Ayyy gerçekten Rabbim kolaylık versin zor meslekOkuldan geldim nöbetçiydim bugün . Yağmur vardı çocukları bahçeye de çıkarmadık koridorda bir sürü çocuk koşup bağırıyor
Velim dedi ki Allah size yardım etsin nasıl dayanıyorsunuz . Artık gürültüye karşı duyarsızlaştım sanırım
Menü
Mantar çorbası
Makarna
Salata
Ayran .
Bu iki haftayı kolay yemeklerle geçireceğim .
Küçükler her zaman fena olurlar bende evin en küçüğüydümBenim büyük herseyden çok korkardı hala daha öyle.Bazen parmağına bant falan dolar 2 saniye acamasin panik olur kangren mi olcam diye
Küçük öyle değil çok gözü kara cektirecek bize belliki
Bizimde eşim kimi kınadıysa çocukta o huylar var.Artık çocuğa kızdıgımda eşime terlikte yapıştıracağım kızgın bir anımda çok sinir ediyorBende hep senin büyük gibi kızlarım olur diyordum yok ikisi de dünya fenasıyaramaz kız öğrencileri cok kınadım
Özledik seni böyle ara verme
Ev arama nasil gidiyor acele etmeyin eminim içinize sinen bir yer olur
Ben gündüz gormuyoruyorum işteyim ama akşam ikisi birden canıma okuyor.Son iki ayda yorgunluktan 2 kez bayıldım doktor bile dedi ne yaşıyorsun sen diyeYaaa canım benim kızı kreşe göndermek beni bayağı bir rahatlattı çok cadı olunca
Yaaaa canım benim beslenmene filan dikkat et sen hasta olursan yavrular ne yaparBen gündüz gormuyoruyorum işteyim ama akşam ikisi birden canıma okuyor.Son iki ayda yorgunluktan 2 kez bayıldım doktor bile dedi ne yaşıyorsun sen diye
Biri cır cırlıyor anne yapamıyorum anne anlamadım anne yoruldum anne soru cozmucem.
Diğeri anneeaae anneeaae sürekli dolaplara kaldır tegaha çıkart çekmeceleri dökeyim koltuklara tirmanayim herşeyi ben ekliyim sacayim diye depar atıyor evin içinde.
Eeee zaten hep öyle olur iyiyse karşı taraf kötüyse kızın tarafıBizimde eşim kimi kınadıysa çocukta o huylar var.Artık çocuğa kızdıgımda eşime terlikte yapıştıracağım kızgın bir anımda çok sinir ediyorBide diyor senin küçüklüğün bu ben sakindim.Anneside tam tersini söylüyor ama çocuktaki sinirine dokunan huylar benden gelmiş takdir edilecekler ondan
İnsallah içine sinen evi bulursun hersey ateş pahası Allah yardımcınız olsunValla bizimkilerin ortası yok ikiside çok zıt çok ayrı karakterlerbüyük naif korkak ürkek.kucuk tam tersi eli sopalı dediğim dedik korkusuz
Hadi sen öğrencilere mana verdin ben kime verdim acaba
Ev işleri bakmaya devam ediyoruz acele etmeme kararı verdik.sirf evimiz olsun diye almak istemiyoruz.icimize sinen kullanışlı inşallah ömürlük bir ev almak istiyoruz.Fiyatlar zaten yeteri kadar uçtu bundan sonrası tufan moduna girdik.
Paniğe kapılıp içimize sinmeyen bir yer almamak icin acele etmiyoruz.
İyi aklıma getirdin bende kuru fasulye yapayım yarınaAyyy gerçekten Rabbim kolaylık versin zor meslek
Afiyet olsun canım
Bende pastırmalı kuru fasulye bulgur pilavı salata yaptım
Büyük kız aradı arkadaşımla döner yiyebilir miyim diye tamam dedim neyse yarına yer
Küçük de sadece pilav yedi
Yarına yemeğim var
Esin de askerleri kınamıştırBizimde eşim kimi kınadıysa çocukta o huylar var.Artık çocuğa kızdıgımda eşime terlikte yapıştıracağım kızgın bir anımda çok sinir ediyorBide diyor senin küçüklüğün bu ben sakindim.Anneside tam tersini söylüyor ama çocuktaki sinirine dokunan huylar benden gelmiş takdir edilecekler ondan
Eee canisi 50 kilo olursan tabi bayılırsın ye birazBen gündüz gormuyoruyorum işteyim ama akşam ikisi birden canıma okuyor.Son iki ayda yorgunluktan 2 kez bayıldım doktor bile dedi ne yaşıyorsun sen diye
Biri cır cırlıyor anne yapamıyorum anne anlamadım anne yoruldum anne soru cozmucem.
Diğeri anneeaae anneeaae sürekli dolaplara kaldır tegaha çıkart çekmeceleri dökeyim koltuklara tirmanayim herşeyi ben ekliyim sacayim diye depar atıyor evin içinde.
Benimkilerde aynı halaları Arnavut damarı var . Fena , sinirliler . 3 yaşındaki bana anneeeee beni kızdırma diyorEeee zaten hep öyle olur iyiyse karşı taraf kötüyse kızın tarafı
Eşimin halası çok cazgır geçenlerde diyorum ki hala benim bu ufaklık aynı sen he he diyor kötü ne varsa hep bana zaten
Kız bende 45 50 kilo iken gözüm kararır düşerdim heyyyyy gidi günler heyyyİnsallah içine sinen evi bulursun hersey ateş pahası Allah yardımcınız olsun
İyi aklıma getirdin bende kuru fasulye yapayım yarına
Esin de askerleri kınamıştırsenin yakisikli Keske benim ogrencim olsa severim ben bicir çocukları
Eee canisi 50 kilo olursan tabi bayılırsın ye biraz
Şaka bir yana dikkat et canım kan tahlillerine baktır demekki cok yorulmuşsun .
Benimkilerde aynı halaları Arnavut damarı var . Fena , sinirliler . 3 yaşındaki bana anneeeee beni kızdırma diyor
Zalimsin zamanKız bende 45 50 kilo iken gözüm kararır düşerdim heyyyyy gidi günler heyyy
Ya bu cadılar çok bıcırıklar ki benim ki de işine gelmeyince
Hııhhhhh küstüm sana diyor
Kız olmaz mı o zamanlarda vatdıZalimsin zamanpatron 45 kiloydu mangal yok , mumbar yok
Yeni nesil bizi parmağında oynatıyor . Cin gibiler .
Hiç anne baba korkuları yok
Minik Adanalı yürek yemişKız olmaz mı o zamanlarda vatdı
Liseye giderken 10 dk lık teneffüste 2 döner 2 şalgam yediğimi bilirim
Ne olduysa evlendikten sonra oldu
Evet yaaaa büyük kızma eşim kızımın gözüne bakardı sadece korkardı
Bu küçük de eşim elini masaya vurdu geçen gün cadı ondan hızlı vurdu
Bir de araba Gidiyoruz bir şey oldu benim küçük cadı diyor ki
Benim erkek arkadaşım var adı da recep
Yaaaa aman Allah ım şu cümlelere bakMinik Adanalı yürek yemiş
Daha bugün sınıfta aşk mektubu buldum . Üste erkek yazmış altına kız . En can alıcı cümlesi gözlerin gözüme bakınca kalbim pit pit atiyor
Yürü dedim koca yürekli kız ben daha 20 yıllık sevgilime öyle bisey demedim
geçmiş olsun canım bu çocuklar çok fena hiç akla gelmeyecek şeyleri yapıyorlar ama kızlardan daha yaramaz oldukları kesin erkek çocukların Allah yardımcınız olsunSağol canım iyi masallahDamla kullanıyoruz.Birgün beni küt diye kaydıracak.
Ay canım evet.bi uyandım yatak sallanıyor. Eşimi uyandırdım.oturduk yatakta .beşik gibi.Allahım sen yardım et bize dedim.kesildi sonra.sonradanyattim.önceden çok korkardim.şimdi okadar değil. Bide ben depreme çok duyarliyim.yanımda olanlar hisetmez ben hisederim
Bizde denizin dibindeyizGÜnaydın kızlar kıbrıs iyi sallanmış Alllah korusun denizin ortası(
Sizede çok geçmiş olsun Allah korusun canım sabah yazmışlar grupta mersin antalya alanya çok sallandı diyeBizde denizin dibindeyiz
Ama nasıl salladı.
Pazar günü görümcem gille sahile gittik.deniz çok hırçındi.dalgalar çok yüksekti. İlk defa denizi öyle gördüm. Hatta dedik şimdi bi tusanimi olsa bizden eser kalmaz.Allah korusun
Sağol canım aynen bayağı sallandikSizede çok geçmiş olsun Allah korusun canım sabah yazmışlar grupta mersin antalya alanya çok sallandı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?