🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Yaa inşallah bizde doğudan sonra 4 yıl batıda bir yerde kalabiliriz Eşimin sınıfı bakım. Bakalım artık dediklerinizi dikkate alacağım yardımcı olduğunuz için de çok teşekkür ederim yüreğimi ferahlattiniz ilerleyen zamanlarda da yazarım müsait olursanız zaten Mayıs gibi falan belli olacak sanırım

benim eşimde bakımcı astsubay

4 seanslık paket almıştım 2 seansını yaptırdım geçen kış araya yaz girince ara verdim kalan 2 seansa devam ediyorum .. doğum lekelerim ve sivilce izlerim var cnm
Anladım canım bana da cilt uzmanı cilt tonu eşitleme için önermişti o yüzden sordum başarılı oluyor mu diye cilt rengin de açılır demişti sende fark oldu mu peki

Selam kızlarrrrrrr

Sabah 4 battaniye ve 1 4mt halı yıkamadan geldi 175 tl verdim

Büyük kızın hastane işi kaldı yarın gideceğim
Dışarı çıkmışken gezdim dolaştım biraz ilk defa lcw dan mom Jean aldım inşallah memnun kalırım 1 tane de tişört aldım başka yerden 200 de oraya harcadım

Büyük kızla dışarda yemek yedik sessiz sakin

Küçüğüme netten ışıklı bot sipariş verdim 200 TL de burası

Büyük kıza da okulda yedek eşofman altı aldım 40 tl

Güya bu hafta bişey almayacaktım

Hadi hadi bütün işleri de bitirsin bakalım Ohhhh missssss

Birde kreşte 3 öğretmen var onlara birer tane kupa aldım hediye

Bütün öğretmenlerimizin günü kutlu olsun çok büyük emekleri var üzerlerimizde
Cedric1003 canım öğretmenim mm seninde öğretmenler günün kutlu olsun güzel öğretmennnnn

Para harcamamk hayal ki...
Hayırlı olsun Güle güle kullanın

Kredi bitsin bende hemen alcagim kurutma . Çamaşırlar kurumuyor iki gündür .
Bende yargı yi izliyorum hiç uykum da yok
Kendine yapacağın en büyük iyilik olur.2 aydır bozuktu kurutmam meğerse öyle kıymetli bir aletmis ki kaybedince anladım
Neyseki kavuştuk canım makinamla

İyi geceler herkese Gelemedim birkac gündür yine.
Sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilmiyorum ama robot süpürge alicaz sanırım yarın Ama sevinemiyorum sabahtan akşama kadar sürekli değişen fiyatları gördükçe ve bulundugumuz ekonomide neyi doğru neyi yanlış yapıyoruz almakmi mantıklı yoksa almakmakmi hiç birseyi kestiremez olduk.

Ayyy ben masterchef e bakıyorum ıslak hamburger yapıyorlar
Hamileyken full izledim masterchef şimdi evde junior bir şef var tence tavayla gezen ve sürekli yemek yaparken dikkatlice izleyen şuan en büyük ilgi alanı bu
Eşimde diyor bari uçak maketleri falan izleseydin

Dün 125 TL pastane
90 TL içecek ve plastik tabak çatal
60 tl hediye oğluşun öğretmenine

Kızımada aynısını yapacaktık ki veliler toplu yapmaya karar verdiler onlara katıldık 20 TL ödedik sadece
70tl öğretmenimize hediye

Okullarda sma hastası bir kuzucuk için yardım zarfı dağıtıldı belki sizlere de ulaşmıştır kızlar 100 tl zarfa koyduk rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…