Canım yine de iyi idare ediyorsun iş ev çocuklar ders inşallahhh mucizevi bir şekilde geçersinöyle teselli ediyorum kendimi vandan tayin olmadan bitirseydim üniversiteyi görevde yükselmede bu bölümü kullanırım diye düşündüm ama aöf herkesi bırakacak kafaya koymuş belli
Ben günde en son çıkmayı seviyorum sonra ödemesi zor geliyorarkadaşlarla güne girdim 500 tl bakalım kura çekilecek umarım ben ilk alırım :)) gidip altın alırım
amin inşallah canım 35 alsam yeterCanım yine de iyi idare ediyorsun iş ev çocuklar ders inşallahhh mucizevi bir şekilde geçersin
afiyet olsun canım çok severim ayşe kulin okumayı hep çocuklara alıyorum kitap bu ay kendime alcam hatta bakayım şimdiden :)Selam kızlar küçüğüm 10 buçukta kalktı kahvaltı yaptık kreşe götürmeyecektim çok yağmur var diye neyse hazırlandı illa gidecekmiş yağmur durduğu anda çıktık
Geçen gün aldığım alerji ilacını düşürdü kırdı cadı gittim yenisini aldım
Ordan anneme uğradım kahve içtim
Dönüşte markete uğradım biriki bişey aldım
. Eve geldim temizliğe başladım sil süpür yıka toz çamaşır derken şimdi oturdum
Kahve içiyorum size de atayım foto yağmur hala yağıyor bayılıyorum yağmurlu günlerehuzurlu oluyorum
Kitaba yeni başlayacağım artık hergün biraz okuyayım bayağıdır okuyamadım
Teşekkür ederim canım geçenlerde almıştım 2 tane Ayşe kulin nefes nefese ve hüzün daha başlayamadımafiyet olsun canım çok severim ayşe kulin okumayı hep çocuklara alıyorum kitap bu ay kendime alcam hatta bakayım şimdiden :)
bende aldım bağırmayan anneler , sevmek yetmez 3 tane daha ama uygulayamıyorumTeşekkür ederim canım geçenlerde almıştım 2 tane Ayşe kulin nefes nefese ve hüzün daha başlayamadım
Aslında çocuk için de kendime almak istiyorum bütün beyinli çocuk ve evet beyinli çocuk kitabını nasıl davranmam gerektiği hakkında bakalım bir ara onu da sipariş vermem lazım
Canım insanız illaki kızdığımız noktalar olacak tabiki debende aldım bağırmayan anneler , sevmek yetmez 3 tane daha ama uygulayamıyorum(
Oo kuruyemiş tabağı it bakalım bu tarafa doğru yalnız yemeSelam kızlar küçüğüm 10 buçukta kalktı kahvaltı yaptık kreşe götürmeyecektim çok yağmur var diye neyse hazırlandı illa gidecekmiş yağmur durduğu anda çıktık
Kahve içiyorum size de atayım foto yağmur hala yağıyor bayılıyorum yağmurlu günlerehuzurlu oluyorum
Gel tatlım sana neler yaparım benOo kuruyemiş tabağı it bakalım bu tarafa doğru yalnız yeme
Canım ben miktar belirtemiyorumsenin hedef ne canım yazmamışsın bana 20 gram bilezik yazar mısın kafaya taktım kendime bilezik alcam :))
Benim büyük herseyden çok korkardı hala daha öyle.Bazen parmağına bant falan dolar 2 saniye acamasin panik olur kangren mi olcam diyeGünaydın kiazlar
okyonus cok geçmiş olsun canım umarım külahında agri falan yoktur . Ne zaman insan olacaklar bunlar cok yıpratıyorlar insanı .
Benim de büyük beni cok yoruyor
Şuanda ozendiğim hayatı yasiyorsun canımSelam kızlar küçüğüm 10 buçukta kalktı kahvaltı yaptık kreşe götürmeyecektim çok yağmur var diye neyse hazırlandı illa gidecekmiş yağmur durduğu anda çıktık
Bende hep senin büyük gibi kızlarım olur diyordum yok ikisi de dünya fenasıBenim büyük herseyden çok korkardı hala daha öyle.Bazen parmağına bant falan dolar 2 saniye acamasin panik olur kangren mi olcam diye
Küçük öyle değil çok gözü kara cektirecek bize belliki
Yaaa canım benim kızı kreşe göndermek beni bayağı bir rahatlattı çok cadı oluncaŞuanda ozendiğim hayatı yasiyorsun canım
Sağol canım iyi masallah
Valla bizimkilerin ortası yok ikiside çok zıt çok ayrı karakterlerBende hep senin büyük gibi kızlarım olur diyordum yok ikisi de dünya fenasıyaramaz kız öğrencileri cok kınadım
Özledik seni böyle ara verme
Ev arama nasil gidiyor acele etmeyin eminim içinize sinen bir yer olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?