🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın sabaha kadar kar yağdı sabah bir uyandım fırtına var işe geç geldim binadan çıkamadım resmen uçuruyor insanı eşimi bekledim geldi ağagıya kadar yürüdük sonra arabaya bindik çıkaramamış arabayı

Gunaydin kızlar hayırlı cumalar

Tamir ettirmeye çalış . Seneye yeni ev alırsan mecbur ankstre alacaksın o yüzden idareten biseyler bulmaya çalış tatljm
Ayyy kız zaten alalı 11 sene oldu ömrü bu kadar Azad et beni diyor
Çıktım birqz dolaştım ortalama fiyatla 2000 civarı

Selammmm sabah kız börek istiyordu hamur yoğurdum d. Börek yaptım yedik
Evi süpürdüm 2 maikana çamaşır astım kızı bıraktım kreşe
Biraz gezindim
6 lı çaybardı
2 porselen yağdan lık aldım 100 tl

Eve geldim bişeyler yedim şimdi kahve keyfi

Slm kızlar Ah ne yogun bi gündü
Sabah ekmek alacak tım baktım kız çok kötü öksürüyor markete gittim ekmek bal simit kurabiye etinin aldım 50 küsür ödedim.
Kahvaltı yaptık
2 mak. Çamaşır yıkadım
Salonu süpürdüm
Oğlan geldi .sağlık ocağına gittik.hem oğlanın tetanos aşısı vardı .gelmişken kızı bidaha doktora gösterim dedim.doktora sistem gitti.eczane ye girdim doktor önceki ilaçları istedi.birini özelden almışız görülme di.doktor evden ilaçları istedi eve gittim bidaha sağlık ocağına .
Ay sağlıkocağıyla eczane arası mekik dokudum. Öğle arası oğlanın okuluna gitmiştim.
Eve geldik kızı yîkadım .ben banyoya girdim kızın saçlarını kuruttum.yemek vardı neyseki dedim ben yatıyorum beni Elleme yın. Klimayı da açtık içeri yanmış. Kızda ayakucuma gelmiş yatıti.36tlyede ilaç verdim.eşimde gelirken yumurta zencefil kolonya ekmek karbonat almış.

Geçmiş olsun kuzularıma

Dipnot uyumazsan şaşarım beni şaşırtmamak için yatıyorsun dimiii

Geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar benim küçük akşam 7 buçuk yoktu uyudu sabahta 7.buçuka kalktı
Şimdi kahvaltısını yaptırdım
Hamur yoğurdum poğaça ve simit yapacağım eşimin yengesi ne gideceğim öğlene pişirip götürürüm çocukları var kızla oynarlar biraz

Eline sağlık.
Bende yarın buzluga bişeler yapmam lazım.
Eşim bugün ise gitti malesef .kasap alışverişini ben yapacam bugün. Akşamda kendisi geldiğinde marketi yaparız. Dedim kasap aradan ciksin
Oğluşum un doğumgünü bugün .tiramisu yapacam yine.
Kızı igneye götürecem. Yine Kosturmacali gün beni bekliyor.
Görümcemin oğlu gelebilirim de gelmeyebilirimde dedi .kesin bişe demedi.aman gelirse gelsin kafa yoramicam.hiç kesin lafı yoktur zaten.biz ne yersek oda onu yesin
Çocuklar yatıyor daha çay koydum nescafe içiyom. Evi dip köşe temizlemem lazım. Günlük işleri yapıp geçiyorum şu sıralar çocuklarla uğraşıyorum. Sağ kolum un üst kısmı ağrıyor. Nette araştırdım çok kullanmaktan diyor.ya bende 2tane sert yolluk var .onlara süpürge tutulmuyor nasıl halılarsa.bende Süpürge nin küçük borusu yla supuruyorum bastırarak. Heralde ondan oldu.mutfağa çocuk odasına ince halilardan aldım da aslında oralarda alsam iyi olur ama su sıralar bütçe ayiramam onlara.

Maşallah oğluşuma mutlu yılları olur inşallah akıllıca
Bereketli olsun maaş ve alacaklarınız
Onun huyu zaten kararsızlık
Günaydın kızlar maaşlar yatmış bereketli olsun herkeseHesap kitap yaparız bugün.Benim maaş gidecek bakalım eşimden kalır onunla birikime başlarız inş
Bereketli olsun canım

Bende aylıktan 1500 ayırdım çeyrek alayım diye gereksiz yere gratise 500 ünü harcadım kaldı 1000 tl gram alayım bari diyorum harcamadan ama hala bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…