin sınıfı bakım. Bakalım artık dediklerinizi dikkate alacağım yardımcı olduğunuz için de çok teşekkür ederim yüreğimi ferahlattiniz ilerleyen zamanlarda da yazarım müsait olursanız zaten Mayıs gibi falan belli olacak sanırım
4 seanslık paket almıştım 2 seansını yaptırdım geçen kış araya yaz girince ara verdim kalan 2 seansa devam ediyorum .. doğum lekelerim ve sivilce izlerim var cnmDermapen ne için yaptırıyorsun canım memnun musun
Anladım canım bana da cilt uzmanı cilt tonu eşitleme için önermişti o yüzden sordum başarılı oluyor mu diye cilt rengin de açılır demişti sende fark oldu mu peki4 seanslık paket almıştım 2 seansını yaptırdım geçen kış araya yaz girince ara verdim kalan 2 seansa devam ediyorum .. doğum lekelerim ve sivilce izlerim var cnm
Hadi hadi bütün işleri de bitirsin bakalım Ohhhh missssssSlm kızlar Sabah 7de kalktım.
Eşim diyor yatsa na niye kalkiyon
Oğlanı uyandıracak dedim.oģlumun hali yoktu bende okula gondermedim. Dinlensin dedim.eşim nescafe yaptı içtik o ise gitti bende evdeki islere giriş tim.
Salunun 2 Halısı ni sildim. Bu aspirin bi harika..
Salonun camlarını sildim
Koltukların örtüsünü yîkadım astım
Koltukları süpürdüm
Perdeleri oğlum iyilessin o zman yikarim o asiyor. Koltukarı belki yarın silerim.komşum çağırdı kahveye.aslında dün çağırdı bu güne söz verdim.
Tavuklu patates yemeği yaptım. Dünden çok az mantar sote var
Kızı okula bırakıp öğretmene hediye almaya gidecem.hızlıca bişeler e bakmam lazım.
Para harcamamk hayal ki...Selam kızlarrrrrrr
Sabah 4 battaniye ve 1 4mt halı yıkamadan geldi 175 tl verdim
Büyük kızın hastane işi kaldı yarın gideceğim
Dışarı çıkmışken gezdim dolaştım biraz ilk defa lcw dan mom Jean aldım inşallah memnun kalırım 1 tane de tişört aldım başka yerden 200 de oraya harcadım
Büyük kızla dışarda yemek yedik sessiz sakin
Küçüğüme netten ışıklı bot sipariş verdim 200 TL de burası
Büyük kıza da okulda yedek eşofman altı aldım 40 tl
Güya bu hafta bişey almayacaktım
İnsallah canmİnşallah bizimde sinizüte bağlıdır geçer gider.
Kendine yapacağın en büyük iyilik olur.2 aydır bozuktu kurutmam meğerse öyle kıymetli bir aletmis ki kaybedince anladımKredi bitsin bende hemen alcagim kurutma . Çamaşırlar kurumuyor iki gündür .
Bende yargı yi izliyorum hiç uykum da yok
Hamileyken full izledim masterchef şimdi evde junior bir şef var tence tavayla gezen ve sürekli yemek yaparken dikkatlice izleyen şuan en büyük ilgi alanı buAyyy ben masterchef e bakıyorum ıslak hamburger yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?