İyiyim canım bugün hafif kol ağrısı varGunaydin kızlar
İki gündür karne , bilsem formları falan baya yordu beni . Hafta sonu da hem kurs hem toplantı yapacağım
Kmsl Hnd nasil oldun cnm agri var mi hala bende tatil de olacağım .
O1deren87 kiz nasıl oldu cnm geçmiş olsun çocuklar hep hastalanıyor . 15 tatil gelse herkes bir dinlense toparlanırlar .
Menu
Kuru fasulye
Pilav
Kabak tatlısı
Hala yataktayım kalkayım yapayım yemekleri
Canım eğer izin alma imkanın varsa al bence hem beraber vakit geçirirsinizGünaydın kızlar okullar tatil olunca ne yapcam onu düşünüyorum izin mi alsam eşim idare edebilir mi ikisi evde tek olunca çok kavga ediyorlar
Dershaneye falan gönder , özel ders aldır sık biraz koyvermesin .İyiyim canım bugün hafif kol ağrısı var
Yoldayım büyük kıza geçici kimlik belgesi çıkartacam maç için fotoğraflı
Sinirim bozuk zaten si2. Sınav sonuçları hep kötü geldi
Afiyet olsun canım
Canım eğer izin alma imkanın varsa al bence hem beraber vakit geçirirsiniz
Bir hafta izin bir hafta esin idare etsin bence . Tüm iznini bitirme 15 tatilde . Evde tek zor olur ama komşudan falan rica etsen hem bakar sende bir miktar ücret verirsin bence kabul edenler mutlaka olur .Günaydın kızlar okullar tatil olunca ne yapcam onu düşünüyorum izin mi alsam eşim idare edebilir mi ikisi evde tek olunca çok kavga ediyorlar
Kız söylüyorum dershaneye yazdırqyım diye yokk üşenirim kim gidecek şimdi filan diyor o kadar üşengeç ki hiç yerinden kalkmıyor battaniye altında pinekliyorDershaneye falan gönder , özel ders aldır sık biraz koyvermesin .
Bir hafta izin bir hafta esin idare etsin bence . Tüm iznini bitirme 15 tatilde . Evde tek zor olur ama komşudan falan rica etsen hem bakar sende bir miktar ücret verirsin bence kabul edenler mutlaka olur .
İnşallah canım komşum var sağ olsun o ben bakarım diyor ama onunda çocukları var bir süre sonra kendi çocukları kıskanmaya başlıyorlar o zamanda ben üzülüyorum köşede oturuyormuş benim küçük kız ben gelene kadar.Eve gelince söyledi bende bir daha cesaret edip bırakmadım hem kendi kızıma hem arkadaşın çocuğuna haksızlık olmasın diyeDershaneye falan gönder , özel ders aldır sık biraz koyvermesin .
Bir hafta izin bir hafta esin idare etsin bence . Tüm iznini bitirme 15 tatilde . Evde tek zor olur ama komşudan falan rica etsen hem bakar sende bir miktar ücret verirsin bence kabul edenler mutlaka olur .
konuş canım dersane olmasa bile özel ders aldır anlamadığı konuları tekrar anlatır birebir ilgi her zaman iyidirKız söylüyorum dershaneye yazdırqyım diye yokk üşenirim kim gidecek şimdi filan diyor o kadar üşengeç ki hiç yerinden kalkmıyor battaniye altında pinekliyor
Bir hafta sen bir hafta eşin izin alsın öyle daha mantıklı olur bence.Bizimde annem gelecek sanırım biz gidip alacağız sonrada bırakırız diyoruz.Günaydın kızlar okullar tatil olunca ne yapcam onu düşünüyorum izin mi alsam eşim idare edebilir mi ikisi evde tek olunca çok kavga ediyorlar
evet canım en mantıklısı öyle yapmak olacak iznimde bu yıl 30 oldu çok şükürBir hafta sen bir hafta eşin izin alsın öyle daha mantıklı olur bence.Bizimde annem gelecek sanırım biz gidip alacağız sonrada bırakırız diyoruz.
Kız istemiyor üşeniyor ders çalışmaya istese çok iyi notları ilk yazılılara iyiydi bu defa hiç çalışmadı kikonuş canım dersane olmasa bile özel ders aldır anlamadığı konuları tekrar anlatır birebir ilgi her zaman iyidir
ihtiyaçlar mecburen alınıyor canım bende abime hediye alcam bakıyorum ne alsam diye bulamadım bişey dahaOyyyyy paraları harcadım da geldim
Kimlik için fotoğraf ve PTT ye para yatırdım kızla benimki 155 tl tuttu
Grqtise girdik kendime fondöten,, baz,,,rimel sünger,, yüz temizleme jeli,,, kese,, argan yağı
Kıza saç bakım yağı,, yüz temizleme jeli,, tarak,,, yüz temizleme pamuğu,, dalin deodorant toplam. 502 tl
Babamın yarın doğumgünü ona pasta aldım 80 TL birde şemsiyeyle ihtiyacı vardı 70 tl de şemsiye aldım
Kendime ve kıza telefon kılıfı ve kırılmaz ekran 150 TL
İlaç aldım 25 tl
Oyyyy nerelere gidemmm
Sağol canım. Sabaha karşı titreme ve kasılma geçirdi .elleri dudakları morardi .acile götürdük hemen.hastanede ilaç icirdiler. Sonra eczaneden ilaçları aldık eve geldik. Gündüz daha iyi geceleri kotuleniyor.ay valla okuldan soğudum. Hep hastalık hep hastalık.Gunaydin kızlar
İki gündür karne , bilsem formları falan baya yordu beni . Hafta sonu da hem kurs hem toplantı yapacağım
Kmsl Hnd nasil oldun cnm agri var mi hala bende tatil de olacağım .
O1deren87 kiz nasıl oldu cnm geçmiş olsun çocuklar hep hastalanıyor . 15 tatil gelse herkes bir dinlense toparlanırlar .
Menu
Kuru fasulye
Pilav
Kabak tatlısı
Hala yataktayım kalkayım yapayım yemekleri
İyi yapmissin uygun bulunca almak lazımaz önce trendyoldan kızlara nevresim takımı aldım silikon kek kalıbı aldım 24 lü içine 100 tane kağıt aldım 280 oldu indirimlerle cüzdana yüklenen paralarla dün akşamda 201 tl hepsi buradadan büyük kıza okul çantası ve beslenme çantası 2 tane enginar sirkesi 2 tane 750 ml domestos aldım orda da 250 üzeri 50 indirim vardı.Su mataraları kaldı seneye lazım olacak bu yıl tupperware almıştım onları kullanıyorlar
İyi yaptın cnm güle güle kullanın . Ben de bir zayıflayayım neler beler alacağım . Ciddi bir bütçe ayırmak istiyorum kıyafete , ayakkabıyaParaları harcadım karta geçtim HerseyiKendime deri çizme 900tl den 580e düşmüş.Kaç yıldır istiyorum alamadım yeter dedim artık Sabahın köründe çıkıyoruz akşam giriyoruz eve kendini mutlu etmeyeceksem ne için çalışıyoruz artık ihtiyaçlarımızı ertelememe kararı aldım.Oğluluşuma skechers ışıklı ayakkabı aldım çok sevinecek hiç spor ayakkabısı yok.Lastık çizme almıştık 2 yıldır giyiyor birde botu var onları dönüşümlü giyiyor.
az önce trendyoldan kızlara nevresim takımı aldım silikon kek kalıbı aldım 24 lü içine 100 tane kağıt aldım 280 oldu indirimlerle cüzdana yüklenen paralarla dün akşamda 201 tl hepsi buradadan büyük kıza okul çantası ve beslenme çantası 2 tane enginar sirkesi 2 tane 750 ml domestos aldım orda da 250 üzeri 50 indirim vardı.Su mataraları kaldı seneye lazım olacak bu yıl tupperware almıştım onları kullanıyorlar
Paraları harcadım karta geçtim HerseyiKendime deri çizme 900tl den 580e düşmüş.Kaç yıldır istiyorum alamadım yeter dedim artık Sabahın köründe çıkıyoruz akşam giriyoruz eve kendini mutlu etmeyeceksem ne için çalışıyoruz artık ihtiyaçlarımızı ertelememe kararı aldım.Oğluluşuma skechers ışıklı ayakkabı aldım çok sevinecek hiç spor ayakkabısı yok.Lastık çizme almıştık 2 yıldır giyiyor birde botu var onları dönüşümlü giyiyor.
Hepiniz güzel günlerde kullanın kızlarSabah 10 da kalktım valla.gece zaten dogru duzgun yatmamistik. Sabah kalktîk ekmek yoktu kızla fırında ekmek poğaça aldık 10 tl. kahvaltı yaptık. Ortalığı topladım süpürdüm. Kızla beraber lcw ya gittik.evime çok yakın çıkıp çıkıp gidiyoruzkıza 2 kazak 1tayt şemsiye oglana ceket .500 e yakın tutu.
Oğluma diyorum bu hafta sana bot ve ceket aldım cumartesi doğum günü bunlar hediyen olsun dedim
Bugün yağmur yagmayinca 2 mak. Çamaşır serdim balkonu yîkadım mermerlerini sildim.
Tamir ettirmeye çalış . Seneye yeni ev alırsan mecbur ankstre alacaksın o yüzden idareten biseyler bulmaya çalış tatljmKızlar set üstü ocağım bozuldu zaten önce 2 si yanmıyordu şimdi 3. De yanmıyor
Siz ne kullanıyorsunuz memnun olduğunuz marka nedir
benimki simfer canım anneme vermiştik ankaradaki evimizde sılverlıne ankastre olunca van a tayin çıkınca annem geri verdim kullanmamıştı zaten iyi oldu otomatik gaz kesme özelliği var bişey taşınca ateş sönüyor diyelim hemen gazıda kesiyorKızlar set üstü ocağım bozuldu zaten önce 2 si yanmıyordu şimdi 3. De yanmıyor
Siz ne kullanıyorsunuz memnun olduğunuz marka nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?