🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

inşallah canım aralıkta enflasyon farkı yüzde 5 diye hesaplanmış ama sanmıyorum o kadar versinler kasımda bile 3 küsürdü o pahalılıkta aralıktada en iyi ihtimal 4 gelir. Ek zam önemli inşallah güzel bir oran verilir

Slm kızlar
Yine bir yıl bitiyor.heryil farklı bişeler gösteriyor. İnşallah Ülkece rahatlayacagımiz bir yıl olur.
Sabahin 7 sinde makarna haşladım. Çocukların beslenmesine.meyve de koydum.oğlan hamburger de almış. Acikiyor çocuklar maşallah
Makarnayı ocaktan aldım sulu patetes ve bulgur pilavı yaptım.eşimle dışarı ćikacaktik gelince yemekle uģraşmayim dedim
Eşimle kızı hazırladık okula bıraktık. Ordan kozmetik ürünleri satan mağazaya girdik.oğlum un sınıfı çekiliş yapmış yılbaşı için arkadaşına deodorant aldık. Kendime de aldım.
Bime geçtik ordan ekmek sandviç ekmeği çokokrem top peynir Nuggets kestane pasta malzemesi köfte cola cips çekirdek biraz abur cubur tavuk aldık aldik 218 tuttu.eve geldik bi nescafe içtik. Eşim yemek yedi gitti. Bende evi süpürdüm sabah wcyi yıkamıştım.şimdi evi silsemmi yoksa uzansammi onu dusunuyorum

Aldım aldım her akşam içiyorum
Hangisinden aldın kız atsana

Güle güle kullan gelirim bi kahveni içmeye
Maşallahhh sabah sabah makarnaafiyet olsun kuzucuklarıma

Ben mesajı okuyana kadar uyumuşsundur

Tavuk tantuni yaptım yanına salata ayran lavaş

Eşim gitti

Yarın için Kayınvalidem de annemde çağırdı evde geçirmek istiyorum dedim
Büyük kızda arkadaşlarımı çağırayım mı dedi sen bilirsin dedim çağırdı
Yarın bikaç kız arkadaşı gelecek iyi olur onun içinde

Menü olarak da kızların sevdiği bişey olsun dedim

Pizza ve sufle söyleyeceğim yesinler

Çerez cips içecek filan var kendilerine hazırlar yerler artık

Allah kavuştursun canım

Eşime ek ders yatmışken bir çeyrek aldırdım 1240 tl
Kv 2000 tl verdi geçen hafta onu harcıyoruz maaşa kadar idare eder
Ocak ayı arabanın masraf ayı kasko, siğorta, mtv, bakım ayrıca amortisörlerin değişmesi lazım ocak şubat arabaya gider inşallah iyi bir zam gelir

İnşallah ya güzel bir zama ihtiyaç var memurların
Ayrıca kayınvalidenede hayranım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…