1 ocaktan selamlar yüzünüzün güleceği bir yıl olsun
Alışverişe çıktık
Kırtasiye 90 TL
Şok market 168
Manav 58
Lahmacun içi hazırladım eşim fırına götürdü dünden çorbam var salata ayran hazır
Afiyet olsun kızlarEşim dün nöbetçiydi oğluşla hamburger söyledik.Bugunde oğlusa pizza bize kebapBizim yılbaşı kutlaması bu gece olacak
Ben devam edeyim müjdeye.LPG ye 70 kuruş, benzin e 61kurus, motorine 1.29kurus zam geldiCanlarım sağlıklı güzel bir yıl olsun
Yeni yıl müjdeleri ile geliyorum
Elektriğe yüzde 52
Doğalgaz a yüzde 25 zam geldi
Yok mu başka mujde verecek olan a dostlarBen devam edeyim müjdeye.LPG ye 70 kuruş, benzin e 61kurus, motorine 1.29kurus zam geldi
Bari 1 ocakta yüzümüz güleydiYok mu başka mujde verecek olan a dostlar
Pazartesi günü maaş zamları belli olacak bakalımBari 1 ocakta yüzümüz güleydi
İnşallah güzel zam haberi olur hepiniz için,Pazartesi günü maaş zamları belli olacak bakalım
Zamlar cok fazla maaşlar eriyor iyice
Afiyet olsun canım kolay gelsinGunaydin kızlar sabah sabah poğaça yaptım güya rejimdeyim
Benimde cok isim var. Dun kurstan sonra yatak odasını hallettim . Balkonlar , diğer odalar , banyo , tuvaletler çamaşır yıkanacak , katlanmasi gereken bi suru çamaşır var offf yazarken yoruldum
Hiç başlayasın yok gel sohbet edelimAfiyet olsun canım kolay gelsin
Kız sen başlamadın mı dahaHiç başlayasın yok gel sohbet edelim
YokkkKız sen başlamadın mı daha
Bende kahve içtim soda içiyorum yemekleri yaptım temizlik bekliyorGel çekirdek çitliyom
Benim temizlik günüm pazartesileri oluyor haftasonu kızlar evde olunca yapmıyorumBende kahve içtim soda içiyorum yemekleri yaptım temizlik bekliyor
Gel çekirdek çitliyom
yemek de yok temizlikte akşama daha cok var Allah KerimBende kahve içtim soda içiyorum yemekleri yaptım temizlik bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?