🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar kızlar kahvaltımızı yaptık aşım vardı sağlık ocağına gittik tabi gidene kadar ağla dönene kadar ağla beni bitirdi herşeye ağlıyor

Ordan anneme geldik kahvemi içtim kızı bıraktım kreşe
Öğretmeniyle konuştum dedim çok ağlıyor burda nasıl

Çok çok iyi kurallara uyuyor yemeğini yiyor etkinliğe katılıyor bence bütün nazı size diyor gerçekten de videolara bakıyorum bu benim cadım mı diye
Dedim ben bir pedegog a götüreceğim hayır hiç gerek yok sadece biraz daha net olun fazla ilgi yanında ağlamayı getiriyor çok üzerine düşmeyin bırakın ağlasın

Neyse ordan anneme geldim kelle paça yapıyor
İnternet ve su fatura 150 tl

Akşama kadar burdayım kızı alır eve öyle geçerim

Sağol canım bakıldı tahlillere o gerçekle yuzlestim malesef durum içler acısı tedavi görüyorum şuanda kan takviyesi falan takıldı çok kotu bir değer çıktığı için sonuçlardan.Simdide haftalık takviye serum aliyorum ayrıca ilaç kullanıyorum.

Geçmiş olsun canım yemek yemeyi ihmal etme bol bol c vitamini kuruyemiş yoğurt ye

geçmiş olsun canım inşallah değerlerinde düzelir

Günaydın kızlar
Dün 3. Aşıyı oldum sabaha kadar yatamadım kolum feci ağrıyor başım ağrıyor kalbim ağrıyor

Annemi aradım gelip kızı götürecek kreşe
Bize gel burda yatın dedi yok dedim dinlenirsem geçer inşallah

geçmiş olsun canım 3. aşı baya sarsıyormuş bende yaptırmadım daha

Geçmiş olsun canım.Benimde sırtıma ve koluma çok agrı yaptı.

Selam kızlar nasılsınız?Şimdi eşime ve kendine kahve termosu ve filtre kahve aldım.
Su faturamız 93tl, elektrik faturası 250tl geldi.Bugün yarın gazda geliyor asıl onu merak ediyorum.

Selam kızlar nasılsınız?Şimdi eşime ve kendine kahve termosu ve filtre kahve aldım.
Su faturamız 93tl, elektrik faturası 250tl geldi.Bugün yarın gazda geliyor asıl onu merak ediyorum.
elektrik bizimde bu cumaya gelir yakıt 900 geldi aralık onu bu ay kesmişler maaştan ocakta 1100 gelecekmiş üst sınırdan yakacaklarmış (

Slm kızlar
Kızım yine hastalandı. Okula göndermicem. Beraber oturalim dedim tamam dedi.
Kemik kaynattim.suyuyla yoğurtlu yumurtalı terbiye yaptım. İçine şehriye ve yeşil mercimek kattım. Biraz kafama göre yaptım ama böyle bi çorba vardır zaten.
Günlerdir yağmur yağıyor. Gecende ayağı islanmisti ondan üsüttü heralde.salı günü eşim hariç hepimize bot aldım. Okulun yolu çok düzgün ama nedense havuz gibi su doluyor. Çorba nin Yanınada biraz patetes baharatlayip fırına atarım. Birazda salata yaparım.
3.aşı kötümü oluyor ya korktum şimdi. Benim ilki çok kötüydü. Kolum taş olmuştu. Eşim randevu alacak 3.ye
Cumartesi gıda alışverişi yapmamız lazım. Evde bakliyat dahi kalmadı. Sifirladik bütün yiyecekleri.çok fazla tutacak.geçen ruyama geldi alışveriş yapmışım 4bin küsür tutmuş. Bayağı kabusa döndü market alışverişi

Offfff ne kadar fazla yaaaa
sorma bizim ev çok sıcak oluyor kuzey cepheler soguk oluyormuş ortak karar alınmış mecburen uyuyorsun.Aidat zamlanacak dediler bakalım oda en az 300 olur doğuda olmanın hiçbir avantajı yok tek artısı eşimin görev yaptıgı yer rahat

Vallahi sarstı 3.beni sabah beri yatıyorum
Gerçekten de fazla

Ayyyy gerçekten kötüydüm yaaa kaç tane ağrı kesici içtim
Yemekte yapmadım dışardan söyledim

Yarına kalmaz inşallah büyük kızımın maçı var kimliği fotosuz diye kabul etmemiş okul nüfus müdürlüğüne gitmem gerek yarına

Maşallahhh pazar gününden beri yağmur durmak bilmiyor

Gunaydin kızlar
İki gündür karne , bilsem formları falan baya yordu beni . Hafta sonu da hem kurs hem toplantı yapacağım
Kmsl Hnd nasil oldun cnm agri var mi hala bende tatil de olacağım .
O1deren87 kiz nasıl oldu cnm geçmiş olsun çocuklar hep hastalanıyor . 15 tatil gelse herkes bir dinlense toparlanırlar .
Menu
Kuru fasulye
Pilav
Kabak tatlısı
Hala yataktayım kalkayım yapayım yemekleri

Günaydın kızlar okullar tatil olunca ne yapcam onu düşünüyorum izin mi alsam eşim idare edebilir mi ikisi evde tek olunca çok kavga ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…